Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

NOVA portal
No image preview

Tramp dobio još jednu trgovinsku bitku: Karni povlači por...

Kanadski premijer Mark Karni izjavio je da se nastavljaju trgovinski pregovori sa SAD, posle kanadskog povlačenja plana za uvođenje poreza.
  • Replies 4.3k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

da li ste postle kriptoa, ručnog sata, mobilnog naručili i najnoviji parfem koji valja precednik?

nije skup, a jako je i elegantan.

now Trump has announced the launch of a new perfume line, "Victory 45-47," dedicated to his victories in the presidential elections. The collection includes a cologne for men and a perfume for women, each priced at $249 per 100 ml, with discounts available for purchases of two or more bottles.

GuvGPm4WwAAqjZ6.jpeg

Ce snimi i plocu, daoBogzdravlja

Sviraće trubu

In other news, primirje propo sad

image.png

Bili smo drugovi pa ljubav probali

A sada ni jedno ni drugooo

Shit fight!

Kakva dva govnara!

Edited by Moonwalker

15 minutes ago, Moonwalker said:

Shit fight!

Kakva dva govnara!

TRUMP, ASKED ABOUT DEPORTING MUSK, SAYS HAVE TO TAKE A LOOK

DOGE is the monster that might EAT ELON 😍

Here is the full quote from President Trump when I asked him if he’ll deport Elon Musk: “I don’t know. We’ll have to take a look. We might have to put DOGE on Elon. You know what DOGE is? DOGE is the monster that might have to go back and eat Elon.”

A jbt kao da do sada nismo videli koliko zna da bude osvetoljubiv.

2 hours ago, barrcode said:

DOGE is the monster that might EAT ELON 😍

YFu6.gif

Nema šanse da deliver, nažalost.

Ja i dalje držim fige da ga veže za pramac sledeće rakete koju SpaceX lansira, pa šta bude.

"Kažete, režu mi Medicaid? Šta vam je, nemam ja to, to sigurno dobivaju samo kriminalci/imigranti koji onda glasaju za demonkrate"

Užasi federalizma, dobri moj Ruđere, da je sreće pa da dođe neki Džugašvili i uvede Stalincare za sve...