Friday at 21:343 days Popular Post Dobili smo novog ambasadoraNunčaku master Edited Friday at 21:483 days by AnaLo
Friday at 22:293 days Iskopah negde ovaj intervju od pre godinu dana za “najveci srpski dnevni list” (ako je dozvoljeno kaciti link na ovo djubre ali intervju mozda bude nekome zanimljiv):Intervju za Kurir Mark Brnović,..."TRAMP KAŽE DA SU SRBI BORCI, ALI MAMA JE JOŠ LJUTA" Mark...Kurir Edited Friday at 22:303 days by ducca
Saturday at 01:003 days On 28. 3. 2025. at 21:34, AnaLo said: Dobili smo novog ambasadoraNunčaku masterdobar je ali ja sam bolji
Saturday at 02:393 days On 29. 3. 2025. at 1:00, 3opge said: dobar je ali ja sam boljiti si sebi zakopao šanse za nominaciju pišući ovde o narandžastom debilu i ekipi.
Saturday at 02:483 days On 29. 3. 2025. at 2:39, dragance said: ti si sebi zakopao šanse za nominaciju pišući ovde o narandžastom debilu i ekipi.ma ne bre, govorim o nunchaku vestini
Saturday at 07:523 days Alkos Hegset dovlačio ženu, producentkinju Fox Newsa, u Pentagon i vodio u sedište NATO-a u Briselu na poverljive sastanke. Pentagon naravno odbio da objavi ima li ona ikakva bezbednosna ovlašćenja za prisustvovanje takvim sastancima.Arhiviran ceo WSJ-ov članak:https://archive.is/8uKDu Edited Saturday at 08:063 days by vememah
Saturday at 10:393 days On 29. 3. 2025. at 7:52, vememah said: Alkos Hegset dovlačio ženu, producentkinju Fox Newsa, u Pentagon i vodio u sedište NATO-a u Briselu na poverljive sastanke. Pentagon naravno odbio da objavi ima li ona ikakva bezbednosna ovlašćenja za prisustvovanje takvim sastancima.Arhiviran ceo WSJ-ov članak:https://archive.is/8uKDuMožda je ona s njim da kontroliše/spreči konzumaciju alkohola
Saturday at 12:423 days Branislav Dimitrijević2h ·Mark Brnovich, novi američki ambasador u Srbiji, zagovornik je ukidanja prava na abortus i prava LGBT osoba, protivnik svima dostupnog zdravstvenog osiguranja i anti-vakser, anti-environmentalista koji je tužio Obaminu administraciju zbog plana ograničenja upotrebe fosilnih goriva i zastupao naftne kompanije, zagovornik smrtne kazne i četnik. Praktično idealna osoba.
Saturday at 12:483 days Popular Post Nikada pobeći od ovih Brnovića, taman se u fudbalu svi penzionišu, kad dobijemo ambasadora...
Saturday at 13:143 days On 29. 3. 2025. at 12:48, Ayatollah said: Nikada pobeći od ovih Brnovića, taman se u fudbalu svi penzionišu, kad dobije3mo ambasadora...Sta tek da kažu navijači FKP? Trojicu smo imali.Četvoricu jbt. Edited Saturday at 13:163 days by BWA