Weenie Pooh Posted November 15 Posted November 15 Bečlije, čuvene estete kad je vladarska fizionomija u pitanju. Nego, specijalna veza propo, hešteg mnogo sam žalosna: Hamish de Bretton Anthony Gordon Oxlade-Chamberlain Alexander Arnold de Guzman na aparatima. 2
x500 Posted November 15 Posted November 15 21 minutes ago, Weenie Pooh said: Hamish de Bretton Anthony Gordon Oxlade-Chamberlain Alexander Arnold de Guzman na aparatima. Joj, dje me nadje sa Hamishom Juce je na the Thelegraf Ukrajina podkastu objasnjavao kako eventualna UA "prljava" bomba nije nista strasno. Tesko bi radijacija stigla do Britanije. Plus, "vidju Hirosimu" i opet tamo ljudi zive, i sta im fali. Pre dve nedelje je imao razgovor sa bivsim ministrom odbrane. Uvukao mu se dupe sa sve tenkom i ABHO vozilom kad je rekao - hvala Vam sto ste mi omogucili da ratujem u Iraku! Zanimljivo, tak'i je "sek'o vene" prvo na Dzoa, a posle i na Kamalu. Ovi forumski "navijaci" su Trampisti u odnosu na njega, on je Dzoista/Kamalista do bola 1
Tribun_Populi Posted November 15 Posted November 15 1 hour ago, x500 said: Zanimljivo, tak'i je "sek'o vene" prvo na Dzoa, a posle i na Kamalu. Ovi forumski "navijaci" su Trampisti u odnosu na njega, on je Dzoista/Kamalista do bola Simbioza kakva nije viđena još od doba pokojne JNA, njene namenske industrije, desnog krila SKJ i rahmetli Slobodana. 1
vememah Posted November 16 Posted November 16 (edited) Pogled na novu administraciju iz antiputinovskog kampa. Edited November 16 by vememah
theanswer Posted November 16 Posted November 16 Živo me zanima šta antiputinovski kamp misli da će ministar zdravlja uraditi po pitanju Ukrajine.
vememah Posted November 16 Posted November 16 (edited) Muslimani koji su glasali za Trampa u neizvesnim državama iznenagjeni i uvregjeni potpuno neočekivanom činjenicom da je osoba čiji je verovatno najveći ili 2. po veličini (iza Maska) donator kampanje osvedočena cionistkinja koja se zalaže za proširenje teritorije Izraela imenovala iste takve u vrh administracije. Quote Trump picked Republican senator Marco Rubio, a staunch supporter of Israel for Secretary of State. Rubio said earlier this year he would not call for a ceasefire in Gaza, and that he believed Israel should destroy “every element” of Hamas. “These people are vicious animals,” he adds. Trump also nominated Mike Huckabee, a former Arkansas governor and staunch pro-Israel conservative who backs Israeli occupation of the West Bank and has called a two-state solution “unworkable,” as the next ambassador to Israel. He has picked Republican Representative Elise Stefanik, who called the UN a “cesspool of antisemitism” for its condemnation of deaths in Gaza, to serve as US ambassador to the United Nations. https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/muslims-who-voted-for-trump-upset-by-his-pro-israel-cabinet-picks/ Edited November 16 by vememah 2
brusli Posted November 16 Posted November 16 Svidja mi se nova administracija, nisu smaraci ko oni prethodni. Bice ovde cirkusa. 1
Weenie Pooh Posted November 16 Posted November 16 5 minutes ago, Budja said: Sta znam, evo Zelenski vec potpisuje mir. A sa druge strane:
Luther Posted November 16 Posted November 16 Ideologija Donalda Trumpa Branko Milanović "Pre nego što pokušam da odgovorim na ovo pitanje, dopustite da se prvo oslobodim dva, po mom uverenju, potpuno promašena epiteta koja se često vezuju za Trumpa, a kojima se on proglašava za fašistu ili populistu. Ako se reč fašista koristi kao uvreda, to je u redu i slobodni smo da je tako koristimo. To nikome nije naročito važno. Ali korišćenje takvog opisa u racionalnoj raspravi o Trumpovim uverenjima je greška."...............................
Recommended Posts