Seabass Posted January 7 Posted January 7 8 minutes ago, Shan Jan said: Ovo sa Trampom ko Pad Rima Nakon Rima je nastupio period od 1000 godina koji zovemo Dark Ages.
mackenzie Posted January 7 Posted January 7 14 minutes ago, Shan Jan said: Ovo sa Trampom ko Pad Rima Više kao kraj republike, sledi period imperije od 1000 godina 1
Sammael Posted January 7 Posted January 7 Siguran sam da bi Tramp voleo da ga porede s Cezarom. No znamo i kako je Cezar prošao...
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 5 minutes ago, Seabass said: Nakon Rima je nastupio period od 1000 godina koji zovemo Dark Ages. Zavisi koga pitas, muslimani taj period zovu Zlatno Doba Islama. @mackenzie ja bas mislim da je ovde USA u poziciji poodmaklo tumoricnog Rima. Nije vise to fleksibilna, sveza i zategnuta sila koja se lako moze izboriti i sa puno jacima od sebe vec naduveni neefikasni mastodon koji ne moze da vise kontrolise sve tacke na svojim granicama, odnosno u svetu. Rim je tada bio nesposoban da pretnjom sile bilo koga natera na poslusnost nego je mir kupovao zlatom, dok se varvarima nije vise isplatilo da po zlato sami dodju. 1
189- Posted January 7 Posted January 7 Trump reportedly complaining about Elon in private — and hates ‘President Musk’ joke trump and vini both
braca Posted January 7 Posted January 7 A narandžasti još nije ni preuzeo vlast… Šta ce sve biti kad zasedne, najebali smo
radisa Posted January 7 Posted January 7 1 minute ago, braca said: A narandžasti još nije ni preuzeo vlast… Šta ce sve biti kad zasedne, najebali smo Bilo bi odlično™ da pokuša vojnnom silom da preuzme Greenland... Očekujem da se aktivira član 5 NATO ugovorta i da NATO trupe zaustave napadača... 2
black mirror Posted January 7 Posted January 7 2 hours ago, 189- said: Trump reportedly complaining about Elon in private — and hates ‘President Musk’ joke trump and vini both njegovi protivnici nisu uopste kreativni, mogli su npr da forsiraju 'president don junior', jebes mi sve ako ne bi junior nastradao posle par meseci
Spooky Posted January 8 Posted January 8 4 hours ago, Čutura said: troluje trampara, a neki se pecaju... Čekaj, ti to stvarno veruješ? Koji je motiv takvih trolovanja? Ono, kontam kad tinejdžer troluje. Ono, on je nevažni bubuljičavi lik, pa kad upeca neke ljude, to mu nekako daje na važnosti. Ali Trump, u godinama, i uskoro na najvažnijoj funkciji na svetu- nije ni jasno uopšte. Razumeo bih i uobičajena politička predsedavanja oko ekonomije, ovog ili onog što interesuje birače. Ali ne verujem da Amerikanci mare za Grenland. Po meni - ili je mrtav ozbiljan - ili je psihički pukao, pa više ne razlikuje stvarnost od mašte, ne zna da stavi granice na svoja lupetanja. Ja mislim ovo drugo... 1
Recommended Posts