Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted

HRT uživo prenosi inauguraciju na svom YT kanalu.

• Haha 1
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

245

• Roger Sanchez

99

• Weenie Pooh

94

• Mel

84

Posted

Meanwhile, u 51. saveznoj drzavi SAD bivsoj Sovjetskoj Republici Kanadistanu juce su se sastali federalni premijer u ostavci Dzastin Trudo i premijeri svih provincija i teritorija da dogovore zajednicku strategiju u vezi odgovora na Trampove pretnje trgovinskim ratom. Zajednicku deklaraciju su potpisali svi osim premijerke Alberte Danijele Smit, a u njojzi (deklaraciji, ne Danijeli, jel'te) se kaze da ce Kanada na tarife odgovoriti tarifama i embargom na izvoz energenata u SAD. Smitova se inace danas zaputila u Vasington na inauguraciju ali po vestima u medijima izvisila je za licni sastanak sa Trampom kojem se nadala.

U drugim vestima, Kristija Frilend zvanicno otpocela kampanju da postane Trudo umesto Trudoa. Miting u Torontu je u nekoliko mahova bio prekidan od strane pro-Palestinskih demonstranata. Na optuzbe da podrzava genocid i da je fasista odgovorila je sa "molim vas da postujemo demokratski proces, nije OK prekidati govornika koji izlaze svoje stavove". U svom govoru ona je predlozila ukidanje takse na CO2 (koju je sama svojevremeno uvela, i koja je postala glavna meta kritika sa Konzervativne strane). Lidera Konzervativaca Pjera Polivjea je nazvala slabicem i podlacem a sebe predstavila kao glavnu branu pred uticajem KGB i Trampa.

Njen glavni protivnik u kampanji za lidera Liberala Mark Karni je dobio zvanicnu podrsku Trudoovih lojalista Melani Zoli i Dominika Leblana. Videcemo da li ce to da mu pomogne ili odmogne ali ako nista drugo on barem deluje kompetentno za razliku od Trudoa a i izuzetno normalno u poredjenju sa lujkom Frilend.

Mada Liberali su toliko zasrali motku da su im sanse za opstanak na vlasti negde u ravni one poslovice grudve snega u paklu. Moja prognoza je da nece izboriti cak ni status najjace opozicione partije.

• +1 1
  • Hvala 5
Posted (edited)

@harper lee Zato nemoj uopste da se obazires na ono sto zastupaju ljudi stariji od 50 godina (u koje i ja spadam), ovo vise nije njihov svet i ne razumeju ga uopste ali zato jako zele da bude ono sto je bio i na sta su navikli. Oni su jednostavno proslost.

Fino, fino.

p.s. Inače i ja sam isto među njima.

Edited by apostata
  • +1 1
Posted

Gleda li neko ovu predstavu?

Lurch Tramp umire od dosade, savija siju da si vidi pod bradu. Trampara samo sto se nije srusio, gleda negdje 5km u daljinu. 

Posted

Gledam ovo već 15 minuta. Upadljivo malo crnaca, i drugih ne belih na ceremoniji,

U jednom trenutku sam pomislila da će jedan od onih popova, koji su toliko puta spomenuli founfing fathers, da proglasi da uvodi The Purge koliko več od sutra. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Na NewsMax balkans prenos zakletve i "kvalitetni" komentatori Robert Čoban i nekivlik vlasnik sajta Nacija (ili tako nešto)...

Posted (edited)

1 kečerski poljubac.

Edited by vememah
Posted

Vraća u upotrebu samo dva pola, muški i ženski

• +1 2
Posted
10 minutes ago, Lancia said:

Zoro sesir :lolol:

mj.jpg

• Haha 5
Posted

idemo na mars, idemo na mars :D

Posted

Ukratko, Amerika će biti najvažnija, najpoštovanija i najveća država na Zemlji, a uskoro i na Marsu. Menja naziv Meksičkog zaliva u Američki zaliv, ponovo će da prisvoji Pamamski kanal, naplaćivače poreze po stranim državama.

Ludilo.

• +1 3
  • Haha 2
  • Create New...