Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted (edited)

Edited by vememah
  • Haha 1
Posted

U suštini Donald Jr vodi posao...

Posted

Mislim da ovaj nece jos dugo na ovom svetu...

• +1 1
Posted
8 minutes ago, bags said:

Mislim da ovaj nece jos dugo na ovom svetu...

A? Što?

Posted
3 minutes ago, Heaviside said:

A? Što?

Bags kao kad je Brkić pisao o AV :D

• Haha 1
Posted
39 minutes ago, Heaviside said:

A? Što?

Zbog porodične istorije bolesti :ph34r:

Posted

Aj sad još nekog heroja da pravimo od lika koji nas poziva da idemo ulicom i govorimo roditeljima beba da ih ne vakcinišu 

• +1 1
Posted

Mislim da smo svi ovde prestari da od bilo kog političara pravimo heroja.

Milošica included :D

Posted
5 hours ago, vememah said:

The epidemiologists advocated for “focused protection” — safeguarding the most vulnerable Americans while cautiously allowing others to function as normally as possible — rather than broad pandemic lockdowns.

Antivakcinas nije.

• +1 1
Posted (edited)

Ogromna štetočina svakako jeste.

Edited by vememah
Posted

Sto se Kenedija tice, meni je ideja o restrikcijama reklamiranja farmeceutskih proizvoda na TVu bliska.

Takodje, legtimna je rasprava o balansu izmedju istrazivanja lecenja hornicnih bolesti sa jeftinim preparatima nerentabiilnim za big pharma i naprednih ali skupih istrazivanja lecenja raka i alchajmera.

Ono sto Tramp ni RFK ni Musk ne pominju u svom krstaskom anti-korporativnom i birokratskom ratu je, gle cuda, crna rupa osiguravajucih kompanija.

Posted
11 minutes ago, Budja said:

Ono sto Tramp ni RFK ni Musk ne pominju u svom krstaskom anti-korporativnom i birokratskom ratu je, gle cuda, crna rupa osiguravajucih kompanija.

Tako je, bizarno je sto se cuttig ili preraspodela novca odnosi na ulaganje neko u research i development a ne u osiguravajuce kompanije. Mozda je to i zato sto je to navodno privatno kompanijska stvar a oni ce jelte upravljati public fondovima.

• Create New...