March 24Mar 24 Pitali su ovo isto ljudi na vise mesta. Ja sam lurker jos od pre nego se ovde preslo pa se secam da su ljudi imali RL problema zbog pisanja ovde, jos dok su vremena bila ‘mirnodopska’ u odnosu na ovo sada. Nadam se samo da uvedeni sistem zaista stiti, posto ovi ocigledno nemaju skrupula. A nama kojima ovaj medium jednostavno ne lezi pa se nismo registrovali dugo i/ili napucali postove, a koristili ovo mesto kao glavni izvor informacija (i potvrde da nismo sami), ko nam je kriv realno….Edit- moje se odnosi na Popaja, ulete izmedju post Edited March 24Mar 24 by Hubris
March 24Mar 24 Urednika atlantika Majk Volc uključio u grupni čet na signalu gde je Pit Hegset pisao o udaru na Jemen dva sata pre nego što je udar izvršenThe AtlanticThe Trump Administration Accidentally Texted Me Its War P...U.S. national-security leaders included me in a group chat about upcoming military strikes in Yemen. I didn’t think it could be real. Then the bombs started falling.
March 24Mar 24 On 21. 3. 2025. at 19:34, Weenie Pooh said:Očekivan ishod nikad nije bio da Kina uhvati priključak u meri u kojoj ga je uhvatila. Ideja da bi liberalizovana Kina bolje prošla je bazirana ni na čemu; vajni stručnjaci im već decenijama slute kolaps jer su autoritarni pa kao guše inovaciju, a to se nekim čudom nikako ne dešava.Ono što su u DC-u očekivali možda nije 180 u odnosu na ono što je JD "priznao", ali jeste tu negde oko 135. Da li je to što su u DC-u verovali potkovano nečim ili ne, da li tako treba... Irelevantno, ni plan ni očekivanja nisu bila to što tvrdi budala.Mada nije isključeno da on u stvari nije onoliko glup koliko deluje. Lako moguće da podilazi i svom šefu i levodesnim budalama.
March 24Mar 24 9 hours ago, Hubris said:Pitali su ovo isto ljudi na vise mesta. Ja sam lurker jos od pre nego se ovde preslo pa se secam da su ljudi imali RL problema zbog pisanja ovde, jos dok su vremena bila ‘mirnodopska’ u odnosu na ovo sada. Nadam se samo da uvedeni sistem zaista stiti, posto ovi ocigledno nemaju skrupula. A nama kojima ovaj medium jednostavno ne lezi pa se nismo registrovali dugo i/ili napucali postove, a koristili ovo mesto kao glavni izvor informacija (i potvrde da nismo sami), ko nam je kriv realno….Edit- moje se odnosi na Popaja, ulete izmedju postEvo, da se i ja prijavim. Moracu i ja da pumpam postove ovih dana. Ovaj forum mi mnogo znaci, ovo mi je glavni izvor informacija i nekako se utesim dok citam...Izvinjavam se sto to pisem ovde, ne znam gde bih drugo...
March 24Mar 24 @Popaj eto resenja! taman, dok se organizujete i odzborujete, svako ce dopuniti broj postova. poz Edited March 24Mar 24 by le petit nicolas
March 24Mar 24 Imate ovde temu za popunjavanje kvote postova, da ne trpate ovde na temi o Trampari. Brzo cete to tamo, pogotovo ako ste gledali Drive. Edited March 24Mar 24 by Seabass
March 25Mar 25 https://www.msn.com/en-ca/news/canada/us-authorities-block-canadian-access-to-library-straddling-quebec-vermont-border/ar-AA1BnMWCU.S. authorities will no longer allow Canadians border-free access to the Haskell Free Library and Opera House, an institution straddling the border between Stanstead, Que., and Derby Line, Vt., library officials say.With the building’s entrance in Derby Line, a longstanding agreement with American authorities had allowed Canadians to walk the short distance across the border into the library without showing their passport. U.S. Border Patrol and the RCMP had monitored the area surrounding the library and were authorized to search bags or request documents from visitors.The library informed media Thursday afternoon that a “uniliateral decision” from U.S. authorities would see Canadians lose access to the library’s entrance.“This closure not only compromises Canadians visitors’ access to a historic symbol of cooperation and harmony between the two countries but also weakens the spirit of cross-border collaboration that defines this iconic location,” a press release from the library read.The library, which since its 1901 founding has aimed to stand as a symbol of cross-border unity, has found itself in the limelight of escalating Canada-U.S. tensions.
March 25Mar 25 15 hours ago, theanswer said:Urednika atlantika Majk Volc uključio u grupni čet na signalu gde je Pit Hegset pisao o udaru na Jemen dva sata pre nego što je udar izvršenThe AtlanticThe Trump Administration Accidentally Texted Me Its War P...U.S. national-security leaders included me in a group chat about upcoming military strikes in Yemen. I didn’t think it could be real. Then the bombs started falling. Edited March 25Mar 25 by vememah
March 25Mar 25 Mozda nema veze sa ovim slucajem, ali dobro je znati da The Atlantic vodi bivsi IDF prison guard