Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted

Ah, pa da, treba i Latinx nagraditi...

Posted (edited)

Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica

Ovo je šešeljevština

Edited by Lord Protector
Posted

Oce li Medjed sad da proglasi referendum za independence kao sto je obecao?:fantom:

Posted

Razgovarali smo, predsednik Tramp odlično poznaje Srbiju. Posebno je dobro poznaje Ilon Mask koji je bio zajedno sa njim. Bio sam u prvih 10 do 15 lidera sa kojima su oni razgovarali iz sveta.

nepojamnik iz Bakua

• +1 1
  • Haha 5
Posted
13 minutes ago, Shan Jan said:

Oce li Medjed sad da proglasi referendum za independence kao sto je obecao?:fantom:

image.thumb.png.d14f62103ca5f35f94453d3104437a79.png

• Haha 1
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
17 minutes ago, Nikodije said:

IMG_20241111_150105.thumb.jpg.dec88d9c540b76a4c5c572614047c43d.jpg

Treba jebati te putnike, ne znam ko je sve laprdao da će napustiti usa ali treba. I poslati ih kod nas. 

Pahuljice™ 

• +1 1
Posted (edited)
36 minutes ago, Lord Protector said:

Razgovarali smo, predsednik Tramp odlično poznaje Srbiju. Posebno je dobro poznaje Ilon Mask koji je bio zajedno sa njim. Bio sam u prvih 10 do 15 lidera sa kojima su oni razgovarali iz sveta.

nepojamnik iz Bakua

Vučić je inače razgovarao juče, tj. u nedelju, a tri dana ranije, u četvrtak, Tramp je objavio da je dotad razgovarao već sa nekih 70 svetskih lidera.

Verujem u snažnije partnerstvo sa Sjedinjenim Američkim Državama pod vođstvom Donalda Trampa (Trump), izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 10. novembra, nakon telefonskog razgovora sa novoizabranim američkim predsednikom.

https://www.slobodnaevropa.org/a/vucic-tramp-sad-srbija/33196964.html

Edited by vememah
Posted (edited)

Gb5XhjuXIAEe_6u?format=jpg&name=medium

Edited by vememah
  • Create New...