Jimmy Kowalski Posted Monday at 22:15 Share Posted Monday at 22:15 Dokle god nas ne izbace u Indjija Pustari, dobro je.. 1 Link to comment
Delija67 Posted Monday at 22:26 Share Posted Monday at 22:26 Neka postave blokadu kod Beske. Tu su dosli na vlast, odatle ce i da odu. 3 1 Link to comment
copkillah Posted Monday at 22:36 Share Posted Monday at 22:36 9 minutes ago, Delija67 said: Neka postave blokadu kod Beske. Tu su dosli na vlast, odatle ce i da odu. mislim da je ovo bila prva "haha" reakcija na ovoj temi Link to comment
Svemir Zeka Posted Monday at 22:41 Share Posted Monday at 22:41 25 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Dokle god nas ne izbace u Indjija Pustari, dobro je.. Najsigurnije je ukinuti skroz. Pitaj boga i pruga kakva je Link to comment
Jimmy Kowalski Posted Monday at 22:51 Share Posted Monday at 22:51 Pa svaki cas bude na nekoj deonici da su ukrali opremu, pa voz onda mili. Pt je okacila sliku iz prosle godine kada je sa nadvoznjaka pala ograda na prugu. Nista nije sigurno sa ovim skotovima. 2 Link to comment
pt 2.0 Posted Monday at 23:05 Share Posted Monday at 23:05 (edited) Vučić se na terapiji kod Marića na više načina narugao predstojećim protestima (šta će, da razbiju stakla na NS gradskoj kući, ili da sednu na most, uz i da opkolite Vladu i budete tu dva-tri dana rasteraćemo vas na kraju). Potpuno nehajno, bahato, rutinski. Motivacioni detalj: Edited Monday at 23:08 by pt 2.0 1 Link to comment
kipo Posted Monday at 23:27 Share Posted Monday at 23:27 Ovaj covjek se toliko ususkao u svoju moc da je sasvim iscrpeo ludila koja ga progone. Niko da ga ne obori s vlasti - na ovaj ili onaj nacin - sam ce se urusiti, implodirati u svojoj narciosidnoj zaludjenosti, nadajmo se sto prije. Pa ovaj Maricev pogled na izlapelost njegovih unutrasnjih borbi sve govori. 3 Link to comment
kipo Posted Monday at 23:32 Share Posted Monday at 23:32 2 hours ago, harper lee said: Od prvog dana kada je to kartonsko govno pocelo da nice pitao sam se koja budala ce u njemu da kupi stan i ulupa pare Gomila cobana ugradjenih u sistem i/ili kriminal, cisto jer su najbolji, niko kao ja. Kao onaj majmun sto se kleberi, Dubai, koka kola, malboro suzuki Link to comment
Sludge Factory Posted Tuesday at 00:03 Share Posted Tuesday at 00:03 5 hours ago, pt 2.0 said: Da zaključim na ovu temu, od reči do reči onim što je Igor Mihaljević izjavio danas u Danu uživo. Sve drugo me ne zanima, pa ako neko vidi srpsku opoziciju nek joj prenese: Svaka cast Igoru. I ovaj video treba pustati svuda. 2 Link to comment
mraki Posted Tuesday at 01:25 Share Posted Tuesday at 01:25 (edited) I medju toliko ološa, ova nekako uvek uspe da se istakne. Edited Tuesday at 01:34 by mraki 1 Link to comment
Mil@n Posted Tuesday at 01:39 Share Posted Tuesday at 01:39 2 hours ago, pt 2.0 said: Vučić se na terapiji kod Marića na više načina narugao predstojećim protestima (šta će, da razbiju stakla na NS gradskoj kući, ili da sednu na most, uz i da opkolite Vladu i budete tu dva-tri dana rasteraćemo vas na kraju). Potpuno nehajno, bahato, rutinski. Motivacioni detalj: "Verujte mi, mnogo sam hrabriji od njih" - samo 13, 14 godian ne smem nikome na tv duel. Ja ovima više ni smrt ne želim, to je easy way out, samo patnja, najgora moguća patnja koja postoji na ovom svetu, šta god to bilo... Dugotrajno, bolno, ako je moguće i javno, ko god da prođe da može da pljune, da se ispiša, da se isere po njima... 8 2 Link to comment
Moracikus Posted Tuesday at 01:39 Share Posted Tuesday at 01:39 Ovdje neki arhitekta i bivsa legenda AC Milan prakticno priznaje da je citao PPP forum. Kaze sa slika na internetu i komentara i pominje kotve kocke izolaciju i ostecenje krova progresivni lom... Inace sam pogledao Cirilicu i zelim vam puno srece u skidanju vladaoca. Onoga samo nasiljem mozete da se oslobodite. Link to comment
Popular Post vememah Posted Tuesday at 02:37 Popular Post Share Posted Tuesday at 02:37 11 Link to comment
Valk Posted Tuesday at 02:44 Share Posted Tuesday at 02:44 5 minutes ago, vememah said: Sve želim da pitam ima li nekih informacija kako su njih troje, a ne smem... Poslednje sam pročitala da su u jako teškom stanju, sa višestrukim traumama, pa se i ja nadam nekom čudu. 4 Link to comment
vememah Posted Tuesday at 03:11 Share Posted Tuesday at 03:11 (edited) Evo i snimka uključenja s izjavom direktorke KCV-a, koja je opisala nažalost vrlo teško stanje povređenih i spomenula to o članovima njihovih porodica (od 1:16): Edited Tuesday at 03:12 by vememah Link to comment
Recommended Posts