Yesterday at 10:351 day Ja ne mogu da verujem da gledamo uživo Idiocracy. Većeg tupsona nisam video , a tu uključujem i žvalju - koji je više zao nego što je glup. Kompletno zapostavlja “services”, i samo se fokusira na “proizvode”, a USA je apsolutni šampion kada se gledaju goods and services razmene. Tu će tek da zaboli tech bros.
Yesterday at 10:451 day Ja kad gledam ovog Trump-a, ko da gledam Neron-a himself.Ovo je sve toliko glupo, narcisoidno, prostom logikom neobjasnjivo, da se pitam da li je ovo neko prikriveno staracko ludilo?Ali i to mi ne pruza objasnjenje...
Yesterday at 10:511 day Ako bi, tipa, legalizovali pirateriju i uveli posebnu taksu za koriscenje Netflixa i Google usluga..plus, taksa na svaki tviter nalog..koliko bismo ga realno sjebali ? :)
Yesterday at 10:561 day "An old fashioned term that we use — groceries — I used it on the campaign. It's such an old fashioned term, but a beautiful term. ‘Groceries.’ It’s a bag with different things in it."Donald J. Trump, president of the United States of AmericaStupid evil je 100 puta gore od evil - evil.
Yesterday at 10:591 day 3 minutes ago, Seabass said:"An old fashioned term that we use — groceries — I used it on the campaign. It's such an old fashioned term, but a beautiful term. ‘Groceries.’ It’s a bag with different things in it."Donald J. Trump, president of the United States of AmericaStupid evil je 100 puta gore od evil - evil.Bas je sinoc bilo na The Daily Show 🤣
Yesterday at 11:021 day Ovo ekonomija kao Karteli prema uzgajivachima koke.Mi placamo toliko,ako imate nesto protiv poslacemo vam momke da vas prevaspitaju.Ako zbog sushe ili DEA zapali polje nemate dovoljno da zivite od onoga sto vam preostane,jebigica Darwin.Nesto izmedju Walmarta i Sinaloa Cartel?
Yesterday at 11:081 day Koji je tek brainfuck kad je uveo 50% carine za Lesoto. Jadnici nemaju šta da uvezu jer para nema, a ono malo što izvoze su dijamanti
Yesterday at 11:151 day 1 minute ago, Tsai said:cestitamo trampe, srbine Dok ljubitelji Trampa cuju za neke tarife, pa sta je to, pa o cemu se radi, pa mozda je to i dobro, ono razvojna sansa momenat
Yesterday at 11:151 day 1 minute ago, Tsai said:cestitamo trampe, srbine If you can't beat them join them, then hurt the team by beating yourself!
Yesterday at 11:211 day 2 hours ago, Venom said:Ja mislim da Trump nije glup i da ako je ovo osuda nečega, to je osuda njegovih glasača i simpatizera koji su glupi k'o qrac i može sve da im se proda. Pa i da Ekvador manipuliše američkim dolarom. Bitno je da zvuči zapaljivo i ne bude duže od pet reči jer oni koji to gutaju ne mogu da održe pažnju više od toga.Ako se po mustanžici republikanac poznaje - glasači i simpatizeri su prezadovoljni. Kaže samo neka buldožer gazi.
Yesterday at 11:311 day Popular Post 54 minutes ago, dragance said:Ja ne mogu da verujem da gledamo uživo Idiocracy. Većeg tupsona nisam video , a tu uključujem i žvalju - koji je više zao nego što je glup.Kompletno zapostavlja “services”, i samo se fokusira na “proizvode”, a USA je apsolutni šampion kada se gledaju goods and services razmene. Tu će tek da zaboli tech bros.polako sa Idiocracy - nisi video ovo: (White House Deputy Press Secretary)