Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

355

• Roger Sanchez

132

• Weenie Pooh

128

• Radoye

127

Posted

Vidim da će uskoro imati referendum i da je većina stanovništva za nezavisnost. I naravno protiv "prisajedinjenja" SAD-u, ali ko te pita. Možda je to dogovor sa Putinom - mi vas pustima da uzmete Ukrajinu, a vi ćutite kad mi uzmemo Grenland.

Posted
27 minutes ago, Engineer said:

Vidim da će uskoro imati referendum i da je većina stanovništva za nezavisnost. I naravno protiv "prisajedinjenja" SAD-u, ali ko te pita. Možda je to dogovor sa Putinom - mi vas pustima da uzmete Ukrajinu, a vi ćutite kad mi uzmemo Grenland.

Šta ima Rusija da se tu pita? Pitaće se EU/Danska, jer Grenland teško da može da izdrži sam bez subvencija za zdravstvo i škole iz Danske.

• +1 1
Posted

Šta ste zapeli sa Trampom, dajte još malo o burbonu i ostalim viskijima, sa ili bez E.

Posted
25 minutes ago, dragance said:

Šta ima Rusija da se tu pita? Pitaće se EU/Danska, jer Grenland teško da može da izdrži sam bez subvencija za zdravstvo i škole iz Danske.

Neće im trebati subvencije kad krenu prihodi od rudne rente

Posted
23 minutes ago, dragance said:

Nema da brinu: posle anšlusa, škole će da im uredi DoE a zdravstveno da obezbedi medicaid... Stvarno ne znam što se ne pridruže sami neg nerviraju onakvog čoveka i vizionara

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Engineer said:

Neće im trebati subvencije kad krenu prihodi od rudne rente

Evo sad ce da im plate rentu al’ kad bi se zezali.

• +1 1
  • Create New...