April 7Apr 7 6 minutes ago, Sammael said:negativne tvitove protiv TrampaNema on ništa negativno ovdje ni o Džukelari pardon Bukelari
April 7Apr 7 6 minutes ago, Sammael said:Imaš li neke negativne tvitove protiv Trampa ili nekakvu podršku Palestini igde na društvenim mrežama?Ne. Slabo tvitujem uopsteno a na Fejsbuku nisam bio mesecima (ovo za Face, vise zbog lokalnih ekspres otmica, bolje ostati anoniman koliko je moguce), Instagram nemam, ne Titk Tokujem.
April 7Apr 7 Zamišljam facu lika koji je na onom piku kupio deonice Tesle da bi 15 minuta kasnije potonule na -6% a dan je tek počeo
April 7Apr 7 2 minutes ago, Budja said:Ne.Slabo tvitujem uopsteno a na Fejsbuku nisam bio mesecima (ovo za Face, vise zbog lokalnih ekspres otmica, bolje ostati anoniman koliko je moguce), Instagram nemam, ne Titk Tokujem.Eto razloga zašto si verovatno lagano prošao. I ja ne mislim da bih imao nekih spec problema, al možda mi nađu neki dug od pre 25 godina tamo, ko će ga znati.
April 7Apr 7 5 minutes ago, nautilus said:I ja se pitam. Buffet? Spekulanti? Apple i Amazon su prebacili dnevni prosek obima. Bice zanimljiv dan.Ne verujem da je Buffet, nije njegova filozofija da reaguje na dnevne volatilne promene.
April 7Apr 7 Market poludje od volatilnosti, a ja sam 55:45.Iskulirajte, jel ste čuli za odbijanac?Meščini dosta kratak. Edited April 7Apr 7 by milfisland
April 7Apr 7 Just now, Budja said:Ne verujem da je Buffet, nije njegova filozofija da reaguje na dnevne volatilne promene.Slažem se, da je on uleteo sa kintom sada bi se ovo stabilizovalo. ovako je potpuna lutrija.
April 7Apr 7 1 minute ago, Sammael said:Eto razloga zašto si verovatno lagano prošao. I ja ne mislim da bih imao nekih spec problema, al možda mi nađu neki dug od pre 25 godina tamo, ko će ga znati.Moja surpgua je vise na tviteru, i jeste retvitovala vise puta razlicite postove protiv Trampa i oko genocida u Palestini. Plus, ekvadorska drzavljanka. Prosla bez problema.
April 7Apr 7 1 minute ago, milfisland said:Market poludje od volatilnosti, a ja sam 55:45.Iskulirajte, jel ste čuli za odbijanac?Meščini dosta kratak.VIX je na 50. pre tarifa je bio na 20
April 7Apr 7 8 minutes ago, Budja said:Ne.Slabo tvitujem uopsteno a na Fejsbuku nisam bio mesecima (ovo za Face, vise zbog lokalnih ekspres otmica, bolje ostati anoniman koliko je moguce), Instagram nemam, ne Titk Tokujem.Pitom neki kraj đe živiš. Pravi za familiju sa malom đecom
April 7Apr 7 21 minutes ago, Budja said:Na O Hare aerodrom usao sam 18. marta.Spremao se za armagedon, jos mi pasos istice krajem juna (zato sam i isao u Chicago da produzim pasos).Prosao sam lika na proveri pasosa za 10 sekundi.Poslednji put sam bio u SAD 2017a jos si i tamnoput :)
April 7Apr 7 2 minutes ago, Roger Sanchez said:Tzv. BLUMBERG DUDE pustio (sada obrisanu) bubu o 90 dana, sad je i on kao zbunjFino se neko provoza sa bubom... Još leverage...
April 7Apr 7 4 minutes ago, Budja said:Moja surpgua je vise na tviteru, i jeste retvitovala vise puta razlicite postove protiv Trampa i oko genocida u Palestini. Plus, ekvadorska drzavljanka. Prosla bez problema.Trebaš očiglednije denuncirati svoju gospoju ICEu kad uđeš ako je se želiš rješiti na tren. Pošalji ti nju lepo na neki free Palestine prosvjed