February 16Feb 16 trump predlaze najveci TAX CUT u istoriji US: - nema takse na tips - nema takse na social security jos puno toga
February 17Feb 17 Znaci USA definitivno ulazi u svoju eru izolacionizma. Videli smo kako je to dobro radilo za Kinu i Japan svojevremeno. Kad yuan i evro preuzmu palicu od dolara u sveckoj trgovini USA ce postati bitna ko Kanada.
February 17Feb 17 5 minutes ago, vememah said: Posto ovo, I hate to say it, lici na Vuciceve pocetke, kad je zabranio zaposljavanje u drzavnim firmama, to znaci da ce za koji mesec poceti da zaposljavaju ponovo iste ljude ali bez dobrih ugovora u radu. U Srbiji je to imalo svoje posledice, mislim da institucije nisu procvetale nakon toga, videcemo u USA kakav ce biti efekat na aviosaobracaj
February 17Feb 17 Najludje je sto sam negde procitao da kad dobije promociju unutar sluzbe prvih 6-12 si bna probnom. Tako su ove likove za nuklearlu sigurnost sto su otpustili mislili da su na probnom a oni samo unapredjeni pa se sad polomise da ih vrate.
February 17Feb 17 12 minutes ago, Mel said: Posto ovo, I hate to say it, lici na Vuciceve pocetke, kad je zabranio zaposljavanje u drzavnim firmama, to znaci da ce za koji mesec poceti da zaposljavaju ponovo iste ljude ali bez dobrih ugovora u radu. U Srbiji je to imalo svoje posledice, mislim da institucije nisu procvetale nakon toga, videcemo u USA kakav ce biti efekat na aviosaobracaj Iste ljude ? Teško, kao što ni Vučić nije zaposlio iste ljude (čitaj stručnjake), nego partijske poslušnike, tako će i ovaj...
February 17Feb 17 19 minutes ago, bags said: Najludje je sto sam negde procitao da kad dobije promociju unutar sluzbe prvih 6-12 si bna probnom. Tako su ove likove za nuklearlu sigurnost sto su otpustili mislili da su na probnom a oni samo unapredjeni pa se sad polomise da ih vrate. Kapiram oni su mislili da je to ono neki podmladak a u stvari core sluzbe. Isto je interesantno da je izgleda bilo nemojte sutra na posao. Sta je posao konkretno tih sto su ih otpustili, neka nuklearna postrojenja, centrale? Nesto sire?
February 17Feb 17 9 minutes ago, braca said: Iste ljude ? Teško, kao što ni Vučić nije zaposlio iste ljude (čitaj stručnjake), nego partijske poslušnike, tako će i ovaj... Te fufaje sto su krenuli da zaposljavaju je krenulo nekoliko godina kasnije. A moja drugarica koja je tad trebalo da dobije ugovor o radu u susdu pa nije je provela deset godina ravno nakon toga na odi mi dodji mi ugovorima. Setali je po zamenama trudnica i slicno, kad nema onda nista. Dok se okrenula sudije su postale neke cudne zene sa raskrecenim profilnim slikama na fejsu bukvalno. Toliko o "institucijama". Nekad sudija nije smela ni pomisljala da tako izgleda. Ima po tom pravosudju jos poneko da je pretekao od "stare garde" ali su ako sudim po toj mojoj drugarici onako pasivizirani i rade posteno ali bez nekog entuzijazma vise.
February 17Feb 17 Nisu mislili. Quote One of the hardest hit offices was the Pantex Plant near Amarillo, Texas, which saw about 30% of the cuts. Those employees work on reassembling warheads, one of the most sensitive jobs across the nuclear weapons enterprise, with the highest levels of clearance.
February 17Feb 17 Just now, Sammael said: Nisu mislili. Oni su tu za pljacku ali ima i onaj stepen da stvarno misle da su that smart. Cak ih ni taj debakl sa nuklearnim tehnicarima nece razuveriti.
February 17Feb 17 12 hours ago, vememah said: Da, mislim da je ovo samo pocetak. U Juznoj Koreji je podrska za sopstveno atomsko oruzje porasla sa 20% na 60%. Ovo ponasanje SAD sada oko Ukrajine i Evrope ce mislim biti kljucan faktor oko strateskih odluka za sledece decenije. Niko nece cekati jos 4 godine da vidi sta ova budala moze da polomi. Svi u regionu ce poceti sa programima i nisam nesto siguran da je ovo cak i Kina htela. Ako Tramp ovom brzinom moze da razbije americke saveze pre nego sto Kina moze da preuzme bilo sta, za njih je atomsko naoruzavanje suseda totalna katastrofa. Posebno ako se sada neko na Tajvanu odluci na taj korak. Tehnoloski ceo taj region moze veoma brzo da se naoruza, a onda im vise nece trebati vise Amerika sa sve saveznistvom. Kina je vec sada u vojnoj situaciji gde moze poceti sa blokadom Tajvana, tako da moze biti da ce se odluciti na to uskoro.
February 17Feb 17 lol neće se desiti, barem dok se proizvodnja čipova ne preseli u ameriku ili neku drugu zemlju, blokada tajvana bi digla cene čipova u nebo, a oni se koriste u proizvodnji mobilnih i grafičkih kartica koje se sklapaju u kini, značajan porast cene krajnjeg proizvoda bi zasigurno doveo do pada tražnje i propasti kineskih hi tech firmi, pa nije brat xi sisao vesla