April 9Apr 9 1 hour ago, Jeremija said:Ima li u tom njihovom Projektu nešto vezano za parobrode. Da ih vrate u Misisipi recimo…
April 9Apr 9 1 minute ago, bios said:Ima li u tom njihovom Projektu nešto vezano za parobrode. Da ih vrate u Misisipi recimo…Koliko se sećam, ima nešto vezano i za dečju radnu snagu, a možda se nađe i pokoji executive order za branje pamuka...
April 9Apr 9 5 minutes ago, Moonwalker said:125% za Kinu, 90 dana pauza za druge zemlje…sad dodjoh da okacimkoja sprdnjanajradije bi ih sve povukao
April 9Apr 9 Kaže: Kina ne poštuje Svetska Tržišta (velikim slovima).Inače, nije vraćeno na nulu tokom 90-dnevne pauze za druge zemlje, nego spušteno na 10%. https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114309144289505174 Edited April 9Apr 9 by vememah
April 9Apr 9 Just now, Ayatollah said:Vidim ja da mi neke akcije odoše po 15% u plus za 10 minuta.Kakav je ovo jebeni klovn.bajaj sad na koju ce nogu trump da ustane sutra
April 9Apr 9 Author On ko Rusi pred Kijevom;;I onda na kraju "thank you for your attention to this matter"
April 9Apr 9 Ovo za light switch sam pomislio kad je drndao tarifama samo Kanadu i Meksiko. Sad je već dete dobauljalo do centralne sklopke u zgradi.
April 9Apr 9 Taman da da malo vremena ostalim zemljama da se smisle kako ce da funkcionisu u svetu bez USA.
April 9Apr 9 3 minutes ago, cedo said:mozda on sve ovo radi da bi neko napravio pare na berziza to se ide u zatvorDa, to sam i ja pomislio.Ne, kada si preCednik SAD onda imaš apsolutni imunitet :)