Friday at 11:124 days 11 hours ago, Gojko & Stojko said:However, what if our Manchurian candidate president was not in fact an agent of an enemy power at all but acting entirely for his own reasons?Onda po definiciji ne bi bio mandžurijski kandidat, i decenija opozicionog skičanja kako je u pitanju mandžurijski kandidat predstaljala bi kolosalno gubljenje vremena 🤷♂️Ali vidim da isti autor voli da obrađuje stare hitove - Tramp je antisemita, živimo u Vajmarskoj republici, propade nam demokratija jer ljudi glasaju pogrešno...
Friday at 11:224 days 31 minutes ago, Weenie Pooh said:Leaning into it, boli ih kurac:Ja da sam neki EU fanatik, tačno bih se obesio od neprijatnosti.Što ne bi lean in, kada su oni/on Daddy u tom narativu.U drugim vestima Tramp rekao da smo se spremali da uletimo na Kosovo ali nas je lično sprečio :(
Friday at 12:003 days 37 minutes ago, *edited by mod said:U drugim vestima Tramp rekao da smo se spremali da uletimo na Kosovo ali nas je lično sprečio :(Sa čim smo se spremali?Sa pijanim vozačima i Ćacima?
Friday at 12:033 days 37 minutes ago, *edited by mod said:Što ne bi lean in, kada su oni/on Daddy u tom narativu.Pa ono kao, možda ako računaju da to zvuči odbojno većini građana iz tih podaničkih zemalja? Mada realno boli ih dupe, Rutte ne predstavlja nikoga i niko nije za njega glasao da nominalno upravlja najvećom vojnom silom na svetu, pa ni da zove Trampa tatom. Populus može da im pljune pod prozor.
Friday at 12:053 days 3 minutes ago, radisa said:Sa čim smo se spremali?Sa pijanim vozačima i Ćacima?To je bilo ranije, onda kad je doveo Vučića da sedi na hoklici i potpisuje da će premestiti ambasatu iz Tel Aviva u Jerusalim, pa ovaj kad je to naknadno čuo krenuo da lista pred kamerama i gleda okolo...
Friday at 12:083 days Ma to znam...Mislio sma da smo™ nešto skorije krenuli u napad, a da ni ne znamo....
Friday at 12:303 days Trabunjao je već par puta u poslednje vreme nešto oko Kosova i Srbije, Ruande i još nekih kriznih žarišta iz prošlosti.
Friday at 12:583 days 40 minutes ago, radisa said:Ma to znam...Mislio sma da smo™ nešto skorije krenuli u napad, a da ni ne znamo....Nemas pojma..bio je to najopasniji momenat ikada..Srbi su se organizovali kao nikad pre da ulete i pobiju vise ljudi nego sto je iko ikada video..A onda je stigao Doni.
Sunday at 07:192 days The Census Bureau reported a gap of around $96.6 billion in May, up 11.1 percent compared to the $87 billion reported in April. Exports for May dropped to $179.2 billion, dropping about 5 percent (or $9.7 billion) from April, while imports were about $0.1 billion less at around $275.8 billion.NewsweekUS trade deficit surges despite Donald Trump's tariffsDespite President Trump's tariffs, exports have declined while imports have not changed significantly.
Sunday at 09:552 days Jel može neko stručan da objasni, ako je uvoz ostao otprilike isti u apsolutnoj vrednosti, a tarife su na snazi, da li to znači da su ameri uvezli manje robe po većoj ceni ? Ili se iznos računa pre carine ?
Sunday at 12:371 day Back to this shit again:Kao odgovor na ovo mi im uvodimo 50% tarife na celik i aluminijum (oni su to vec uveli nama ali je Karni suspendovao reciprocan odgovor dok pregovori traju).
Sunday at 12:431 day On 25. 6. 2025. at 14:52, Mel said:Kad je taj bio premijer Holandije jedno cetvrti od ukupno 17 puta, kod nas je bio Tadic a na forumima se mudrovalo kako treba da cistimo svoje dvoriste i sto nemamo takve cestite ljude kao uzviseni ubermenseni zapada.Hm, al ti si registrovana ovde od 2021, kako to znaš?
Sunday at 15:191 day https://x.com/Acyn/status/1939335537212702831 https://x.com/Acyn/status/1939335713570648087