Radoye Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Meanwhile, u 51. saveznoj drzavi SAD bivsoj Sovjetskoj Republici Kanadistanu juce su se sastali federalni premijer u ostavci Dzastin Trudo i premijeri svih provincija i teritorija da dogovore zajednicku strategiju u vezi odgovora na Trampove pretnje trgovinskim ratom. Zajednicku deklaraciju su potpisali svi osim premijerke Alberte Danijele Smit, a u njojzi (deklaraciji, ne Danijeli, jel'te) se kaze da ce Kanada na tarife odgovoriti tarifama i embargom na izvoz energenata u SAD. Smitova se inace danas zaputila u Vasington na inauguraciju ali po vestima u medijima izvisila je za licni sastanak sa Trampom kojem se nadala. U drugim vestima, Kristija Frilend zvanicno otpocela kampanju da postane Trudo umesto Trudoa. Miting u Torontu je u nekoliko mahova bio prekidan od strane pro-Palestinskih demonstranata. Na optuzbe da podrzava genocid i da je fasista odgovorila je sa "molim vas da postujemo demokratski proces, nije OK prekidati govornika koji izlaze svoje stavove". U svom govoru ona je predlozila ukidanje takse na CO2 (koju je sama svojevremeno uvela, i koja je postala glavna meta kritika sa Konzervativne strane). Lidera Konzervativaca Pjera Polivjea je nazvala slabicem i podlacem a sebe predstavila kao glavnu branu pred uticajem KGB i Trampa. Njen glavni protivnik u kampanji za lidera Liberala Mark Karni je dobio zvanicnu podrsku Trudoovih lojalista Melani Zoli i Dominika Leblana. Videcemo da li ce to da mu pomogne ili odmogne ali ako nista drugo on barem deluje kompetentno za razliku od Trudoa a i izuzetno normalno u poredjenju sa lujkom Frilend. Mada Liberali su toliko zasrali motku da su im sanse za opstanak na vlasti negde u ravni one poslovice grudve snega u paklu. Moja prognoza je da nece izboriti cak ni status najjace opozicione partije. 1 4
apostata Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Quote @harper lee Zato nemoj uopste da se obazires na ono sto zastupaju ljudi stariji od 50 godina (u koje i ja spadam), ovo vise nije njihov svet i ne razumeju ga uopste ali zato jako zele da bude ono sto je bio i na sta su navikli. Oni su jednostavno proslost. Fino, fino. p.s. Inače i ja sam isto među njima. Edited 21 hours ago by apostata
Seabass Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Gleda li neko ovu predstavu? Lurch Tramp umire od dosade, savija siju da si vidi pod bradu. Trampara samo sto se nije srusio, gleda negdje 5km u daljinu.
Arkadija Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Gledam ovo već 15 minuta. Upadljivo malo crnaca, i drugih ne belih na ceremoniji, U jednom trenutku sam pomislila da će jedan od onih popova, koji su toliko puta spomenuli founfing fathers, da proglasi da uvodi The Purge koliko več od sutra. 1 1
Frank Pembleton Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Na NewsMax balkans prenos zakletve i "kvalitetni" komentatori Robert Čoban i nekivlik vlasnik sajta Nacija (ili tako nešto)...
vememah Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 1 kečerski poljubac. Edited 20 hours ago by vememah
Popular Post 3opge Posted 20 hours ago Popular Post Posted 20 hours ago ovaj nije vido Melanijne picke jos od gradjanskog rata 1 9
Arkadija Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ukratko, Amerika će biti najvažnija, najpoštovanija i najveća država na Zemlji, a uskoro i na Marsu. Menja naziv Meksičkog zaliva u Američki zaliv, ponovo će da prisvoji Pamamski kanal, naplaćivače poreze po stranim državama. Ludilo. 3 2
Recommended Posts