Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

8 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Kada se citaju komentari o Trumpu, on je ili bully, tip opasan ko Hitler koji ce ceo svet da zavije u crno ili pas koji voli da laje ali zato uvek podvije rep kad mu se odgovori istom merom.

Ne moze da bude i jedno i drugo.

Svaki bully podvije rep kad mu se odgovori, sve se uklapa.

Razlika je sto je u prvom mandatu jedva pobedio, i apsolutno je imao manje glasova od protivnika.

Sad je prosto razbucao demokrate, pa samim tim ima mnogo jacu poziciju, i moze da se kurci.

Mene cudi sto svi samo pricaju o Trampu, ok, svi znamo da je moron.

Mnogo interesantnije je kako je takva budala mogla da dobije apsolutno vise glasova na izborima.

Sta je to bilo pogresno u demokratskom sistemu da ovoga dovede na vlast.

I pre svega koliko se ljudima smucilo to staro pa su izabrali "ovo".

Edited by brusli

5 hours ago, Desmond Bojčinski said:

-1

I te kako može.

Kao što rusi istovremeno mogu da samo što nisu izbili na Lamanš ali sa druge strane ginu na stotine hiljade za svako selo u Ukrajini, može i Tramp da bude Šredingerova mačka.

A i ono sa učitavanjem da "oni" rade baš ono što mi radimo je pomalo demode

Šta kažeš na najave da će Rusija priznati Kosovo u zamenu za priznavanje Krima kao deo Rusije?

Kažem nisam pametan. Panamera V6 100k evra a v8 120k.

White House Faith Office Leader Says 'It’s Not Hard' For Wives To 'Submit' To Husbands

Paula White-Cain, a senior adviser for President Donald Trump's White House Faith Office, said in a recent interview that she "submits" to her husband and that "God designed" men to be leaders of a household.
While speaking to Real America's Voice host Steve Gruber on Wednesday, Cain praised men who are "returning" to church.

"God is moving mightily, and what's so exciting to me, it's especially among young people and men. Men are the fastest returning to church," White-Cain said.
"See what she's saying there? Again: Men. We need more fathers, more husbands, more real men," Gruber said.

"Absolutely," White-Cain agreed. She added that men "are becoming the bedrock, which is how God designed it."

A study published last year by the Survey Center on American Life found that church membership was declining among young women in the U.S. at a higher rate than among young men.
Nearly two-thirds of young women interviewed said they were not treated as equals to men in churches.

White-Cain, a televangelist who has been called President Donald Trump's spiritual adviser, referred to her third husband, Jonathan Cain, as the head of her household, stating, "God has an order."
She continued, "If there's ever a time that a decision has to be made and we don't agree on something, he's the head. It's not hard to submit."
The White House Faith Office was established via an executive order in February, along with Attorney General Pam Bondi's Task Force to Eradicate Anti-Christian Bias.

HuffPost
No image preview

White House Faith Office Leader Says 'It’s Not Hard' For...

Paula White-Cain said men are becoming "the bedrock" of the church, "which is how God designed it.”
13 minutes ago, Jeremija said:

White-Cain, a televangelist who has been called President Donald Trump's spiritual adviser, referred to her third husband, Jonathan Cain, as the head of her household, stating, "God has an order."

lolol

17 minutes ago, vememah said:

lolol

Jebote treba stici 3 x se udati i razvesti.

19 minutes ago, vememah said:

lolol

Tipičan modus operandi konzervativne i religijske elite u Americi, "do as I say, don't do as I do"....

1 hour ago, Jeremija said:

Tipičan modus operandi konzervativne i religijske elite u Americi, "do as I say, don't do as I do"....

Uglavnom jeste tako. Ali je zanimljivo da su evangelisti do otprilike 60-tih pomagali i podržavali najsiromašnije. Praktično bili levičari, ali onda su preko politike (GOP uglavnom) napravili deal sa krupnim kapitalistima da se prestane sa tom praksom, jer jelte siromašni će lakše da nađu put do raja. Plus će ovi da im reše hippie blud i nemoral, a usput padne i neka donacijica.

Meni je inače kulturalni (kulturni?) šok bio (jedan od) kako se ovde shvata i praktikuje religija. Znači fazon, porodica se preseli u drugi grad ili državu i nađu neku whateva family Church u blizini kakvih ima bezbroj. I onda ostave review na yelpu, dobar ili loš. Tržišna privreda.

A nisu samo family crkve, ima svašta. Recimo ovako nešto kod mene u blizini gde je najpoželjnije doći sa F-150

image.jpeg

edit: slika

Edited by bios

ne vidi ti se ta slika

8 minutes ago, bios said:

Uglavnom jeste tako. Ali je zanimljivo da su evangelisti do otprilike 60-tih pomagali i podržavali najsiromašnije. Praktično bili levičari, ali onda su preko politike (GOP uglavnom) napravili deal sa krupnim kapitalistima da se prestane sa tom praksom, jer jelte siromašni će lakše da nađu put do raja. Plus će ovi da im reše hippie blud i nemoral, a usput padne i neka donacijica.

Meni je inače kulturalni (kulturni?) šok bio (jedan od) kako se ovde shvata i praktikuje religija. Znači fazon, porodica se preseli u drugi grad ili državu i nađu neku whateva family Church u blizini kakvih ima bezbroj. I onda ostave review na yelpu, dobar ili loš. Tržišna privreda.

A nisu samo family crkve, ima svašta. Recimo ovako nešto kod mene u blizini gde je najpoželjnije doći sa F-150

Church-Front-1536x1024.jpg

Ne radi ti slika iz abroada, kaubojci se štite od indijanaca - morao sam da uključim usa vpn.

A za bold, "kulturalni" nije svakako, ja bih rekao "kulturološki" (onako po osećaju).

1 hour ago, bios said:

image.jpeg

edit: slika

Kako greju ovo zimi ?

Chisholm, MN ?

Imaju i ovakvih crkvi:

Big-church.jpg