Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

• Replies 4.3k
  • Views 303k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 24. 6. 2025. at 12:03, Peter Fan said:

The Trump administration said on Monday that it would open up 58 million acres of back country in national forests to road construction and development, removing protections that had been in place for a quarter century.

Udri! Ne kočimo ni zbog koga!

image.png

Sad kad mu ne dodele pa im tamo napravi jedan sestojanuarski ustanak. Stop the steal! rolf

Ko pisne govno stisne!

GuOpLI8WAAAWTjp.jpeg

Taj je fake, ali ovaj evidentno nije:

image.png

jerry

ayne.gif

tldr

On 25. 6. 2025. at 7:10, Mel said:

tldr

Ukratko, svi su mnogo glupi osim njega, slobodno ga opozovite, možete samo da mu pljunete pod prozor jer narod vas neće, pogledajte semafor rejtinge!

On 25. 6. 2025. at 9:18, Weenie Pooh said:

Ukratko, svi su mnogo glupi osim njega, slobodno ga opozovite, možete samo da mu pljunete pod prozor jer narod vas neće, pogledajte semafor rejtinge!

A kad mi je majka onomad rekla da je Tramp ko nas Vucic ja kolutala ocima na zenu. Eeee....

• Author
Just when you thought your jaw c...
No image preview

Just when you thought your jaw couldn't drop any furt...

Just when you thought your jaw couldn't drop any further... Donald Trump releases a private message sent by NATO Sec General Mark Rutte - with a very big claim, and written, it would seem, in t...
  On 25. 6. 2025. at 10:45, Peter Fan said:
Just when you thought your jaw c...
No image preview

Just when you thought your jaw couldn't drop any furt...

Just when you thought your jaw couldn't drop any further... Donald Trump releases a private message sent by NATO Sec General Mark Rutte - with a very big claim, and written, it would seem, in t...

Jel ovo kao neka parodija ili je tako stvarno isla porukica?

• Author

Muslim da je stvarna, ali ne znam 100%

On 25. 6. 2025. at 10:49, Peter Fan said:

Muslim da je stvarna, ali ne znam 100%

Ja realno ne znam, mislim skroz mogu da poverujem da je ovako isla.

A zašto bi to bio neki skandal? Rutte radi za NATO, slavi pojačan funding, klanja se pred narandžastim liderom koji mu je to omogućio...

Sve je na tabli.