vememah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Quote We must fight back. Edited 3 hours ago by vememah 1 2
Tsai Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa zar tim komunjarskim pozdravom da se javi Mask, e Ilone Ilone 1 1
SNARC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakvo savrseno doba je ispred nas..Sve je savrseno spremno za perfect storm. Ovaj pavijan ne razlikuje BRICS od PIGS a imam utisak da ga niko ne kontrolise.. Da se ucutimo, umusimo ovde gde smo i nadamo se da ce nekako sve da nas zaobidje.. 4
Mel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, SNARC said: Kakvo savrseno doba je ispred nas..Sve je savrseno spremno za perfect storm. Ovaj pavijan ne razlikuje BRICS od PIGS a imam utisak da ga niko ne kontrolise.. Da se ucutimo, umusimo ovde gde smo i nadamo se da ce nekako sve da nas zaobidje.. Samo to toliko, ali hej, bar imamo odlican track record u uspevanju da nas sve zaobidje. 5
Mel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Tsai said: Pa zar tim komunjarskim pozdravom da se javi Mask, e Ilone Ilone Neeee... ovo nije fasisticki pozdrav, samo lici. Nego sto je on jedan fasista, da vidimo sad kako ce mase da podivljaju.
Hele Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni iskreno vise izgledaju kao neki tikovi od neke droge, pitaj boga koje. Sto ne znaci da ne bi on ovo i da ne radi u svoja 4 zida, ali ovaj ,,pozdrav" mi vise deluje kao neki nekontrolisani tik. Ali ovi likovi, veruj mi, ja sam istoricar i studirao sam o nacistima na faksu Pa kakve to veze ima, treba ti faks da prepoznas ovaj potez rukom? 1
braca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa ne treba jedan gest uzbudjenog Muska da bi se znalo da li je ili nije fašista/nacista/djubre... Dovoljno je pogledati njegov profil i delovanje na platformi koju je sebi i Trampu kupio za 40 milijardi... 2
Roger Sanchez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fala bogu, mesija ostaje s nama na gori Vermontskoj dok se ne zagasi 1 1
Popular Post Shan Jan Posted 1 hour ago Popular Post Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Hele said: Meni iskreno vise izgledaju kao neki tikovi od neke droge, pitaj boga koje. Sto ne znaci da ne bi on ovo i da ne radi u svoja 4 zida, ali ovaj ,,pozdrav" mi vise deluje kao neki nekontrolisani tik. Ali ovi likovi, veruj mi, ja sam istoricar i studirao sam o nacistima na faksu Pa kakve to veze ima, treba ti faks da prepoznas ovaj potez rukom? 2 9 1
copkillah Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Amerika i zvanično postaje baš onakva kakva je do sada bila u karikaturama. 6
Recommended Posts