Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

122

• Weenie Pooh

57

• Shan Jan

46

• Roger Sanchez

36

Posted

Realno, nikad dosadno sa ovim ludakom.

BTW, Grenland pripada Danskoj sa nekom širokom autinomijom?

Posted
4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Meni na PPP forumu rekli da demokratske zemlje ne napadaju druge demokratske zemlje, i da teritorije nisu važne nego ljudi... :fantom:

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
5 minutes ago, Frank Pembleton said:

Da. Nuđena im je samostalnost ali su je odbili. 

Posted

Zar nije Panamski kanal svejedno pod kontrolom USA, mislial sam da imaju tamo neke svoje (vojsku, zaposlene, nesto)?

Posted

jeste, a bilo je pokušaja lokalaca da preuzmu kontrolu nad kanalom, čitaj naplaćuju prolaz brodovima kroz isti po cenama koje bi škodile američkoj ekonomiji pa su dobili preko pi**ke pre nekih 35 godina kada su im u goste došli američki marinci, raspala se panamska vojska u arapskom stilu :happy:

Posted

Jel ovo dan za formularsko lupetanje i budalesanje? 

1 hour ago, Mel said:

Zar nije Panamski kanal svejedno pod kontrolom USA, mislial sam da imaju tamo neke svoje (vojsku, zaposlene, nesto)?

4 minutes ago, gone fishing said:

jeste, a bilo je pokušaja lokalaca da preuzmu kontrolu nad kanalom, čitaj naplaćuju prolaz brodovima kroz isti po cenama koje bi škodile američkoj ekonomiji pa su dobili preko pi**ke pre nekih 35 godina kada su im u goste došli američki marinci, raspala se panamska vojska u arapskom stilu :happy:

Ajde, velike vijesti o kanalu su samo 25 godina stare, shvatljivo je da nije lako bit u toku sa svime

• +1 1
  • Haha 2
Posted

možda je mendela efekt :D tek ja se toga sećam, te invazije amera na panamu 89 god, kada su srušili pred. norijegu koji je nešto zatezao sa njima oko kanala

Posted (edited)

Nije on ništa s njima zatezo oko Kanala, bojim se da si se ti meni naudiso latentnih toksičnih isparavanja Slobine štampe 

Edited by Roger Sanchez
Posted

Bilo bi lepo da Panama udje u vojni pakt sa Kinom, da smesti Kinesku mornaricu i vojsku na svoju teritoriju, jer je the suverena zemlja.

Cisto da vidimo kako bi USA reagovala :s_d:

Posted
4 hours ago, Sammael said:

Da. Nuđena im je samostalnost ali su je odbili. 

Nisu je odbili vec odlozili. Grenlandjani™ su itekako za nezavisnost, samo ih jebe sto bi se bez finansijskih donacija Danske raspali za 24h. 

Panama je drzava koju je USA stvorila, upravo zarad gradjenja panamskog kanala. Bili su deo Grand Kolumbije koja nije htela da da USA da za male pare pravi kanal pa je USA odlucila da je bolje da se Panama otcepi i bude banana republika gde ce za sve da se jenkiji pitaju. Oni su sustinski americka kolonija, mozda bi za njih i bilo bolje da ih USA aneksira, bar da lokalni narod prosperira.

• Hvala 1
  • Create New...