Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

Meni je apsolutni hit Trampišin vokabular. Kako on bustuje svoje pristalice, pa jedan Šešelj (90e edišn) bi mu pozavidio. Great, historic, unstoppable, winning, millions... Ali kako sočno on izgovara te riječi, prosto ga je milina slušati.

"Spain made some comments this morning. 'Oh, well, maybe we should align ourselves more with China.'"

"That would be cutting your own throat."

"At the end of the day, we can probably reach a deal with our allies... and then we can approach China as a group."

Chinese Foreign Ministry spokesperson Lin Jian on Thursday said that when it comes to “cutting throats,” it is the US that has been using tariffs to threaten and extort the world, which is an attempt to strangle other countries’ development and force them to make compromises and concessions in the face of its bullying.

Berza se malo oporavila, ali dolar jok, samo još više tone…

šta su beše glasali za Tanpa jer je "protiv elita"?

još je dovoljno glup pa ne krije prevaru

(ovo je naravno 2,5 milijarde, ne bednih 2,5miliona)

Edited by barrcode

Prvo je bio glup sto je uopste pokrenuo sve ovo, jer to se tako ne radi.

Sad je glup i sto ne krije prevaru.

Sve se bojim da ce glupan da odgovara.

Edited by vememah

Trump potpisao uredbu o tuševima...
No image preview

Trump potpisao uredbu o tuševima: "Moram stajati pod tuše...

AMERIČKI predsjednik Donald Trump potpisao je jučer novu izvršnu uredbu kojom pokušava riješiti, kako sam kaže, jedan od svojih dugogodišnjih problema: "rat ljevice protiv pritiska vode".

If negotiations are not satisfactory, our countermeasures will kick in.

Preparatory work on further countermeasures continues.

As I have said before, all options remain on the table.

Znaci Tramparinih 10% ostaje a EU ce videti za kontramere mozda jednog dana? Ispada da je Orange Man bolje odradio posao.

Dnevni list Danas
No image preview

Slavoj Žižek u autorskom tekstu za Danas: Molimo se da Tr...

Liberalni kritičari redovno optužuju Trampa za njegov diktatorski stil prepun improvizovanih odluka, uslovljenih okolnostima: Tramp je proglasio vanredno stanje koje mu omogućava da vlada putem iz...

50 minutes ago, Shan Jan said:

Znaci Tramparinih 10% ostaje a EU ce videti za kontramere mozda jednog dana? Ispada da je Orange Man bolje odradio posao.

Valjda je i to suspendovano?

Izgleda da su Japanci, a ne Kinezi, dumpovali USA obveznice juče, što je prouzrokovalo paniku i prestravilo Trampa.

Da, ne bih se iznenadio da Japanci samo čekaju priliku da se osvete što im je Regan onomad sasekao krila, od čega i dalje ne mogu da se oporave.

Prošle godine sam bio u Japanu na nekom business touru, retko koji matorac vlasnik neke firme nije proklinjao Regana i USA zbog toga :D

11 minutes ago, Ivo Petović said:

Izgleda da su Japanci, a ne Kinezi, dumpovali USA obveznice juče, što je prouzrokovalo paniku i prestravilo Trampa.

a ja se sve pitam sto to kinezi ne urade

japanci D