Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

Iz januara 2024:

Jeffrey Epstein had information on Donald Trump and the Clintons so incendiary, it could have upended the 2016 presidential election if made public, according to the dead financier’s younger brother.

“Here’s a direct quote: ‘If I said what I know about both candidates, they’d have to cancel the election.’ That’s what Jeffrey told me in 2016,” Mark Epstein told The Post Wednesday, recalling a conversation he had with his brother about the showdown between Trump and Hillary Clinton.

https://nypost.com/2024/01/03/news/jeffrey-epsteins-dirt-on-trump-and-clinton-would-ruin-both-brother/

Edited by vememah

• Replies 4.4k
  • Views 307.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Za danas najavio " big and beautiful news about Russia "

35 minutes ago, Frank Pembleton said:

Za danas najavio " big and beautiful news about Russia "

Moja mama nesto slusa kako je Tramp drzao govor pa kako su nemacke firme potrcale da pootvaraju kancelarije u USA i tako nesto pa kao joj nije jasno, kao sve je super i bajno za Ameriku. Kazem to kao kad je Vuci izasao i rekao da je 7 novih mostova napravio u Beogradu dok je u realnosti zasad samo srusio "Hitlerov" most.

Onda je ona nesto nagadjala koje mostove imamo i kad su radjeni, a otac koji zna sve u prste joj je objasnio da je u najbljem slucaju prisustvovao dovrsavanju jednog mosta koji je vec bio odmakao pod DSom.

Nazalost vrlo problematicni i vidno bolesni ljudi gde god se okrenes vode drzave.

Prijenos uživo djelovanja interferona za egzorcizam heretičke pomisli o nelojalnosti MAGA ajatolahu i restauraciju MAGA ortodoksije

Edited by Roger Sanchez

Joj ovaj Skot Adams je luđi nego što sam mislio. A mislio sam da su ga kenselovali bez dobrog razloga.

2 minutes ago, Sammael said:

Joj ovaj Skot Adams je luđi nego što sam mislio. A mislio sam da su ga kenselovali bez dobrog razloga.

Mozda je i on isao na ostrvo.

Ghislaine Maxwell is ready to testify to US Congress about Epstein files. javljaju shit rags poput Dejli Mejla.

Nije, Adams je onaj klasični postepeno redpilled na društvenim mrežama, reakcije na to su ga samo gurnule dublje u rupu. Koliko videh sad ima i neku terminalnu bolest, tako da za njega više nema promena. Sad je sve "hill to die on".

Ipak je tužno kad neko krene u tolike racionalizacije, tačno čovek da počne da ceni ove autentične MAGA ludake kojima je i Orange Baby Jesus sad na nišanu.

Edited by Venom

Scott Adams ima terminal cancer. Boze me oprosti, ne znam dali uopste zna sta pise po twitteru. Inace, narandzasta maskota zasluzuje mnogo veci hate zbog Epstein files price nego sto je dobio.

Eto ga na, i Trampara odustao od перезагрузкe

12 hours ago, vememah said:

lako moguće da tu nema ničeg konkretnog, već se svodi na nekave insinuacije. tipa, Klinton/Tramp bio gost na nekakvoj zabavi gde je bilo maloletnica u poluprečniku 500m.

i to bi bilo dovoljno jednim ili drugim hajvanima da krenu objašnjavati kako je očito da su u pitanju pedofili. k'o ono kada je Marina Abramović organizovala satanističke seanse kojima je prisustvovala Hilari Klinton.

Edited by Gandalf

7 hours ago, Sammael said:

Jbt sad sam video da je to Dilbertov Skot Adams, šok. Ali što kaže mandingo, pitanje je koliko je od nekadašnje osobe ostalo u njemu.