Yesterday at 07:061 day Uh ovo ce ozbiljno da pogodi razne Temue i slicno. Kina prevashodno. Minimum je bio 800 dolara valjda.
Yesterday at 07:111 day 16 minutes ago, Emerald said:Mogu, Amerikanci su finansijski mnogo jaci i mogu da naprave haos na evropskim trzistima obveznica.To je samo jedan primer.Jedino logično objašnjenje koje imam za ove mere i pad berzi koji će uslediti je da je to namestio svojim drugarima milijarderima da bi uzeli još veći % svetskog tržišta HoV.
Yesterday at 07:151 day ovako nekako:Michael Strain, AEI: "The president is a true mercantilist and just isn’t going to believe forecasts about how bad this can get. He needs to put his hand to the hot stove and leave it there until he can’t bear it. The question is how long will that take?"
Yesterday at 07:231 day 11 minutes ago, Sammael said:Jedino logično objašnjenje koje imam za ove mere i pad berzi koji će uslediti je da je to namestio svojim drugarima milijarderima da bi uzeli još veći % svetskog tržišta HoV.Prvo sacekaj zatvaranje Njujorka danas. Ako bude pad oko 2%, ili cak manje, to ti nesto govori.
Yesterday at 07:231 day 3 minutes ago, Sammael said:Jedino logično objašnjenje koje imam za ove mere i pad berzi koji će uslediti je da je to namestio svojim drugarima milijarderima da bi uzeli još veći % svetskog tržišta HoV.Zato sada ne treba prodavati, čak i ako se slomi berza. Staviš portoflio sa strane i čekaš oporavak, ako si diversifikovao i van SAD, biće brže.E sada, ako si pozajmljivao da bi trgovao na berzi, onda si u problemu. Sa druge strane, šorteri slave danas...
Yesterday at 07:261 day Sacekajte danasnje zatvaranje Njujorka, ne otvaranje ili dnevne promene, vec zatvaranje. To ce dosta toga reci.
Yesterday at 07:321 day 20 minutes ago, Sammael said:Jedino logično objašnjenje koje imam za ove mere i pad berzi koji će uslediti je da je to namestio svojim drugarima milijarderima da bi uzeli još veći % svetskog tržišta HoV.NARAVNO, kao i Uvek
Yesterday at 07:421 day u Srbiji će posebno najebati IT sektor i svi delimično oni koji su vezani za autoind.
Yesterday at 07:521 day 1 hour ago, Sammael said:Buy the dip.Ja uopšte nisam siguran da ovo koristi ikome osim manjem broju špekulanata koji šortuju, a nemaju ništa u long poziciji. Zapravo mi čudno da nema lobista velike industrije da ga zaustave u ovom ludilu.
Yesterday at 07:571 day 13 minutes ago, barrcode said:u Srbiji će posebno najebati IT sektorSumnjam. Velike IT kompanije imaju bas globalizovane proizvode, ne menja se to preko noci. Razni USA startapi u Srbiji su ionako istrebljeni tokom ove krize.
Yesterday at 07:581 day 4 minutes ago, Spooky said:Ja uopšte nisam siguran da ovo koristi ikome osim manjem broju špekulanata koji šortuju, a nemaju ništa u long poziciji.Zapravo mi čudno da nema lobista velike industrije da ga zaustave u ovom ludilu.Ima ali su trenutno od njih jaci BlackRock, MorganStanley, Goldman i ostali.... mora da se isporuci profit, moraju da se isplate bonusi, mora da se nagomila lova.... posledice nisu bitne
Yesterday at 08:051 day Vec sam stavio da je farmacija uspela da se izvuce za sada. Tarife ne pogadjaju Silicujmsku dolinu tj. 5 velikih. "Tesla" ce biti dobitnik od tarifa na automobile.
Yesterday at 08:081 day 1 hour ago, Roger Sanchez said:Megacar je ukinuo i de minimis za sve zemlje, dakle carina se plaća i na dugmiće el smo imali ovošuNATOvac će da ima težak poso, čim pristigne
Yesterday at 08:131 day 15 minutes ago, Shan Jan said:Sumnjam. Velike IT kompanije imaju bas globalizovane proizvode, ne menja se to preko noci. Razni USA startapi u Srbiji su ionako istrebljeni tokom ove krize.nema šta da sumnjašIn 2023, Serbia's services exports to the United States totaled $557.99 million, with computer and information services, other business services, and travel being the largest categories.