Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

121

• Weenie Pooh

51

• Shan Jan

40

• Roger Sanchez

35

Posted

Moze li meme kako Bezos čačka uvo u pozadini dok se Trampara pozdravlja ?

Posted

Iz teksta mi se čini da je to praksa već godinama, nije to sad zbog Trampa

Posted

"golden age" rece covek koji je samo pre par dana lansirao piramidalnu semu, njegovo predsednistvo ce izgledati kao njegov meme coin gde ce biti zlatno doba samo za malu manjinu a ostali ce dobiti kurac. fenomenalno da neki i dalje veruju da ce rodjeni prevarant posle 80 godina nekako prestati biti prevarant i da ce raditi za njihove interese a ne za interese njegovih sefova i svojih licnih interesa

• +1 2
Posted

Nikog koga oleše kripto bros mi nije žao, a koga oleši Trump kripto bro mi duplo nije žao, zapravo mogu samo da pozdravim i kažem, jebi, šišaj. 

• +1 8
Posted
34 minutes ago, black mirror said:

"golden age" rece covek koji je samo pre par dana lansirao piramidalnu semu, njegovo predsednistvo ce izgledati kao njegov meme coin gde ce biti zlatno doba samo za malu manjinu a ostali ce dobiti kurac. fenomenalno da neki i dalje veruju da ce rodjeni prevarant posle 80 godina nekako prestati biti prevarant i da ce raditi za njihove interese a ne za interese njegovih sefova i svojih licnih interesa

svako kazni svoje demokrate na svoj način i vrati svoju politiku u svoju politiku :fantom:

• +1 1
Posted
2 hours ago, Weenie Pooh said:

Raziđite se, rekla Batja da je OK.

I see your Batja & I raise you AntiDefamation League

• +1 1
  • Haha 3
Posted (edited)

Edited by vememah
  • Haha 3
  • Create New...