Weenie Pooh Posted Friday at 13:40 Posted Friday at 13:40 Misliš da najavljuju šargarepu umesto još jednog štapa? Živi bili pa videli, ali nešto mi ne deluje kao da su Rusi spremni na tako motivisane ustupke, a još manje zapadna narajcana javnost.
Venom Posted Friday at 18:19 Posted Friday at 18:19 Trump je čovek koji se rodio sa srebrnom kašikom u ustima i zna dobro kako svet funkcioniše i zato uspešno pliva u njemu. S druge strane postoji razlog zašto su mu svi poslovi bankrotirali, a to je da trange frange Art o the deal nije suština, nego stvaranje dodatne vrednosti u kojem svi na neki način profitiraju. Njegova logika je zero sum game u kojem svi gube da bi on dobio, ali to je sve kratkog daha i zato mu je propao svaki posao koji je pokrenuo. 3
brusli Posted Saturday at 10:19 Posted Saturday at 10:19 Ko ce im raditi onda te nisko placene poslove ?
dragance Posted Saturday at 10:30 Posted Saturday at 10:30 10 minutes ago, brusli said: Ko ce im raditi onda te nisko placene poslove ? Niko. Lokalci sigurno neće.
brusli Posted Saturday at 11:08 Posted Saturday at 11:08 Onda ce verovatno uvoziti legalne migrante, i Tramp sit i kapitalisti na broju.
dragance Posted Saturday at 11:13 Posted Saturday at 11:13 Neće ni H1B da dozvole više (ako pitaš glavnu ekipu), a ne sa uvoze legalne migrante za siću. Kad do toga dodje uvideće da im ekonomija propada. Što i zaslužuju. Neka kušaju sami što su posrali.
brusli Posted Saturday at 11:18 Posted Saturday at 11:18 Cek bre, nemoguce da Tramp nema nikakav plan, mozda glup, ali ipak kakav takav. Pa cak ni Srbija ne moze bez imigranata a ne USA.
Weenie Pooh Posted Saturday at 11:41 Posted Saturday at 11:41 Pa ne znači jedna deportacija da su zapušili sve rupe. Stići će im novi kontingent kadrova za čišćenje klozeta, bez brige. Uvoz onih školovanijih će morati dodatno da formalizuju, ali eto, i na tome se radi.
brusli Posted Saturday at 11:48 Posted Saturday at 11:48 Nisu problem skolovaniji, oni ionako nisu ilegalni, vec ovi fizikalci, koji nedostaju celom Zapadu, incl Srbija. Da bi domaci plebs mogao pristojno da zivi, potreban je influks sveze krvi. Jbg, Rimsko carstvo 4. vek. 1
dragance Posted Saturday at 11:56 Posted Saturday at 11:56 37 minutes ago, brusli said: nemoguce da Tramp nema nikakav plan 1
Shan Jan Posted Saturday at 12:19 Posted Saturday at 12:19 Najavljuje raciju u Chicagu... nadam se da je naveo i u koje ce tacno fabrike da udje. Meni ovo deluje kao PR stunt za njegove glasace.
3opge Posted Saturday at 13:53 Posted Saturday at 13:53 ja jedva cekam da vidim novi ERS kako ubira tarife i takse od stranih kompanija za izvoz u USA
dragance Posted Saturday at 22:03 Posted Saturday at 22:03 9 hours ago, Shan Jan said: Najavljuje raciju u Chicagu... nadam se da je naveo i u koje ce tacno fabrike da udje. Meni ovo deluje kao PR stunt za njegove glasace. Naravno da je PR. Kao i “pravljenje zida”. Ili kao hapšenje Miškovića. Isti su to obrasci, a bome i isti Izraelci.
brusli Posted Saturday at 22:04 Posted Saturday at 22:04 Evo ga Trampov plan: Ustedece 2T i otpustiti ove iz javne administracije. Onda ih zaposliti umesto imigranata. Zar nije pametan...
Recommended Posts