Heaviside Posted Sunday at 16:11 Posted Sunday at 16:11 8 minutes ago, bags said: Mislim da ovaj nece jos dugo na ovom svetu... A? Što?
Milošica Posted Sunday at 16:15 Posted Sunday at 16:15 3 minutes ago, Heaviside said: A? Što? Bags kao kad je Brkić pisao o AV 1
Filozof manijak Posted Sunday at 16:51 Posted Sunday at 16:51 39 minutes ago, Heaviside said: A? Što? Zbog porodične istorije bolesti
Heaviside Posted Sunday at 16:52 Posted Sunday at 16:52 Aj sad još nekog heroja da pravimo od lika koji nas poziva da idemo ulicom i govorimo roditeljima beba da ih ne vakcinišu 1
Filozof manijak Posted Sunday at 16:54 Posted Sunday at 16:54 Mislim da smo svi ovde prestari da od bilo kog političara pravimo heroja. Milošica included
Budja Posted Sunday at 18:11 Posted Sunday at 18:11 5 hours ago, vememah said: Quote The epidemiologists advocated for “focused protection” — safeguarding the most vulnerable Americans while cautiously allowing others to function as normally as possible — rather than broad pandemic lockdowns. Antivakcinas nije. 1
vememah Posted Sunday at 18:14 Posted Sunday at 18:14 (edited) Ogromna štetočina svakako jeste. Edited Sunday at 18:15 by vememah
Budja Posted Sunday at 18:17 Posted Sunday at 18:17 Sto se Kenedija tice, meni je ideja o restrikcijama reklamiranja farmeceutskih proizvoda na TVu bliska. Takodje, legtimna je rasprava o balansu izmedju istrazivanja lecenja hornicnih bolesti sa jeftinim preparatima nerentabiilnim za big pharma i naprednih ali skupih istrazivanja lecenja raka i alchajmera. Ono sto Tramp ni RFK ni Musk ne pominju u svom krstaskom anti-korporativnom i birokratskom ratu je, gle cuda, crna rupa osiguravajucih kompanija.
Mel Posted Sunday at 18:30 Posted Sunday at 18:30 11 minutes ago, Budja said: Ono sto Tramp ni RFK ni Musk ne pominju u svom krstaskom anti-korporativnom i birokratskom ratu je, gle cuda, crna rupa osiguravajucih kompanija. Tako je, bizarno je sto se cuttig ili preraspodela novca odnosi na ulaganje neko u research i development a ne u osiguravajuce kompanije. Mozda je to i zato sto je to navodno privatno kompanijska stvar a oni ce jelte upravljati public fondovima.
Recommended Posts