March 28Mar 28 Iskopah negde ovaj intervju od pre godinu dana za “najveci srpski dnevni list” (ako je dozvoljeno kaciti link na ovo djubre ali intervju mozda bude nekome zanimljiv):Intervju za Kurir Mark Brnović,..."TRAMP KAŽE DA SU SRBI BORCI, ALI MAMA JE JOŠ LJUTA" Mark...Kurir Edited March 28Mar 28 by ducca
March 29Mar 29 3 hours ago, AnaLo said:Dobili smo novog ambasadoraNunčaku masterdobar je ali ja sam bolji
March 29Mar 29 1 hour ago, 3opge said:dobar je ali ja sam boljiti si sebi zakopao šanse za nominaciju pišući ovde o narandžastom debilu i ekipi.
March 29Mar 29 8 minutes ago, dragance said:ti si sebi zakopao šanse za nominaciju pišući ovde o narandžastom debilu i ekipi.ma ne bre, govorim o nunchaku vestini
March 29Mar 29 Alkos Hegset dovlačio ženu, producentkinju Fox Newsa, u Pentagon i vodio u sedište NATO-a u Briselu na poverljive sastanke. Pentagon naravno odbio da objavi ima li ona ikakva bezbednosna ovlašćenja za prisustvovanje takvim sastancima.Arhiviran ceo WSJ-ov članak:https://archive.is/8uKDu Edited March 29Mar 29 by vememah
March 29Mar 29 2 hours ago, vememah said:Alkos Hegset dovlačio ženu, producentkinju Fox Newsa, u Pentagon i vodio u sedište NATO-a u Briselu na poverljive sastanke. Pentagon naravno odbio da objavi ima li ona ikakva bezbednosna ovlašćenja za prisustvovanje takvim sastancima.Arhiviran ceo WSJ-ov članak:https://archive.is/8uKDuMožda je ona s njim da kontroliše/spreči konzumaciju alkohola
March 29Mar 29 Branislav Dimitrijević2h ·Mark Brnovich, novi američki ambasador u Srbiji, zagovornik je ukidanja prava na abortus i prava LGBT osoba, protivnik svima dostupnog zdravstvenog osiguranja i anti-vakser, anti-environmentalista koji je tužio Obaminu administraciju zbog plana ograničenja upotrebe fosilnih goriva i zastupao naftne kompanije, zagovornik smrtne kazne i četnik. Praktično idealna osoba.
March 29Mar 29 Popular Post Nikada pobeći od ovih Brnovića, taman se u fudbalu svi penzionišu, kad dobijemo ambasadora...
March 29Mar 29 25 minutes ago, Ayatollah said:Nikada pobeći od ovih Brnovića, taman se u fudbalu svi penzionišu, kad dobije3mo ambasadora...Sta tek da kažu navijači FKP? Trojicu smo imali.Četvoricu jbt. Edited March 29Mar 29 by BWA