aram Posted Monday at 19:28 Share Posted Monday at 19:28 ^ma boli ga kurac, vratiće se taj jači nego ikada Link to comment
copkillah Posted Monday at 19:31 Share Posted Monday at 19:31 23 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne razumem....koja je korist od ovoga? Bolje da voze za dž ljude od Petrovaradina sa stanice u grad, koji dolaze sa strane. Jača je poruka pridruženje protestu i štrajk nego da radiš bilo šta drugo. 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted Monday at 19:51 Share Posted Monday at 19:51 (edited) 23 minutes ago, copkillah said: Jača je poruka pridruženje protestu i štrajk nego da radiš bilo šta drugo. Ali oni prvi mogu da pomognu ljudima logistički, baš zato što je Novi Sad trenutno saobraćajno hendikepiran. Džaba im poruka ako će ljudi šta, da šetaju od tvrđave i nazad, pa onda van Novog Sada? Mislim nemaju svi auta a i pitanje je da li će blokirati auto-put. Baš bi bio gest: pridružujemo se protestu i vozimo ljude od stanica na protest, a ne "ne vozim" (mega tnx) Edited Monday at 19:56 by Svemir Zeka 1 Link to comment
Halvard Posted Monday at 19:52 Share Posted Monday at 19:52 (edited) 2 hours ago, dragance said: I sva ova govna iz komentara na vešala takodje, kada se vrati smrtna kazna i sve to pred sudom procesuira. Meni oni polako postaju još ogavniji od vrhuške, za njih mi je makar jasno zašto rade to što rade. Ali ovo, za neku bednu crkavicu da pristaneš da pišeš nebuloze, braniš neodbranjivo i da te ljudi masovno mažu govnima (šta im rade na Twitteru...), to mi je jednostavno nepojmljivo. Sve njih jednog dana javno prokazati, sa sve imenom i prezimenom, fotografijama i citatima i kačiti po svim prometnim mestima u zemlji. Edited Monday at 19:58 by Halvard 7 Link to comment
Filozof manijak Posted Monday at 19:55 Share Posted Monday at 19:55 Optužiti sve i procesuirati ih za svesno prikrivanje zločina! 1 Link to comment
Milosh76 Posted Monday at 19:59 Share Posted Monday at 19:59 Postoji vece govno od Vesica Link to comment
Svemir Zeka Posted Monday at 20:02 Share Posted Monday at 20:02 Dobro, ako je tako, važna poruka sos taksija: Onda ništa™ Link to comment
ragasto Posted Monday at 20:02 Share Posted Monday at 20:02 Poso je takav, i oni ga vole. 1 Link to comment
Ratamahatta Posted Monday at 20:04 Share Posted Monday at 20:04 3 minutes ago, Milosh76 said: Postoji vece govno od Vesica 1 1 1 Link to comment
villiem Posted Monday at 20:04 Share Posted Monday at 20:04 11 minutes ago, Svemir Zeka said: Ali oni prvi mogu da pomognu ljudima logistički, baš zato što je Novi Sad trenutno saobraćajno hendikepiran. Džaba im poruka ako će ljudi šta, da šetaju od tvrđave i nazad, pa onda van Novog Sada? Mislim nemaju svi auta a i pitanje je da li će blokirati auto-put. Baš bi bio gest: pridružujemo se protestu i vozimo ljude od stanica na protest, a ne "ne vozim" (mega tnx) Kad bi krenuli da voze saobracajci bi zaustavili tamo gde prekinu kada je exit i niko ne bi prosao 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted Monday at 20:05 Share Posted Monday at 20:05 Kako će se onda proći autom? Link to comment
Svemir Zeka Posted Monday at 20:06 Share Posted Monday at 20:06 Ili ljudi van Novog Sada da dolete, ne kapiram? Sad već počinje da me hvata bes od ovih nebulozisa koje se pišu ovde Link to comment
pt 2.0 Posted Monday at 20:06 Share Posted Monday at 20:06 (edited) 8 minutes ago, slepa živana said: šta je ovo ovaj čovek je to napisao, vest o VJT odluci se vrti ceo dan po portailma, a čini mi se da sam videla da je onaj sindikalac, što je kod tadića u SDS, na tw napisao da je čovek uhapšen. Edited Monday at 20:12 by pt 2.0 2 Link to comment
MeanM@ Posted Monday at 20:07 Share Posted Monday at 20:07 5 minutes ago, Milosh76 said: Postoji vece govno od Vesica Jel seta ovaj covek ulicom bez obezbedjenja? Jel ga pljune neko u lice s vremena vreme? Jel se popisa po njemu. Opet, najzalije mi je sto ce, i jednom kad ovo prodje, da se presaltaju bez kazne i osude javnosti. I da na isti nacin brane neki novi naopaki poredak. Link to comment
Recommended Posts