Engineer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Vidim da će uskoro imati referendum i da je većina stanovništva za nezavisnost. I naravno protiv "prisajedinjenja" SAD-u, ali ko te pita. Možda je to dogovor sa Putinom - mi vas pustima da uzmete Ukrajinu, a vi ćutite kad mi uzmemo Grenland.
dragance Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 27 minutes ago, Engineer said: Vidim da će uskoro imati referendum i da je većina stanovništva za nezavisnost. I naravno protiv "prisajedinjenja" SAD-u, ali ko te pita. Možda je to dogovor sa Putinom - mi vas pustima da uzmete Ukrajinu, a vi ćutite kad mi uzmemo Grenland. Šta ima Rusija da se tu pita? Pitaće se EU/Danska, jer Grenland teško da može da izdrži sam bez subvencija za zdravstvo i škole iz Danske. 1
Weenie Pooh Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Šta ste zapeli sa Trampom, dajte još malo o burbonu i ostalim viskijima, sa ili bez E.
Engineer Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 25 minutes ago, dragance said: Šta ima Rusija da se tu pita? Pitaće se EU/Danska, jer Grenland teško da može da izdrži sam bez subvencija za zdravstvo i škole iz Danske. Neće im trebati subvencije kad krenu prihodi od rudne rente
Zverilla Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 23 minutes ago, dragance said: Šta ima Rusija da se tu pita? Pitaće se EU/Danska, jer Grenland teško da može da izdrži sam bez subvencija za zdravstvo i škole iz Danske. Nema da brinu: posle anšlusa, škole će da im uredi DoE a zdravstveno da obezbedi medicaid... Stvarno ne znam što se ne pridruže sami neg nerviraju onakvog čoveka i vizionara 1
Moonwalker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Engineer said: Neće im trebati subvencije kad krenu prihodi od rudne rente Evo sad ce da im plate rentu al’ kad bi se zezali. 1
Recommended Posts