Shan Jan Posted January 9 Posted January 9 BTW Grenland je Danski koliko je i Island. Cim Grenland izglasa nezavisnost Danska ce ga pustiti.
*edited by mod Posted January 9 Posted January 9 1 hour ago, Shan Jan said: BTW Grenland je Danski koliko je i Island. Cim Grenland izglasa nezavisnost Danska ce ga pustiti. Sad bas gledam, populacija 55k, ako bude ozbiljno zagrizao (u šta idalje debelo sumnjam) bukvalno mogu da ih stimulišu™ na nekim potencijalnim referendumima. Musk je tu, Zukerberg je isto kleknuo, sumnjam da će Bezos i Gejts da se mnogo kurobecaju. Sa druge strane ako se i desi da za svog mandata Tramp na silu izgura nešto negde, naredni predsednik će u najboljem slučaju da konstatuju kako to baš nije bilo lepo, ali eto mora se poštovati novo stanje na terenu... 2
Heaviside Posted January 9 Posted January 9 2 hours ago, Amos said: Isto tako su mogle demokrate da budu pametnije sa Bajdenom i Kamalom, pa da Tramp izduva a onda bi se ovde sprdali sa Elonom kao sa Vučićem do 2014. Nije on nikakav mastermind ispao kupovinom Twittera, ogromna sujeta i upadanje u alt right kacu pa je sada uz pomoć Donalda Tome Trampa isplivao malo jače nego što se nado. Ne bih se ja još kladio da taj let neće završiti u zatvoru. Glavna bitka na PPPu oko Maska se uvek vodila na liniji rasprave da li je on nepo baby koji se ceo život uspešno kači na druge i zeitgeist ili je vrsni enterprenur™ koji je sa svojih 10 prstiju i nespavanjem 48 sati dnevno stvorio sve od čačkalice do NASE. Skoro svi misle da je weasel koji zna da iskoristi sutuaciju za pravljenje love na tudjoj grbi. To retard se odnosi na ono kad ga gledaš bez great man naočara, jer onda je samo power hungry debil i protuva. ako su tolike linije teksta ispisane sa ciljem da se pokaže on nije svojeručno izmislio ništa i da je dete bogatih roditelja (što je poznat biografski podatak) onda sam precenio učesnike i izvinjavam se zbog pogrešnog sažetka. Power hungry i protuva jeste, debil nije. A Tviter mu je itekako doneo taj power za koji se slažemo da ga je glada, umesto da ga upropasti. Nije ni Trump debil, nije ni 3
SNARC Posted January 9 Posted January 9 1 hour ago, Shan Jan said: BTW Grenland je Danski koliko je i Island. Cim Grenland izglasa nezavisnost Danska ce ga pustiti. Ima li Grenland ustavno pravo da sprovede referendum o sopstvenoj nezavisnosti ? Doduse..nije da je smetalo ne tako davno.. Ima li sta Nemcima da se otme ? Francuzima mogu neka ostrva..valjda i Holandjanima..samo udri :))) 2
dragance Posted January 9 Posted January 9 6 hours ago, Radoye said: tu bi bilo otpora barem jednako kao kontra Anglosa sada ako ne i vise Ne bih se ja kladio na ovo. Šifra: “Je me souviens”. Kinezi i ostali imigranti bi se bunili, ali ekipa oko Quebec City i okoline koja i dan danas ne zna engleski ne bi. Više bi se francuzi bunili jer su ovi žešći katolici.
Venom Posted January 9 Posted January 9 21 minutes ago, Heaviside said: ako su tolike linije teksta ispisane sa ciljem da se pokaže on nije svojeručno izmislio ništa i da je dete bogatih roditelja (što je poznat biografski podatak) onda sam precenio učesnike i izvinjavam se zbog pogrešnog sažetka. Power hungry i protuva jeste, debil nije. A Tviter mu je itekako doneo taj power za koji se slažemo da ga je glada, umesto da ga upropasti. Nije ni Trump debil, nije ni Istina je verovatno negde između. Pola protuva, pola debil. Šalim se, nego i dalje ne verujem da je kupovina Twittera bio neki veliki master plan zlog genija. Više da mu je ovo pomeranje u ekstremno desno bio jedini preostali potez, nakon što su sve ideje koje je imao da Twitter počne da pravi pare slavno propale. Koliko god imao para i uzeo investicija drugih i dalje je iskeširao valjda preko 20 milijardi svojih para. Tako da i dalje mislim da je hteo da se izvuče iz posla i da ga je na kraju kupio samo jer je morao. S druge strane kad imaš toliko para i uticaja, dosta je nadrealno da imaš drugi Twitter nalog gde čestitaš sam sebi kako si strava otac. Tako da i tu mislim da su lične okolnosti delom uticale da postane ovakav kakav je danas. 1 1
Shan Jan Posted January 9 Posted January 9 59 minutes ago, SNARC said: Ima li Grenland ustavno pravo da sprovede referendum o sopstvenoj nezavisnosti ? Doduse..nije da je smetalo ne tako davno.. Ima li sta Nemcima da se otme ? Francuzima mogu neka ostrva..valjda i Holandjanima..samo udri :))) Ne da ima nego bukvalno Danska ceka kada ce moci sami sebe da izdrzavaju pa da ih pusti.
