Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

4 minutes ago, MeanM@ said:

Evo jos jednog govneta na rtsu. Kaze nadjite odgovorne izvodjace, projektante, nadzor, sve ovo iznad je buka i magla. Ujedinjenost nacije u bolu je bitna.

Evo i ovaj drugi se nadovezuje. Kaze nije zdravo sto se okrece na politiku. 
Gde nalaze ovakve smradove

Kod nas su, nažalost, takvi bukvalno na svakom koraku, ne zahteva neki napor.

Edited by Jeremija
  • +1 2

Cekaju da prodje vreme i sa ovakvima popunjavaju, a to su sve jalove reci na jalovom i beskrvnom javnom servisu koji istim tonom prica o svemu.

Uspavljuju naciju, to im je primarni zadatak

• +1 1

Inace bio je i drug red ankerskih kocki koje su otfikarili, ako je krov nosio tu nastresnicu, sam krov se kotvio u nosece stubove, one koji se naziru ovde da nose staklo:

1730538553-1730537502358-1536x1024.jpeg

Tako da su i kotvu krova otfikarili. A verovatno su i sami ti visoki stubovi se fiksirali u krovu i bili stabilniji, i tako...

Mene zanima trenutak kada stručnjaci zaključuju da su te kocke suvišne i da ne treba da budu na krovu.

Aj razumeo bih da je jedna kocka, pa su u fazonu da je višak nekog materijala ili nešto, ali vidiš 10-15 betonskih kocki poređanih po krovu u liniji i zaključuješ da to sve treba skloniti da ne smeta.

• +1 6
  • Vojvodo,serdare 1

On je istakao da bi bilo nelogično da se završi sve s ostavkom Gorana Vesića.

„Daćemo još 24 časa da li će se oni koji su bili zaduženi za određena pitanja, a tiče se odgovornosti o kojoj pričamo, sami setiti. Očekujem ostavke u narednim danima“, rekao je Vučević.

44 minutes ago, bejzbolka said:

Mene zanima trenutak kada stručnjaci zaključuju da su te kocke suvišne i da ne treba da budu na krovu.

Aj razumeo bih da je jedna kocka, pa su u fazonu da je višak nekog materijala ili nešto, ali vidiš 10-15 betonskih kocki poređanih po krovu u liniji i zaključuješ da to sve treba skloniti da ne smeta.

Takodje sa sajlama izmedju kocki koliko sam ja videla koje nisu tu dekorativno nego funkcionalno. U dva reda. Sve su uredno odsekli i ofarbali krov u lepu boju. Onaj drugi red kocaka ja mislim da stabilizuje i nosece stubove procelja i sam krov.

• +1 1
5 minutes ago, Mel said:

Takodje sa sajlama izmedju kocki koliko sam ja videla koje nisu tu dekorativno nego funkcionalno. U dva reda. Sve su uredno odsekli i ofarbali krov u lepu boju. Onaj drugi red kocaka ja mislim da stabilizuje i nosece stubove procelja i sam krov.

Gde si ti to sve videla ?

Ja ne videh tako eksplicitne fotografije.

9 minutes ago, duda said:

Gde si ti to sve videla ?

Ja ne videh tako eksplicitne fotografije.

Kacili su na postovima pre, ove slike pre renoviranja:

image.thumb.jpeg.2d2226f51b3f0b4e7cda1a10701cb1cb.jpeg

image.thumb.jpeg.789aee30b75486afd4471b3265457e7b.jpeg

A posle renoviranja nema nicega:

image.thumb.jpeg.a75966097ac82abae87030ec9810f223.jpeg

• +1 1
  • Hvala 2
8 hours ago, Moracikus said:

Inace sam pogledao Cirilicu i zelim vam puno srece u skidanju vladaoca.

Onoga samo nasiljem mozete da se oslobodite.

Odleteće taj lakše nego što se misli, zato što je pičketina na kub, i to njegovi robovi i te kako dobro znaju, urušiće se kao kula od karata kad budu osetili da će svi najebati zbog njega. 

• +1 5
  • Wub 1