Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

Juče menjao dolar u BizMobi app za 101.9 dinara.

Pre oko mesec dana za 112, i naravno nisam promenio tad sve što sam mogao.

Edited by mraki

• Author

Ovo za NOAA: se vec odavno zna, to je dio Project 2025 agende da se 1) ukine nezavisnost agencije i 2) namjesti privatizacija povezanima.

Ukidanje drzave, part N+1.

PBS News
No image preview

Fact-checking what Project 2025 says about the National W...

As Florida braced for Hurricane Helene, some weather and politics observers were mad about Project 2025.

Edited by Peter Fan

5 hours ago, brusli said:

Verovatno berza ne pada i raste da bi ovi zaradili, vec oni znaju unapred poteze tj da li ce da pada ili raste, pa reaguju.

Tj, nije njihova zarada uzrok, to je samo nuspojava, doduse nelegalna.

Ovi mandrili otvoreno igraju za bogatune, dok su oni prethodni to radili ispod stola, da se Vlasi ne dosete.

Ma naravno da nema tu nekog master plana. Majmun divlja, pa ućare u hodu koliko god mogu, a to je jedino što znaju da rade. Btw prethodni radili ispod stola, ali su barem obučeni za posao koji primarno obavljaju. Buying that any time.

6 hours ago, mraki said:

Juče menjao dolar u BizMobi app za 101.9 dinara.

Pre oko mesec dana za 112, i naravno nisam promenio tad sve što sam mogao.

Ja platu dobijam u $...imam jaku potrebu, prvi put nakon polufinala u kosarci na OI u Parizu, da odem do ambasade i popisam im se na istu.

Edited by vememah

Edited by vememah

Edited by vememah

• Popular Post
2 hours ago, vememah said:

Ovo je tacno to sto sam spominjao, yield ide na gore a dolar pada. Znaci, investitori prodaju obveznice ali ne da bi drzali kes ako zatreba, nego beze iz dolara u sigurnije opcije. A dekadama je 10TB bila sigurica. Vise nije.

GoV5CPxXcAAQLu9?format=jpg&name=large

I Epl je masovno kupovan pre ove objave.

Edited by vememah

Kilo krompira za kilo ajfona, što kaže profesor Zec.

9186aa428998f120.jpeg

Edited by Engineer

4 hours ago, vememah said:

Onih milion dolara sto je Tim Apple donirao Trampu se visestruko isplatilo...

Inače bila su mu puna usta kritike Bidenove CHIPS regulative za domaće investicije. Kaže "užasna ideja, to treba rešiti carinama". I sad ukida carine, tako da je još gore proizvoditi tehnologiju u USA - direktna konkurencija može da uvozi bez problema, a tebi skače cena proizvodnje jer sve ostalo postaje skuplje.

Niko nije ovoliko glup, tako da je nešto drugo po sredi. Verovatno je nekom došlo iz dueta u glavu šta su uspeli da razjebu za nepuna tri meseca.