Mel Posted January 9 Posted January 9 11 hours ago, Sammael said: Ako je formalna deklaracija rata, morao bi kongres da odobri. Srećom, mislim da Amerika nije formalno objavila nijedan rat već decenijama. A na Grenlandu vojne baze drzi Rusija? Meni je ovo kao neka smoke curtain.
Amos Posted January 9 Posted January 9 1 hour ago, Heaviside said: Power hungry i protuva jeste, debil nije. A Tviter mu je itekako doneo taj power za koji se slažemo da ga je glada, umesto da ga upropasti. Nije ni Trump debil, nije ni Ja ne mislim da je debil, ali ja ne mislim ni da je Vučić debil pa hoće da me gengbenguju svaki put kad to napišem gore. Imam utisak da se dosta ljudi primilo u startu na njegov biznis fazon, startape, pejpalove, raketne motore, kohibe i ribe pa kad su videli da je otišao u kurac batalili priču. Dozvoli da je bilo dosta ljudi kome je u tom startu išao na kurac kao beskrupulozni iskorišćivač i da ga nisu videli kao nekog genija. E sad, što su to zvali debilom i retardom je stvar semantike i forumske forme izražavanja, jbg. 1
Sammael Posted January 9 Posted January 9 6 minutes ago, Mel said: A na Grenlandu vojne baze drzi Rusija? Meni je ovo kao neka smoke curtain. Nije ovo do vojnih baza nego do resursa. U suštini može da izvede ako potpkupi dovoljno Grenlanđana da glasaju za otcepljenje od Danske i onda za priključenje SAD. A pošto ih ukupno ima 55k, nek otvori Musk kesu i svakome da po milionče, to je to. 1
Mel Posted January 9 Posted January 9 Just now, Sammael said: Nije ovo do vojnih baza nego do resursa. U suštini može da izvede ako potpkupi dovoljno Grenlanđana da glasaju za otcepljenje od Danske i onda za priključenje SAD. A pošto ih ukupno ima 55k, nek otvori Musk kesu i svakome da po milionče, to je to. Da, ako bude resursa i pristupa resursima, po pravilu trebalo bi Danci (ili Grenlanddjani) da uzmu vecu kintu u tome, nesto kao Norveska od svoje nafte sa svojih 4 mil ljudi. Imala sam to u vidu, ali sam i u fazonu da to mogu diskretnije da resavaju. Medjutim mozda i dizanje buke moze da bude Ok pristup, bar za ovu ekipu.
Heaviside Posted January 9 Posted January 9 23 minutes ago, Amos said: Ja ne mislim da je debil, ali ja ne mislim ni da je Vučić debil pa hoće da me gengbenguju svaki put kad to napišem gore. Imam utisak da se dosta ljudi primilo u startu na njegov biznis fazon, startape, pejpalove, raketne motore, kohibe i ribe pa kad su videli da je otišao u kurac batalili priču. Dozvoli da je bilo dosta ljudi kome je u tom startu išao na kurac kao beskrupulozni iskorišćivač i da ga nisu videli kao nekog genija. E sad, što su to zvali debilom i retardom je stvar semantike i forumske forme izražavanja, jbg. Dozvoljavam
mamula1 Posted January 9 Posted January 9 21 hours ago, braca said: Zasad će ostati upamćen kao najgori ikad Eh. Daleko od toga. Jos uvek bar.
braca Posted January 9 Posted January 9 1 minute ago, mamula1 said: Eh. Daleko od toga. Jos uvek bar. Trump ranks as worst president in US history in new academics poll 1
Recommended Posts