Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, dragance said:

Zna Rodjo ćirilicu.

Kakav bi ja to bio špijun da ne znam :wicked:

• Replies 824
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

122

• Weenie Pooh

57

• Shan Jan

46

• Roger Sanchez

36

Posted

You don't say…

• Haha 6
Posted
3 minutes ago, nautilus said:

@Hamlet Strašnimenja nik u Harvey

@Valk u Violet

Pa zar je i za to Trump nadležan? :sad:

Posted

Lose vreme za vikinge

Posted (edited)

.

Edited by Čutura
Posted

a tek kad uzmemo Kanadu, ima da grabujemo them all by the pussy

• Haha 1
Posted

Kanada je u ratu 1812. spalila Belu Kuću... Ne bih se ja tu puno zajebavao... :fantom:

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, ZerrorR said:

Kanada je u ratu 1812. spalila Belu Kuću... Ne bih se ja tu puno zajebavao... :fantom:

I opet ce i opet ce ako bude srece :naughty:

• +1 1
  • Haha 3
Posted
8 hours ago, dragance said:

Na drugoj strani opcija kućni prijatelj Trudoa :isuse:

https://en.wikipedia.org/wiki/Dominic_LeBlanc

As a child, he baby-sat the children of then-prime minister Pierre Trudeau, including Justin Trudeau. He remained friends with Justin Trudeau and endorsed Trudeau's candidacy for Liberal leader in 2012.

Mislim, nije mu to jedino sto je u zivotu radio, izdanak je politicke porodice sa dugackim pedigreom, i sam je dugo u politici... Ali on je ono Dzastinov covek od 100% poverenja i bs zbog neslaganja sa njegovim uzdizanjem u vladi je Frilendova dala ostavku. Ona je vise za opciju gas do daske i guraj sto jace, ulazak u totalni ideoloski sukob sa Trampom i njegovima, maksimalna podrska Ukrajini (i sama je poreklom od jednog ukrajinskog veterana SS Galicije) i tako to, dok je Leblan da dogovor i saradnju sa kim god vec bude stolovao u Vasingtonu.

Ali definitivno mozak u doskorasnjoj federalnoj vladi je bio kod Frilendove. Dzastin je promaja.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

ja sam mislio da su kim sa prave strane i juzni kimovi looda ekipa, ali ovi preko bare nase pacificke su jos blesaviji. kakav globalni reality show. 2025 je krenula jako 

• +1 1
  • Create New...