Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, bios said:

Kako se vi dobro zabavljate. Ja se bukvalno preispitujem da re-emigriram sa familijom nazad :isuse:

trebao si to uraditi pre godinu i po pre nego sto se u tvoje ime, tvojim novcem i verovatno tvojim glasom masovno i najsadistickiji moguci nacin unistavalo na desetine hiljada dece, skole, bolnice, kuce, novinara, medicinskih radnika, groblja etc.

nije trump dobio izbore zato sto je lep ili simpatican ili zbog nekog redneka ili hilbila nego zato sto je vecini amerikanaca bilo pun kurac vaseg licimerja

• -1 2
  • Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

121

• Weenie Pooh

51

• Shan Jan

40

• Roger Sanchez

35

Posted
29 minutes ago, black mirror said:

trebao si to uraditi pre godinu i po pre nego sto se u tvoje ime, tvojim novcem i verovatno tvojim glasom masovno i najsadistickiji moguci nacin unistavalo na desetine hiljada dece, skole, bolnice, kuce, novinara, medicinskih radnika, groblja etc.

nije trump dobio izbore zato sto je lep ili simpatican ili zbog nekog redneka ili hilbila nego zato sto je vecini amerikanaca bilo pun kurac vaseg licimerja

Paz sad kad Tramp zatvori Bondstil jer štednja, pa se srpska vojska na Kosovo vrati.  Pravićeš Bajdena od blata.

Posted
4 minutes ago, ObiW said:

Paz sad kad Tramp zatvori Bondstil jer štednja, pa se srpska vojska na Kosovo vrati.  Pravićeš Bajdena od blata.

milion bondstila, kosova ili srbije ne moze nikada (ali nikada) da se uporedi sa zlom u gazi

• +1 2
Posted

ali dzabe, ako nisi do sada svatio o kakvom se zlu radi neces nikada, do kraja svog zivota (predpostavljam da nemas vise 20 godina). za kosovo, srbiju ili svih ostalih koji nisu jasno i glasno osudili ovo zlo iskreno me boli kurac, mogu sutra da nestanu sa mape. respekt za jemence, juznoafrikance, irce, slovence i par juznoamerickih zemalja a za ostale mogu da gore u paklu - fuck them all

Posted
11 minutes ago, black mirror said:

ali dzabe, ako nisi do sada svatio o kakvom se zlu radi neces nikada, do kraja svog zivota

Šta ću kad sam glup. :sad:

Posted
2 minutes ago, ObiW said:

ne, svatices da si glup tek kad ce sekta psihopatska zavrsiti sa palestinskom decom, decom nekih drugih i doci ce red na vasu decu

Posted (edited)

Snup Dog jedan od izvođača na inauguraciji.

Među specijalnim gostima Jon Voight, i naravno - Hulk Hogan :D

Edited by Milošica
  • Haha 1
Posted

Dosli neo-fasisti na vlast u SAD i mislim da uskoro nece biti nikom smesno niti do nekakve sprdnje. 

Ali, kao i pocetkom 20. veka kad je svet prigrlio ovo zlo, na kraju su uvek ratovi, beda i smrt. 

Ceo poredak posle WW2 je gradjen od ljudi koji su nesto naucili od tih traumi, njih vise nema, a sada je doslo vreme za nove traume i ucenje lekcija.

• +1 4
Posted
13 minutes ago, Anduril said:

Dosli neo-fasisti na vlast u SAD i mislim da uskoro nece biti nikom smesno niti do nekakve sprdnje. 

Ali, kao i pocetkom 20. veka kad je svet zapad prigrlio ovo zlo, na kraju su uvek ratovi, beda i smrt. 

Ceo poredak posle WW2 je gradjen od ljudi koji su nesto naucili od tih traumi, njih vise nema, a sada je doslo vreme za nove traume i ucenje lekcija.

Nije svet prigrlio, nego zapad, a svet je tu objekat, gde zapadni imperijalisti u stanju redovno maltretiraju pola sveta, a u stanju fashizma, kome se malo malo priklone jer je neko drugi kriv valjda i za to, recimo mrtvi Staljin, onda krenu jos jace ono svoje.

Interesatno je videti kako se lik koji 20 godina propagira NATO i zapad pravi nevesht a pricaju vam ljudi godinama sta se kuva na zapadu, i da fasizam ponovo buja u svom vulgarnom obliku u kapitalistickom demokratskom ciklusu. Jos nesto kao pridikuje covek nama koij smo im redovni Indijanci, pa stvarno sramote bez.

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted
3 hours ago, ObiW said:

Jesi :)

Posted

lol ne trampara za razliku od hitlera i musolinija nije sredovečan političar već deda u cvetu starosti, za koga je pitanje da li će dočekati kraj mandata, a kada on ode raspašće se čitava priča i opet će na vlast karijerni dupeljupci i marionete vojno industrijskog kompleksa

• +1 1
  • Haha 3
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Snup Dog jedan od izvođača na inauguraciji.

Među specijalnim gostima Jon Voight, i naravno - Hulk Hogan :D

Da sam zenio Amerikanku..trazio bih i zeleo da ovako izgleda..

I da dodje i Kid Rock. 

• +1 1
Posted

U prvom mandatu doveli ga rusi, u drugom kinezi :ball:

• Create New...