Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, braca said:

Pa ne treba jedan gest uzbudjenog Muska da bi se znalo da li je ili nije fašista/nacista/djubre...

Dovoljno je pogledati njegov profil i delovanje na platformi koju je sebi i Trampu kupio za 40 milijardi...

Pa to, ovo je jos gore u stvari, em je svejedno djubre i nacos, em im ima neke nekontrolisane tikove i lud je od droge.

• +1 1
  • Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

121

• Weenie Pooh

51

• Shan Jan

40

• Roger Sanchez

35

Posted
29 minutes ago, Hele said:

Meni iskreno vise izgledaju kao neki tikovi od neke droge, pitaj boga koje.

Sto ne znaci da ne bi on ovo i da ne radi u svoja 4 zida, ali ovaj ,,pozdrav" mi vise deluje kao neki nekontrolisani tik.

Deluje samo zato sto lik ima Aspergera sto ce reci smanjenu koordinaciju izmedju glave i tela, tako da je ovo neki max koji je uspeo da izvuce iz sebe da uradi nazi pozdrav a da ne deluje kao mlohava sisa koja mlatara rukama... i opet izgleda mnogima kao mlohava sisa koja mlatara rukama ali jbg, jedino sto ja mogu ovde da onako 70% pouzdano tvrdim je da je relativno skoro poceo da uvezbava ovaj pokret, jer da ne bi delovao razmlatarano prosecnom Aspiju treba bar godinu dana da navezba. Dakle ovo je relativno skorasnja odluka da mase nacisticki pozdrav pa je tako ispalo.

A cemu nazi pozdrav, pa...

Spoiler

Apsergeri su poznate bete ili sto bih ja rekla realno omege, a sa velikom zeljom da budu vidjeni kao pravi muskarci. Visok narcisizam, i lako povrediv ego. On jos ima i sina koji je odlucio /shvatio wotevah da zeli da bude zensko, sto nije bas nevidjena stvar kod dece i omladine na spektrumu, time je Maskov muzevni ego doziveo dodatni (jak) udarac.

Tako da on od Trampa koliko vidim zeli samo dve stvari - potvrdu da je musko i da je nova politika na putu muskostvenosti da se tako dodatno (samo)potvrdi u svojoj ulozi muskarca (Ti's inauguration check) i pare za Spejsove iliti da se ide na Mars (Ti's inauguration check).

Trampu je X od koristi a i ocigledno okuplja ove bigatune, nece valjda sirotune, i eto nama jos jedne zapadne zemlje u otvorenom fasizmu, kao sto su vam uostalom ljudi vec godinama pricali da se krenulo tamo i da ce se stici jer se tako i sta deco - jer se tako i radilo vec bar preko decenije a realno i duze. A na cemu se vredno radi, to ce i da ima plodove.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Hele said:

Pa to, ovo je jos gore u stvari, em je svejedno djubre i nacos, em im ima neke nekontrolisane tikove i lud je od droge.

Znas koji su jos nacisti bili ludi od droge tamo 40tih?

yap

Znas koji su trenutno fasisti takodje mnogo ludi od droge?

yap :sad:

Posted

Vidi doveli svoje Nikoliće i Vučića da kazne demokrate. Šta bi moglo poći po zlu?

• +1 6
  • Vojvodo,serdare 3
Posted
6 minutes ago, garmonbozia said:

Vidi doveli svoje Nikoliće i Vučića da kazne demokrate. Šta bi moglo poći po zlu?

to to

Posted

ludji su ovi od Vucica i Tome i naravno mnogo opasniji.

• +1 7
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Heaviside said:

ludji su ovi od Vucica i Tome i naravno mnogo opasniji.

naravno, vućić i toma su mikro/nano/pico oni

• +1 2
Posted

Jednog dana ljudi ce - mozda - shvatiti, da na celne pozicije treba da dolaze tvrdi ljudi, fajn, ali ne i sa siframa tipa poremecaja licnosti ili autisticni, nego socijalno adaptirani likovi sa ipak kakvim takvim osecajem odgovornosti i bez inherentne zelje za destrukcijom.

• +1 2
Posted

Napravljena je velika greška jer Elon nije na vreme ozbiljno shvaćen, uglavnom su se mediji, a i ljudi smejali i potcenjivali ga.

Zato sad imamo situaciju gde je najbogatiji i najuticajniji čovek na svetu neko čiji su preci bili pravi nacisti, i sam je to i ne srami se da javno pokaže, i istovremeno podržava stare, dobre naciste u Nemačkoj.

I neka neko posle kaže da se istorija ne ponavlja...

• +1 6
Posted
5 minutes ago, Jeremija said:

Napravljena je velika greška jer Elon nije na vreme ozbiljno shvaćen, uglavnom su se mediji, a i ljudi smejali i potcenjivali ga.

Zato sad imamo situaciju gde je najbogatiji i najuticajniji čovek na svetu neko čiji su preci bili pravi nacisti, i sam je to i ne srami se da javno pokaže, i istovremeno podržava stare, dobre naciste u Nemačkoj.

I neka neko posle kaže da se istorija ne ponavlja...

kriva strana istorije. ja pisem ovde dve godine vec. vizionar

• +1 1
Posted
6 minutes ago, banecare1 said:

kriva strana istorije. ja pisem ovde dve godine vec. vizionar

Nisi bas neki vizionar, bilo je ocigledno. 

A Srbija ovo docekuje kao zemlja sa autoritarnim idiotima koji nisu badis sa autoritarnim idiotima zapada, i kao neclanica NATOa.

Posted
8 hours ago, Roger Sanchez said:

I see your Batja & I raise you AntiDefamation League

GhyFyngXIAATKG1?format=jpg&name=medium 

• +1 3
  • Haha 1
  • Create New...