vememah Posted January 21 Posted January 21 (edited) Quote We must fight back. Edited January 21 by vememah 1 2
Tsai Posted January 21 Posted January 21 Pa zar tim komunjarskim pozdravom da se javi Mask, e Ilone Ilone 1 2
SNARC Posted January 21 Posted January 21 Kakvo savrseno doba je ispred nas..Sve je savrseno spremno za perfect storm. Ovaj pavijan ne razlikuje BRICS od PIGS a imam utisak da ga niko ne kontrolise.. Da se ucutimo, umusimo ovde gde smo i nadamo se da ce nekako sve da nas zaobidje.. 4
Mel Posted January 21 Posted January 21 1 minute ago, SNARC said: Kakvo savrseno doba je ispred nas..Sve je savrseno spremno za perfect storm. Ovaj pavijan ne razlikuje BRICS od PIGS a imam utisak da ga niko ne kontrolise.. Da se ucutimo, umusimo ovde gde smo i nadamo se da ce nekako sve da nas zaobidje.. Samo to toliko, ali hej, bar imamo odlican track record u uspevanju da nas sve zaobidje. 8
Mel Posted January 21 Posted January 21 12 minutes ago, Tsai said: Pa zar tim komunjarskim pozdravom da se javi Mask, e Ilone Ilone Neeee... ovo nije fasisticki pozdrav, samo lici. Nego sto je on jedan fasista, da vidimo sad kako ce mase da podivljaju.
Hele Posted January 21 Posted January 21 Meni iskreno vise izgledaju kao neki tikovi od neke droge, pitaj boga koje. Sto ne znaci da ne bi on ovo i da ne radi u svoja 4 zida, ali ovaj ,,pozdrav" mi vise deluje kao neki nekontrolisani tik. Ali ovi likovi, veruj mi, ja sam istoricar i studirao sam o nacistima na faksu Pa kakve to veze ima, treba ti faks da prepoznas ovaj potez rukom? 1
braca Posted January 21 Posted January 21 Pa ne treba jedan gest uzbudjenog Muska da bi se znalo da li je ili nije fašista/nacista/djubre... Dovoljno je pogledati njegov profil i delovanje na platformi koju je sebi i Trampu kupio za 40 milijardi... 6
Roger Sanchez Posted January 21 Posted January 21 Fala bogu, mesija ostaje s nama na gori Vermontskoj dok se ne zagasi 1 1
Popular Post Shan Jan Posted January 21 Popular Post Posted January 21 24 minutes ago, Hele said: Meni iskreno vise izgledaju kao neki tikovi od neke droge, pitaj boga koje. Sto ne znaci da ne bi on ovo i da ne radi u svoja 4 zida, ali ovaj ,,pozdrav" mi vise deluje kao neki nekontrolisani tik. Ali ovi likovi, veruj mi, ja sam istoricar i studirao sam o nacistima na faksu Pa kakve to veze ima, treba ti faks da prepoznas ovaj potez rukom? 2 17 2
Popular Post copkillah Posted January 21 Popular Post Posted January 21 Amerika i zvanično postaje baš onakva kakva je do sada bila u karikaturama. 16
Recommended Posts