Yesterday at 03:481 day 12 hours ago, bios said:Možda je malo nesuvislo porediti, ali mene oni trenutno podsećaju na SNS u fazi iz 2016/17. Živimo svoj san, kidamo, ne može nam niko ništa… biće veselja kad dođu i sadašnju raspad SNS fazu. Ako dotle ne započnu neki rat, tada će sigurno.edit: kad već poredimo, mene Hesget podseća na Voolina. Ne fizički, nego zbog kombinacije tupavog pogleda i duhova u praznoj tintari.I mene. Ovo sa kidnapovanjem Turkinja po ulici me podseca na Sava Malu. Narod malo protestuje i tamo ko mi nekad, ali masina ide dalje. Isto sam razmisljala kad pocne vise da skripi kod kuce mora neki bas onako badabum rat da napravi.
Yesterday at 12:101 day 1 hour ago, vememah said:lijepi su komentari ispod tvita. Ove deportacije su za USA narod Trampovo hapsenje Miskovica.
Yesterday at 12:241 day Ko ga jebe kad je birao da bude rodjen van Amerike i da mu roditelji nisu bogatasi. Sam je kriv, necemo valjda zaliti nad njim sad kad pocinje zlatno doba.
22 hours ago22 hr Najjače - kad je obavljena ta vest juče ili prekjuče, komentari MAGA ekipe su bili u rangu: fake news, gde to piše, nije tačno (ali samouvereno nije tačno), do ko ih jebe, Murika!, najjači smo, proizvodićemo sveee itd itd.Bukvalno ih istina ne zanima, u pravu je bio Tramp kad je rekao da može da ubije čoveka na ulici i neće imati posledica. To je čak metastaziralo - verujem kad bi Tramp išao od kuće do kuće i ubijao po jednog rodjaka svakog člana MAGA sekte, da bi od 1000 ljudi možda 5 promenilo mišljenje i glasalo protiv Trampa, čak i ako bi ga lično videli da povlači oroz.Neverovatno.Ponekad pomislim da je sve ovo deo nekog eksperimenta koje neka vanzemaljska sila radi kako bi testirala granice gluposti domorodaca na ovoj planeti, a pre nego izabere metodologiju za osvajanje i pristupi istom.
22 hours ago22 hr Author 23 minutes ago, Ivo Petović said:Bukvalno ih istina ne zanima, u pravu je bio Tramp kad je rekao da može da ubije čoveka na ulici i neće imati posledica. To je čak metastaziralo - verujem kad bi Tramp išao od kuće do kuće i ubijao po jednog rodjaka svakog člana MAGA sekte, da bi od 1000 ljudi možda 5 promenilo mišljenje i glasalo protiv Trampa, čak i ako bi ga lično videli da povlači oroz.Definitivno ima toga, ali i denial. Prosto ljudi misle da je na djelu neki super-zajebani 4D sah koji ovaj igra, a on uspio odbiti od sebe dva najlojalnija saveznika (Kanadu i Japan).
9 hours ago9 hr A senior Waltz aide used the commercial email service for highly technical conversations with colleagues at other government agencies involving sensitive military positions and powerful weapons systems relating to an ongoing conflict, according to emails reviewed by The Post.Arhiviran ceo članak:https://archive.is/tWo8d
8 hours ago8 hr Uspijeva Tramp ono čemu se nije nadao:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ova-fotografija-jedan-je-od-najsokantnijih-ekonomskih-poraza-amerike-u-zadnjih-40-godina-15569279?cx_linkref=jl_home_vijesti_prva_pasica
7 hours ago7 hr 15 hours ago, Peter Fan said:Ko kaze da Trump nije mirotvorac:I ja gledam pa ne vjerujem, samo im je Kim nedostajao.
7 hours ago7 hr 2 hours ago, vememah said:Arhiviran ceo članak:https://archive.is/tWo8da meni trulo kad koristim gmail ponekad oko intervjua za posao ili tako nesto.
2 hours ago2 hr 4 hours ago, Jesper23 said:I ja gledam pa ne vjerujem, samo im je Kim nedostajao.On ce sad kod Trampa. Sirijusli, ova fotka verovatno uzasava Kima, jer ako dodje do dogovora izmedju Kine, J.Koreje i Japana i ako se time eliminise uticaj Amerike na region onda on vise nikome nije interesantan kao nekakva tampon zona. Pojesce ga sa sve atomskim bombama dok kazes dzu-ce.A Amerika ce se dovesti u situaciju da sledeci svetski rat umesto po dalekim istocima i zapadnim Evropama vodi na sopstvenoj teritoriji. Upravo ono sto su tvorci post-WW2 sistema zeleli da izbegnu i zbog cega su onoliko "nefer" finansirali i podupirali svoje saveznike sirom sveta.