Weenie Pooh Posted January 8 Posted January 8 19 hours ago, 189- said: Trump reportedly complaining about Elon in private — and hates ‘President Musk’ joke trump and vini both Naravno. Kao što sam ti u startu rekao, nema šanse da Tramparin ego istrpi tu javnu percepciju da je Muskova marioneta. Samo je pitanje koliko dugo Elon može da mu titra testise da to kompenzuje. Ja cenim ne previše dugo, unapred se radujem nogobulju koji mu ne gine. (Samo da ne kupi slučajno LFC u međuvremenu ) 2 1
Weenie Pooh Posted January 8 Posted January 8 2 hours ago, garcia said: 100% je problem u mapi koja mu visi u oval office a koja je vrv u Merkatorovoj projekciji pa Grenldand deluje nerealno veliko. on voli velike stvari da ima Sprdaju se ljudi uveliko sa tom idejom da Tramp ne kapira nedostatke Merkatorove projekcije (što je vrlo moguće), ali to je potpuno irelevantno. Grenland objektivno i jeste ogroman, veličine tri Teksasa; značaj mu nema mnogo veze sa količinom teritorije, neće ovce da napasaju tamo.
Seabass Posted January 8 Posted January 8 Just now, dragance said: Već imaju bazu tamo. Šta će da radi sa “vlasništvom”? Making America Great(er) again. Valjda.
189- Posted January 8 Posted January 8 12 minutes ago, Weenie Pooh said: Naravno. Kao što sam ti u startu rekao, nema šanse da Tramparin ego istrpi tu javnu percepciju da je Muskova marioneta. Samo je pitanje koliko dugo Elon može da mu titra testise da to kompenzuje. Ja cenim ne previše dugo, unapred se radujem nogobulju koji mu ne gine. (Samo da ne kupi slučajno LFC u međuvremenu ) lepo je sto mislis da ce ovaj da ode kada trump 'odluci' da mu da 'nogobulj'
Weenie Pooh Posted January 8 Posted January 8 Just now, 189- said: lepo je sto mislis da ce ovaj da ode kada trump 'odluci' da mu da 'nogobulj' A šta tačno ti misliš da drži Elona blizu vlasti osim Trampove dobre volje? Čovek nema apsolutno nikakav adut u rukavu. "Najbogatiji na svetu" je isključivo na osnovu stock valuation, veliki tehno-inovator koji preživljava isključivo na državnoj sisi. 1
Weenie Pooh Posted January 8 Posted January 8 7 minutes ago, braca said: Gas, nafta i retki metali ? Da, mada je realno nebitno da li tu izvođače radova licencira Danska ili USA. Navodno je bitnija (buduća) transkontintentalna trgovina koje će se razvijati postepeno sa globalnim otopljavanjem/otopljenjem. Koliko će tu ko šta da monopoliše nije moguće predviđati, ali nije da nema interesa u pozicioniranju. Sve to nema mnogo veze sa Trampom; možda jeste načuo nešto o tome, možda nije, ali bitnije mu je ono kratkoročno - odvraćanje pažnje javnosti od H1B fijaska. Što da ne nabaci medijima na volej priču o aneksiji Kanade, Meksika, Grenlanda, šta ga boli kurac? 2
SNARC Posted January 8 Posted January 8 Da je Mask rodjen u USA, smeo bih da stavim cash da ce biti sledeci POTUS.
zorglub Posted January 8 Posted January 8 10 hours ago, Sammael said: Reče drug da je to opisano u njegovoj knjizi The Art of the Deal - daje potpuno neverovatne izjave da bi onda, kad se dođe do nečega što zaista hoće da progura, to zvučalo relativno razumno i lakše bilo progutano. Ja sam prilično uveren da je Trump the političar samo karakter kojeg igra poput nekakvog kečera. Pominjao sam to već - pogledaj ovaj intervju, priča staloženo, jasno se priseća događaja iz dalje prošlosti, precizni odgovori. E sad, zašto je baš Camacho iz Idiokratije, i to odvrnut na 11 lik predsednika za koji se odlučio on ili možda nekakav tim marketinških stručnjaka, to je beyond me. 1
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 1 hour ago, dragance said: Već imaju bazu tamo. Šta će da radi sa “vlasništvom”? Teritorija velicine Zapadne Evrope plus EEZ od 370km oko nje. Em kontrolises ko i gde ide, em ima sigurno da se nadje nesto za rudarenje. Svakom bi se usladilo da ga ima. 1
Recommended Posts