Thursday at 19:311 day 1 hour ago, vememah said:MERZ: Tomorrow is the D Day anniversary, when the Americans ended a war in EuropeOno, kada pocne dijalog lazima pa nije vazno ni ko sta kaze posle.
Thursday at 19:341 day 1 minute ago, Budja said:MERZ: Tomorrow is the D Day anniversary, when the Americans ended a war in EuropeOno, kada pocne dijalog lazima pa nije vazno ni ko sta kaze posle.Sigurno će predsedniku SAD da kaže da je SSSR okončao rat u Evropi
Thursday at 19:421 day 6 minutes ago, Sammael said:Sigurno će predsedniku SAD da kaže da je SSSR okončao rat u Evropi Naravno da ne, ali ima nacina da se nesto kaze tako da laskas domacinu a ne laziras brutalno istoriju.Ali, jebi ga, Evropa jos uvek nastupa full sizofreno. Sa jedna strane, mozemo bez SAD, budzi budzet, a sa druge Merz, Makron i Starmer se biju ko ce vise da se Trampu uvuce u anus.I pri tom dobiju isto sto i brat Si.
Thursday at 21:121 day Kreće kampanja za deportaciju i ukidanje državljanstva. Ne bi me iznenadilo da se to desi u najkraćem roku.
Thursday at 22:271 day 1 hour ago, ducca said:Kreće kampanja za deportaciju i ukidanje državljanstva. Ne bi me iznenadilo da se to desi u najkraćem roku.Malo je to, ako ćemo realno. Valja ga vezati na vrh sledeće rakete koju državna firma SpaceX lansira. Edited Thursday at 22:281 day by Weenie Pooh
Thursday at 22:381 day https://www.nytimes.com/2025/06/05/us/steve-bannon-trump-elon-musk.html?smid=url-share Edited Thursday at 22:401 day by vememah
Thursday at 22:441 day Usro se Trampara kao nikada do sada. Uopste ne kontrolise situaciju. Postao onaj mali pas iz mima..
Thursday at 22:501 day 3 hours ago, Sammael said:Sigurno će predsedniku SAD da kaže da je SSSR okončao rat u Evropi Predsednik već dobro zna gde je koji rat okončan i gde je završen "The Oval Office, it's a special place, you know. World War One started and ended in this place. And World War Two, and many other things. Everything big comes from this... this beautiful space."
Thursday at 23:201 day 2 hours ago, ducca said:Kreće kampanja za deportaciju i ukidanje državljanstva. Ne bi me iznenadilo da se to desi u najkraćem roku.Koje smo kurčeve sreće, ima da ga deportuje u Srbiju.