radisa Posted Sunday at 23:59 Posted Sunday at 23:59 1 minute ago, James Marshall said: To ono što ima elektrolite? Elektroliti su dobri za sve... 1
Seabass Posted Monday at 00:01 Posted Monday at 00:01 Just now, James Marshall said: To ono što ima elektrolite? Da. Kamacho zna sta valja. Mozda Trampara bude devijant pa naredi da se zaljeva sa Diet Coke. Najgore od svega je sto bi ga mnogi poslusali. 1
James Marshall Posted Monday at 00:17 Posted Monday at 00:17 Nobody knows more about executive actions than Donald Trump, so easy 1
vememah Posted Monday at 00:28 Posted Monday at 00:28 (edited) Quote People close to Musk have privately undercut Ramaswamy for weeks, frustrated with his lack of participation in the heavy lifting, according to sources familiar with the internal dynamics. There has been friction between the incoming rank and file DOGE staff and Ramaswamy, the sources said, and Ramaswamy has been subtly encouraged to exit. "Vivek has worn out his welcome," one person close to Trump said. Edited Monday at 00:39 by vememah 3
bios Posted Monday at 01:56 Posted Monday at 01:56 Kako se vi dobro zabavljate. Ja se bukvalno preispitujem da re-emigriram sa familijom nazad 2
James Marshall Posted Monday at 02:01 Posted Monday at 02:01 E pa dobrodošao u moj život od '92. šta da ti kažem, učestvujem u žalost. 1
Peter Fan Posted Monday at 02:10 Author Posted Monday at 02:10 13 minutes ago, bios said: Kako se vi dobro zabavljate. Ja se bukvalno preispitujem da re-emigriram sa familijom nazad Ja bi se raspitao kakvi su uslovi za Kanadu
radisa Posted Monday at 02:14 Posted Monday at 02:14 2 minutes ago, Peter Fan said: Ja bi se raspitao kakvi su uslovi za Kanadu Što razmišljaš da se seliš u okviru USA? 1
bios Posted Monday at 02:32 Posted Monday at 02:32 27 minutes ago, James Marshall said: E pa dobrodošao u moj život od '92. šta da ti kažem, učestvujem u žalost. Bio i moj verovatno sličan. Izbeglištvo, pa vraćanje u normalu, sort of. I onda me sačeka Vučić… 17 minutes ago, Peter Fan said: Ja bi se raspitao kakvi su uslovi za Kanadu Kad sam došao u USA pre 4 godine, bogata tetka iz Kanade (znam, jeste smešno) me pitala zašto ne dođemo u Kanadu. Tada sam bio u fazonu haha, jesi normalna kakva crna Kanada. Eto ti ga sad. 1
bios Posted Monday at 02:41 Posted Monday at 02:41 2 hours ago, vememah said: E jebiga. Ako mi je nešto u ovom cirkusu bila satisfakcija, to je čekanje da Karen implodira zbog boravka u istoj prostoriji sa Vivek Ramasvamijem. Bedak…
Shan Jan Posted Monday at 03:07 Posted Monday at 03:07 Cujem da je Kostarika lepa a i granicice se uskoro sa USA
Recommended Posts