19 hours ago19 hr Trump u ugodnom organizacijskom razgovoru sa svojim Eichmannom@Budja isplati li se i dalje?
15 hours ago15 hr https://www.wpri.com/news/us-and-world/trump-administration-freezes-2-2-billion-in-grants-to-harvard-over-campus-activism/BOSTON (AP) — The federal government says it’s freezing more than $2.2 billion in grants and $60 million in contracts to Harvard University, since the institution said Monday it won’t comply with the Trump administration’s demands to limit activism on campus.
15 hours ago15 hr Gledamo u direktnom prenosu kako se razvija pred našim očima ona priča, prvo su došli po komuniste, ja se nisam bunio, nisam bio komunista... Jel ima neko da se pobuni u toj jebenoj Americi ? Da im pošaljemo neke studente iz Srbije da ih obuče, kao što su oni obučavali otporaše svojevremeno ?
15 hours ago15 hr 4 hours ago, Roger Sanchez said:Trump u ugodnom organizacijskom razgovoru sa svojim Eichmannom@Budja isplati li se i dalje?Cini mi se da gradjane Salvadora zabole dok god im je mir na ulicama i njiohva percepvija krsenja ljudskih prava lokalaca limitirana.Drugim recima, ovaj konkretan slucaj je problem SAD ne Salvadora. SAD treba da pritisnu Salvador, a ako Tramp nece, onda Vrhovni Sud i ostali organi pravne drzave treba da reaguju.Uzgred, kod nas je pobedio wannabe Bukele koji je doveo Prigozina Erika Princa iz Blekvotera da, kao, sredjue sigurnos. Tip full kampanja za Nobou do pricanja gadosti na radiju (lokalni trac) kako je Korea napravio dete Luisi. Edited 15 hours ago15 hr by Budja
14 hours ago14 hr 5 minutes ago, Budja said:onda Vrhovni Sud i ostali organi pravne drzave treba da reagujuPa već jesu, nego ga zabole dupe.
13 hours ago13 hr 1 hour ago, braca said:Gledamo u direktnom prenosu kako se razvija pred našim očima ona priča, prvo su došli po komuniste, ja se nisam bunio, nisam bio komunista...u Nemačkoj su prvo došli po "judeoboljševike" (aka Ostjuden imigrante), u Bavarskoj početkom 1920ih.sondaže pokazuju da su deportacija ilegalnih imigranata i žustra kontrola granica jako popularne mere, a božanski status Izraela je neupitan. što će reći, prvo su došli po ubedljivo najnepopularnije grupe ljudi: ilegalne imigrante, kriminalne imigrante, anti-izraelski nastrojene imigrante. [Stephen Miller] experienced the lovely warm feeling of a bad job well done.
13 hours ago13 hr 6 minutes ago, Gandalf said:u Nemačkoj su prvo došli po "judeoboljševike" (aka Ostjuden imigrante), u Bavarskoj početkom 1920ih.sondaže pokazuju da su deportacija ilegalnih imigranata i žustra kontrola granica jako popularne mere, a božanski status Izraela je neupitan. što će reći, prvo su došli po ubedljivo najnepopularnije grupe ljudi: ilegalne imigrante, kriminalne imigrante, anti-izraelski nastrojene imigrante.[Stephen Miller] experienced the lovely warm feeling of a bad job well done.Neupitan medju elitama ili gradjanstvom?Gallup kaze da je gradjanima prilicno dokurcio Izrael.
12 hours ago12 hr https://news.gallup.com/poll/657404/less-half-sympathetic-toward-israelis.aspxhttps://news.gallup.com/poll/642695/majority-disapprove-israeli-action-gaza.aspx https://www.pewresearch.org/short-reads/2025/04/08/how-americans-view-israel-and-the-israel-hamas-war-at-the-start-of-trumps-second-term/ Edited 12 hours ago12 hr by vememah
12 hours ago12 hr 13 minutes ago, Budja said:Neupitan medju elitama ili gradjanstvom?među elitama, pa malo ko galami oko tih imigranata. onih koji galame je malo (Sanders, AOC) ili su nepopularni (naprednjaci & komunjare).bio ja na protestu podrške studentima kojima preti deportacija. velikom većinom komunjare i Arapi. Edited 12 hours ago12 hr by Gandalf
12 hours ago12 hr 1 minute ago, Gandalf said:među elitama, pa malo ko galami oko tih imigranata. onih koji galame je malo (Sanders, AOC) ili su nepopularni (naprednjaci & komunjare).bio ja na protestu podrške studentima kojima preti deportacija. velikom većinom komunjare i Arapi.Mislio sam na status Izraela.
12 hours ago12 hr 7 hours ago, Roger Sanchez said:Trump u ugodnom organizacijskom razgovoru sa svojim EichmannomPre ce biti Pavelicem.
12 hours ago12 hr On 12. 4. 2025. at 9:03, SNARC said:Ja platu dobijam u $...imam jaku potrebu, prvi put nakon polufinala u kosarci na OI u Parizu, da odem do ambasade i popisam im se na istu.Bukvalno isto. Nesto sam uspeo prebaciti u EUR/DIN, panicno.Bolje da nisam racunao razlike vs koliko je bilo samo 6 meseci ranije.
12 hours ago12 hr Just now, Budja said:Mislio sam na status Izraela.božanski status je još uvek neupitan među elitama. zato malo ko galami oko anti-izraelskih imigranata koji su na udaru, neće ljudi da brane "teroriste" i "antisemite".ostaje da se vidi kako će očite veze između administracije i američkih pro-izraelskih ludaka uticati na demokratsku bazu. valjda zavisi od toga koliki je uticaj gđe Adelson, koliko hrišćanskih cionista, i koliko daleko će ići. Edited 12 hours ago12 hr by Gandalf