Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted

A koji će đavo Americi rude i kanali kad im je proizvodnja 8% BDP-a? Oni ionako žive od investiranja, softvera i usluga

• +1 2
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

240

• Roger Sanchez

97

• Weenie Pooh

94

• Mel

81

Posted
1 hour ago, braca said:

Dodjem ja kod tebe kući naoružan do zuba i kažem ti marš napolje, ovo je sad moja kuća, a jebaću ti i ženu usput…

Jel to kosovski argument

• +1 1
Posted

Ne, kosovski argument bi bio da žena pozove nekog siledžiju koji će tebe isterati iz kuće, a ona ne ide nigde

Posted
17 minutes ago, Engineer said:

A koji će đavo Americi rude i kanali kad im je proizvodnja 8% BDP-a? Oni ionako žive od investiranja, softvera i usluga

Ako nema kanala neka ni kuda da jeftino plasiraš investicije, ako nema ruda kako ćeš da pumpaš softvere u hardwere? Uslužne patke su za unutrašnju upotrebu ali bez prvih nema ni njih dugo... s čim će $ da opstane?

Posted
2 hours ago, braca said:

Ako Alex Jones kaže, mora da je istina. 

Kao što je false flag bio masakr u Sandy Hook… 

Pa to je otprilike nivo na koji je slow spao - prenosenje Alexa Jones-a, jednog najvecih sarlatana na planeti i veoma dobar odraz jadnosti danasnjih SAD. 

• +1 4
  • Haha 1
Posted
2 hours ago, Lord Protector said:

:ilija:

Trump’s Planetary Peace Initiative

Jel ovo neka ironija?

Posted (edited)
51 minutes ago, Engineer said:

Panama kanal,malo reket Kinezu malo i da mu sipamo misomor u bunar.Grenland investiranje u Arktik,da ga uzmemo,leba i onako malo trazi.

Edited by askeladden
Posted
1 hour ago, Engineer said:

To je kao da kazes koj ce moj firmi inzenjeri kad su menadzeri i prodaja ionako najbolje placeni te shodno tome i najvredniji. Bez osnove sve je to na klimavim nogama. 

Posted
2 hours ago, Engineer said:

Ne, kosovski argument bi bio da žena pozove nekog siledžiju koji će tebe isterati iz kuće, a ona ne ide nigde

A Srbija i Kosovo su pre stupanja u brak imali jednaka prava i status? Nešto ne bih rekao :fantom:

Posted

Ja vec godinama govorim da su ovi ponovo jednom nogom u fasizmu, doduse govorila sam pre svega o Evropi. Sad su sa dve, kao i uvek, kad se godinama tabana u nekom smeru, hoce i da se pristigne.

• +1 1
Posted

Ostatak niza:

Spoiler

• +1 1
Posted

grtalicatm daje rezultate

• Create New...