Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

• Popular Post

Dobili smo novog ambasadora

Nunčaku master

Edited by AnaLo

Iskopah negde ovaj intervju od pre godinu dana za “najveci srpski dnevni list” (ako je dozvoljeno kaciti link na ovo djubre ali intervju mozda bude nekome zanimljiv):

Intervju za Kurir Mark Brnović,...
No image preview

"TRAMP KAŽE DA SU SRBI BORCI, ALI MAMA JE JOŠ LJUTA" Mark...

Kurir

Edited by ducca

On 28. 3. 2025. at 21:34, AnaLo said:

Dobili smo novog ambasadora

Nunčaku master

dobar je ali ja sam bolji

On 29. 3. 2025. at 1:00, 3opge said:

dobar je ali ja sam bolji

ti si sebi zakopao šanse za nominaciju pišući ovde o narandžastom debilu i ekipi.

On 29. 3. 2025. at 2:39, dragance said:

ti si sebi zakopao šanse za nominaciju pišući ovde o narandžastom debilu i ekipi.

ma ne bre, govorim o nunchaku vestini

A, to 😂 🤦‍♂️

Alkos Hegset dovlačio ženu, producentkinju Fox Newsa, u Pentagon i vodio u sedište NATO-a u Briselu na poverljive sastanke. Pentagon naravno odbio da objavi ima li ona ikakva bezbednosna ovlašćenja za prisustvovanje takvim sastancima.

GnK9x3wXEAIAemj?format=jpg&name=large

Arhiviran ceo WSJ-ov članak:

https://archive.is/8uKDu

Edited by vememah

On 29. 3. 2025. at 7:52, vememah said:

Alkos Hegset dovlačio ženu, producentkinju Fox Newsa, u Pentagon i vodio u sedište NATO-a u Briselu na poverljive sastanke. Pentagon naravno odbio da objavi ima li ona ikakva bezbednosna ovlašćenja za prisustvovanje takvim sastancima.

GnK9x3wXEAIAemj?format=jpg&name=large

Arhiviran ceo WSJ-ov članak:

https://archive.is/8uKDu

Možda je ona s njim da kontroliše/spreči konzumaciju alkohola

Branislav Dimitrijević

2h  ·

Mark Brnovich, novi američki ambasador u Srbiji, zagovornik je ukidanja prava na abortus i prava LGBT osoba, protivnik svima dostupnog zdravstvenog osiguranja i anti-vakser, anti-environmentalista koji je tužio Obaminu administraciju zbog plana ograničenja upotrebe fosilnih goriva i zastupao naftne kompanije, zagovornik smrtne kazne i četnik. Praktično idealna osoba.

• Popular Post

Nikada pobeći od ovih Brnovića, taman se u fudbalu svi penzionišu, kad dobijemo ambasadora...

On 29. 3. 2025. at 12:48, Ayatollah said:

Nikada pobeći od ovih Brnovića, taman se u fudbalu svi penzionišu, kad dobije3mo ambasadora...

Sta tek da kažu navijači FKP? Trojicu smo imali.

Četvoricu jbt.

Edited by BWA

Slika govori hiljadu reči