Heaviside Posted November 17 Posted November 17 8 minutes ago, bags said: Mislim da ovaj nece jos dugo na ovom svetu... A? Što?
Milošica Posted November 17 Posted November 17 3 minutes ago, Heaviside said: A? Što? Bags kao kad je Brkić pisao o AV 1
Filozof manijak Posted November 17 Posted November 17 39 minutes ago, Heaviside said: A? Što? Zbog porodične istorije bolesti
Heaviside Posted November 17 Posted November 17 Aj sad još nekog heroja da pravimo od lika koji nas poziva da idemo ulicom i govorimo roditeljima beba da ih ne vakcinišu 1
Filozof manijak Posted November 17 Posted November 17 Mislim da smo svi ovde prestari da od bilo kog političara pravimo heroja. Milošica included
Budja Posted November 17 Posted November 17 5 hours ago, vememah said: Quote The epidemiologists advocated for “focused protection” — safeguarding the most vulnerable Americans while cautiously allowing others to function as normally as possible — rather than broad pandemic lockdowns. Antivakcinas nije. 1
vememah Posted November 17 Posted November 17 (edited) Ogromna štetočina svakako jeste. Edited November 17 by vememah
Budja Posted November 17 Posted November 17 Sto se Kenedija tice, meni je ideja o restrikcijama reklamiranja farmeceutskih proizvoda na TVu bliska. Takodje, legtimna je rasprava o balansu izmedju istrazivanja lecenja hornicnih bolesti sa jeftinim preparatima nerentabiilnim za big pharma i naprednih ali skupih istrazivanja lecenja raka i alchajmera. Ono sto Tramp ni RFK ni Musk ne pominju u svom krstaskom anti-korporativnom i birokratskom ratu je, gle cuda, crna rupa osiguravajucih kompanija.
Mel Posted November 17 Posted November 17 11 minutes ago, Budja said: Ono sto Tramp ni RFK ni Musk ne pominju u svom krstaskom anti-korporativnom i birokratskom ratu je, gle cuda, crna rupa osiguravajucih kompanija. Tako je, bizarno je sto se cuttig ili preraspodela novca odnosi na ulaganje neko u research i development a ne u osiguravajuce kompanije. Mozda je to i zato sto je to navodno privatno kompanijska stvar a oni ce jelte upravljati public fondovima.
Recommended Posts