Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

4 hours ago, mraki said:

Nemam akcije, ali ne mogu prežaliti što nisam promenio sve dolare što imam na računu po 112. Sutra ću menjati po 105. isuse

Ne menjaj danas ako ti je nije nužda, barem ne sve. Sumnjam da će dolar više klizati (mnogo dalje od trenutne tačke), i sad je slab. Ja sam čak razmišljao da ih kupim danas.

Meni em akcije skliznule, em uglavnom denominovane u dolarima. Duplo golo frust

Srećno nemanje penzije svim Amerikancima koji slave.

10 hours ago, Ayatollah said:

Portfolio -6% danas, drugari. Imao sam trenutaka da mi rokne pojedinačna akcija i 20%, ali ovaj debakl nikada.

Odoh da drmnem nešto žestoko.

Evo i malo šege za skretanje misli (ceo thread):

situcija je sama po sebi komicna, ali ovi memovi su sve osim smesni. slabo mi ide da nadjem jedan dobar u celom nizu

Da li su u problemu samo američke firme koje su outsorsovale proizvodnju ili sve firme?

Ne znam sto se brinete za akcije, naravno da ce odstampati koliko treba ne bi li ih vratili.

To je ekonomska politika od pocetka veka, intenzivirana 2008.

Jedino je problem ako morate da prodate, ili ste se kladili na rast.

2 minutes ago, brusli said:

ste se kladili na rast.

Ko bi to radio? lol

3 hours ago, banecare1 said:

situcija je sama po sebi komicna, ali ovi memovi su sve osim smesni. slabo mi ide da nadjem jedan dobar u celom nizu

Autor memo a Pekka NAFO i strucnjak za antipropagandu..

Edited by askeladden

1 hour ago, brusli said:

Ne znam sto se brinete za akcije, naravno da ce odstampati koliko treba ne bi li ih vratili.

Šta će odštampati? 😂

3 hours ago, banecare1 said:

Nemoguce ga je satirizovati, SNL pokusavaju od 2016 pa im slabo ide. Narandzasti je meme sam po sebi.

6 minutes ago, dragance said:

Šta će odštampati? 😂

akcije brate

ne znam da li znaš, ali se akcije štampaju, to je kao novac u vreme covida

sunce ti jebem šta se sve može pročitati ovde

To je tačno samo ako se kladiš na rast! 😂

hoćeš da kažeš da će neko da dođe kod mene kući da mi uzme ove akcije što su mi ištampali kad sam ih kupio pošto su sad pale dole?

Kako su ostrva naseljena pingvinima zapatile carinu

kroz primer Norfolk ostrva (koji ima nešto malo ljudi i lepo je za posetiti - izmedju Australije i NZ)… Kakav spektakl 😂

In some cases involving Norfolk Island, which is 1,600km north-east of Sydney and has a population of 2,188, the confusion appears to have resulted from the fact that the company’s address or port of departure is Norfolk, UK, or the destination is Norfolk, Virginia in the US, or a company’s registered address in New Hampshire (NH) has been listed instead as Norfolk Island (NI).

https://www.theguardian.com/australia-news/2025/apr/04/revealed-how-trump-tariffs-slugged-norfolk-island-and-uninhabited-heard-and-mcdonald-islands

Nisam ljubitelj bruslijevih komentara iz konzerve, ali nije to rekao.

2 minutes ago, garmonbozia said:

hoćeš da kažeš da će neko da dođe kod mene kući da mi uzme ove akcije što su mi ištampali kad sam ih kupio pošto su sad pale dole?

Nužda. Ali ti izvadi štampač iz podruma pa ih zajebi.