Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Spooky said:

Čekaj, ti to stvarno veruješ?

Koji je motiv takvih trolovanja? Ono, kontam kad tinejdžer troluje. Ono, on je nevažni bubuljičavi lik, pa kad upeca neke ljude, to mu nekako daje na važnosti. 

Ali Trump, u godinama, i uskoro na najvažnijoj funkciji na svetu- nije ni jasno uopšte.

Razumeo bih i uobičajena politička predsedavanja oko ekonomije, ovog ili onog što interesuje birače. Ali ne verujem da Amerikanci mare za Grenland.

Po meni - ili je mrtav ozbiljan - ili je psihički pukao, pa više ne razlikuje stvarnost od mašte, ne zna da stavi granice na svoja lupetanja. Ja mislim ovo drugo...

tramp je donekle street smart ali i dalje je 13-godisnjak u telu 80-godisnjaka, debilcina teska narcisoidna koji iskreno veruje da je genije. u iluziji demokratije on ne bi ni mogao da bude kandidat (a kamoli predsednik) da nije pod kontrolom njegovi sefova, njemu je dozvoljeno da lupa sta god hoce ali kada je na vlasti on ne donosi odluke nego njegovi sefovi (kao i prosli put kada je bio predsednik), nego u njegovom slucaju smesta mu se tako da on veruje da je na kraju on doneo te odluke, kao identicna kopija 'yes, prime minister'. nego verujem da ipak negde duboko u sebi i on sam zna to

• +1 1
  • Replies 831
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

122

• Weenie Pooh

57

• Shan Jan

46

• Roger Sanchez

37

Posted

Pa to lupanje itekako ima efekta. Posebno kad se ostvari 10% sto prica pa posle ide da su ga osujetili zli establishmenti za preostalih 90%. 

• +1 1
Posted

Reče drug da je to opisano u njegovoj knjizi The Art of the Deal - daje potpuno neverovatne izjave da bi onda, kad se dođe do nečega što zaista hoće da progura, to zvučalo relativno razumno i lakše bilo progutano.

• +1 1
Posted
9 hours ago, 189- said:

Trump reportedly complaining about Elon in private — and hates ‘President Musk’ joke

trump and vini both :fantom:

Ne znam za to, ali mislim da sam pisala o tome ranije, da nema rezona da mu ne izadje Elon na onu stvar.

• +1 1
Posted

nisam pratio ludaka. sada videh na novoj da ne isključuje upotrebu vojske za aneksiju grenlanda i paname.

Posted (edited)

Ggu3BoAbAAACJ7u?format=jpg&name=medium

Ggu4b6lacAAvFtB?format=jpg&name=medium

Edited by vememah
  • Haha 1
Posted

Američka samoizolacija.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
4 hours ago, vememah said:

Zameniš USA sa Rusija i Kanada sa Ukrajina :vesala2:

• +1 1
Posted (edited)
14 minutes ago, *edited by mod said:

Zameniš USA sa Rusija i Kanada sa Ukrajina :vesala2:

Mislim da je otprilike to razlog Trampovog ludovanja : kako može Putin da ide okolo i osvaja teritorije, a ja kao predesdnik najjače vojne sile na svetu ne mogu ? 

Setite se njegove prve reakcije na rat u Ukrajini :  Trump praised Putin over Ukraine so much he seemed to imply we should invade Mexico

Trump is not just cheering on Putin’s invasion of Ukraine here. He is calling for the US to enact the same tactics in the future. His comments about the southern border can be read as a call for the US to declare northern sections of Mexico independent as a pretext for invading and occupying the country.

P.S. I ne treba zaboraviti da Tramp sad (kao uostalom i svi drugi pre njega) u drugom mandatu radi za - Istoriju. Zasad će ostati upamćen kao najgori ikad (iako on trubi da je najbolji ever, zna da jako loše stoji) i zamisli da mu uspe da poveća US teritoriju za jednu Kanadu ili Grenland... 

Edited by braca
  • +1 2
Posted (edited)
10 minutes ago, Tsai said:

Ova fasisticka narkomancina ilon mask ce sto puta vecu stetu napraviti nego bilo kakav tramp i njemu slicni

Kad forimramo podforum Kanada i Grenland -  Prošlost, rat i budućnost?

Kad otvaramo topik "Rat na Grenlandu i u Kanadi - dnevne novosti"... ?

Jadva čakam da dobijem akademske analize, objašnjanja, game changere u odbrani Kanade i Grenlanda i ostalo što već tu ide... :fantom:

Edited by radisa
  • Haha 5
  • Vojvodo,serdare 1
  • Create New...