Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

kecman Za @aram , ipak je Kimble ispao glup D

Pomalo se izvadio, zeza se na svoj račun, a zna i za Pajtonovce! Možda i nije tako loš čovek?

IMG_2162.jpeg

IMG_2163.jpeg

Reddit kaže : "Fake account. There is no Representative Jack Kimble in Congress."

Just now, braca said:

Reddit kaže : "Fake account. There is no Representative Jack Kimble in Congress."

E jebi ga. Too good to be true. Ono sa Pajtonom je bilo sumnjivo.

https://www.reuters.com/fact-check/fictional-congressmans-x-post-about-trump-verdict-taken-seriously-2024-06-06/

A screenshot of a satirical X post by a fictional California congressman calling former U.S. President Donald Trump’s guilty verdict in a hush-money trial "unfair" was taken seriously by some on social media.

The post is attributed to “Rep. Jack Kimble” and states: “This trial has been so unfair to President Trump. This whole time he was trying to prove his innocence, there was another team of lawyers trying to prove he was guilty. I thought this was America.”

Facebook posts shared the image, with one post saying, “ If Jack Kimble represents you, please teach him how our democracy works! I’ve never read anything so ignorant!”

There is no representative by the name of Jack Kimble currently serving in the House of Representatives.

Poe's law

Edited by braca

A zasto je ovo uopste vest ? Rojters toliko nema cime da se bavi nego da prenosi interakciju izmedju nepoznatih naloga na drustvenim mrezama ?

1 minute ago, Lezilebovich said:

A zasto je ovo uopste vest ? Rojters toliko nema cime da se bavi nego da prenosi interakciju izmedju nepoznatih naloga na drustvenim mrezama ?

Pa na to se svelo danasnje novinarstvo. Niko tu nema muda da predstavi stvari onakvima kakve jesu, samo se jure klikovi i engagement. Lazy and cowardly.

Kao profesija, kod mene su negdje u rangu sa estate agents i traffic wardens. Cunts.

43 minutes ago, Moonwalker said:

Ja mislim da jesu ignorantni, ali toliko neobrazovani svi bas i ne, delom lupetaju namerno i takticki da odvlace paznju od drugih stvari. Imitiraju reakciju nedovoljno obrazovanih, a bahatih da bi sacuvali podrsku u tom sloju.

A to je nešto što smo gledali kod nas poslednjih 10+ godina. Kontrola određenih medija sa jedne strane i pravljenje masovne kalifornije gluposti sa druge. I što se ovih dana završava na civilizovan način samo zato što je Srbija u Evropi i što ne postoji nečiji interes da se doliva ulje na vatru.

Ja ne mislim da je ovo Nemacka iz 1937-me. Više mi liči na diktaturu latinoameričkog tipa u pokušaju. Ono što ova samozaljubljena budala nije svesna, a bogami ni ostatak klike oko njega da je skoro svaki diktator koji je populistički vladao završio omražen i ponižen od strane onih koji su ga obožavali na početku. A neki su skončali i sa lopatom u šupku.

12 hours ago, Ivo Petović said:

Sad su rešili da postanu Rusija u svakom smislu, uključujući i rasistički segment.

And we're all going to stand up against Donald Trump

Edited by vememah

5 minutes ago, bios said:

A to je nešto što smo gledali kod nas poslednjih 10+ godina. Kontrola određenih medija sa jedne strane i pravljenje masovne kalifornije gluposti sa druge. I što se ovih dana završava na civilizovan način samo zato što je Srbija u Evropi i što ne postoji nečiji interes da se doliva ulje na vatru.

Pa naravno kad je iz slicnog propagandnog sinjela ide. Identicna matrica. To je u Srbiji pocela ona ekipa Izraelaca sto je radila sa Saperom jos za Tadica, pa se preselilo kod ovoga sad. Pre oko deset godina jureci za nekim knjigama naletim na Scribdu na pismo preporuke od Sapera i njegove agencije koju je jedan od njih (pominje se u onom Krikovom dokumentu) aploudovao sam. Istovremeno agencijske vesti kako su radili na kampanji za izbore 2016, imenom i prezimenom. I sve postane jasno.

A ovde su ovom americkom retardu tepali dok se na drugim temama zalilo na slicnog. Lik je najobicnija protuva ceo zivot ko ih zna iz devedesetih okruzena protuvama, ali ce kao da povlaci drzavnicke poteze.

13 minutes ago, bios said:

Ja ne mislim da je ovo Nemacka iz 1937-me. Više mi liči na diktaturu latinoameričkog tipa u pokušaju. Ono što ova samozaljubljena budala nije svesna, a bogami ni ostatak klike oko njega da je skoro svaki diktator koji je populistički vladao završio omražen i ponižen od strane onih koji su ga obožavali na početku. A neki su skončali i sa lopatom u šupku.

I meni vise lici na to. Nema u njemu te vrste nemacke fokusiranosti kad se necega dohvate.

Edited by Moonwalker

A jel ovi sto su deportovani u zatvor u El Salvador, mogu izaci iz tog zatvora? Ono, kad se zavrsi proces? Ima neki proces, right?

U neka normalnija vremena, kad nekoga deportuju radi neuredne vize i sl, obicno ih vrate u zemlju porijekla. Ovo sto radi Trampova administracija vise djeluje kao kidnapovanje ljudi.

Nema ništa jer je u Salvadoru i dalje “vanredno stanje” pa mogu da rade šta hoće. A kako Bukele dobija grdnu lovu od Amerike tek sada neće mrdnuti. Kada se sazna (ubrzo) kojim ciframa se tu barata biće jedan poveći skandal.

17 minutes ago, Moonwalker said:

I meni vise lici na to. Nema u njemu te vrste nemacke fokusiranosti kad se necega dohvate.

Američka nacija nije isto što i nacija u kontekstu Evrope. Ako će par miliona militantnih maga ludaka da pokrene neki novi nacizam u zemlji od 350 miliona veoma diversifikovanih stanovnika onda jbg. Ali da smo u velikom problemu, to stoji.

5 minutes ago, Seabass said:

A jel ovi sto su deportovani u zatvor u El Salvador, mogu izaci iz tog zatvora? Ono, kad se zavrsi proces? Ima neki proces, right?

U neka normalnija vremena, kad nekoga deportuju radi neuredne vize i sl, obicno ih vrate u zemlju porijekla. Ovo sto radi Trampova administracija vise djeluje kao kidnapovanje ljudi.

Bukele mu dođe kao nekakav sabkontraktor koji drži gulag u kojem nestaju ljudi bez procesa. Tako su to ovi manijaci zamislili.

Evo ti šta kaže Džej Di, citat sa Tvitera pre par strana kad su ga pitali za onog jadnog čoveka što je deportovan zbog administrativne greške.

Are you proposing that we invade El Salvador to retrieve a gang member with no legal right to be in our country? Where in the Supreme Court’s decision does it require us to do that?

Lol, poveci skandal.

Kao da ih boli kurac za skandal bilo koje velicine, od 2016 nista drugo se i ne desava osim skandala i to po nekoliko na dan.