Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

42 minutes ago, Roger Sanchez said:

FF 6 mjeseci:

.

Edited by papapavle
Preskakanje jutarnje kafe utiče na razumevanje sadržaja.

• Replies 4.2k
  • Views 291.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Zapravo 8 mjeseci, preračunao sam se

Malo više ipak :)

RDT_20250619_0648343689401501466271041.jpg

oh-no-top-gear.gif

Ja stvarno ne razumem, izbacuju ilegalne imigrante, jel tako?

1 hour ago, Shan Jan said:

Ja stvarno ne razumem, izbacuju ilegalne imigrante, jel tako?

Izbacuju koga navataju, samo ako je tamnoput... Gomila primera da su ljudi u nekom procesu za dobijanje papira, ali su na primer ušli ilegalno pre 15 godina, ili se nisu javili na neki poziv pre 5, fali im neki jebeni papir...

Usput skembaju i nekog US citizena, pa dok on dokaže provede par dana u bajboku...

P.S. Problematičan je i način na koji to rade, onako kaubojski kako samo oni znaju, naoružani do zuba, maskirani, duge cevi...

I da, u nekim granama privrede ilegalci čine čak 25% radne snage, što je već počelo debelo da se oseća...

Edited by braca

Da, kao i sve sa Trampom, mislim da nije problem ideja vec egzekucija. To je taj MAGA mentalitet.

Mislis, problem je i ideja, a pogotovo egzekucija

Izbacivanje ilegalnih imigranata? Ne. Izbacivanje legalnih ili onih u procesu, da.

3 minutes ago, Shan Jan said:

Izbacivanje ilegalnih imigranata? Ne. Izbacivanje legalnih ili onih u procesu, da.

U principu bih se možda složio s tobom, ali kao što sam gore rekao, postoje čitave grane privrede (poljoprivreda, stočarstvo, gradjevina itd) koje ne mogu da opstanu bez (jeftine) radne snage ilegalaca...

Još kad dodaš na to igranje tarifama, Amerikance uskoro čekaju prazni rafovi, kao u najboljim vremenima SSSR-a (i Jugoslavije) osamdesetih...

5 minutes ago, braca said:

U principu bih se možda složio s tobom, ali kao što sam gore rekao, postoje čitave grane privrede (poljoprivreda, stočarstvo, gradjevina itd) koje ne mogu da opstanu bez (jeftine) radne snage ilegalaca...

Još kad dodaš na to igranje tarifama, Amerikance uskoro čekaju prazni rafovi, kao u najboljim vremenima SSSR-a (i Jugoslavije) osamdesetih...

Ceka njh Gilead, pre ili kasnije... Ne ubrzo, ali u nekom trenutku, to je prirodni sled... Hrišćanska fundamelisticka džamahirija...

I to pišem sa tugom.... Ovo odavno nije USA mog detinjstva i mladosti...

14 minutes ago, braca said:

To je razlog da se omoguci laksa legalizacija. Ilegalni status samo omogucava onima koji ih zaposljavaju da ih izrabljuje.