radisa Posted Monday at 18:31 Share Posted Monday at 18:31 12 minutes ago, gagilija said: pa nije on bas tek tako dao ostavku, prvo je bilo malo gicanja i batrganja. sto ne znaci da vesic nije hulja. secam se da je na jednoj od prvih konferencija bilo pitanje da li ce da da ostavku, i da je rekao nesto tipa zasto bih dao ostavku....kakav bre gospodin a i te ostavke imaju smisla samo ako se ti ljudi sklone zauvek sa funkcija kao sto neko rece sinoc u utisku ili gde vec. jaka stvar ostavka....gde je odgovornost, sankcija. ne znam ljudi, samo me zanima dokle? svako malo sam se to pitala...ali sad stvarno dokle sve ovo moze da ide. gde ovo staje? gde se podvlaci crta? jadni ljudi izginuli, jadne porodice, jadni svi mi Sve si u pravu, ali ipak je ostavka data sa pijetetom, to sma hteo da kažem... Na stranu sve ostalo, što jesi u pravu, smoa sam to gledao kako se ponašao u tom trenutku kada odlazi sa funkcije... Link to comment
simetrije Posted Monday at 18:39 Share Posted Monday at 18:39 Spoiler Kako se nije zajebao da mu ponudi rekonstrukciju zgrade Pinka 4 1 Link to comment
sigurnost Posted Monday at 18:44 Share Posted Monday at 18:44 Vesić: Što se tiče morala, morala sam. 2 Link to comment
mackenzie Posted Monday at 18:52 Share Posted Monday at 18:52 Sutra će biti: Ne dam Vesića. Ne ide ovaj nikud. 1 Link to comment
Popular Post Arkadija Posted Monday at 18:53 Popular Post Share Posted Monday at 18:53 (edited) Jbt, sad ga slušam (Vesića), govori 20 minuta posle rečenice u kojoj je izjavio da daje ostavku. 20 minuta, Hajlajt je da nema ni trunku odgovornosti za tragediju koja se dogodila, ali da je mnogo trpeo, uvrede i pljuvanja od petka naovamo. Znala sam da je ljigavo govno, ali ovo je čak mnogo i za njega. Edited Monday at 18:54 by Arkadija 13 Link to comment
Eleniko Posted Monday at 18:54 Share Posted Monday at 18:54 30 minutes ago, gagilija said: mislis oni isti kojima su se samoubile i supruge a posle i deca? nije se taj samoubio da spasi cast, nego da ne robija pod stare dane. misliš da bi se neko od ovih samoubio da ne robija? Link to comment
ragasto Posted Monday at 18:55 Share Posted Monday at 18:55 1 minute ago, mackenzie said: Sutra će biti: Ne dam Vesića. Ne ide ovaj nikud. Ili, još bolje, skupština neće prihvatiti ostavku. I Vučić i Vesić čisti, većina je tako glasala. 5 Link to comment
Popular Post pt 2.0 Posted Monday at 18:59 Popular Post Share Posted Monday at 18:59 Da zaključim na ovu temu, od reči do reči onim što je Igor Mihaljević izjavio danas u Danu uživo. Sve drugo me ne zanima, pa ako neko vidi srpsku opoziciju nek joj prenese: 17 1 Link to comment
Eleniko Posted Monday at 18:59 Share Posted Monday at 18:59 46 minutes ago, MeanM@ said: Btw, zar nije bila prica da Vesic spasio Zeksa na vetrometini 5. okt? kako se uzme, kao specijalac zđ, vesić je dobio zadatak da sačuva pink i žm po svaku cenu okreni obrni nije se išlo na dedinje kad je skupština već gorela, ti koji su mogli da sruše pink su već bili pijani ko bulje Link to comment
Hele Posted Monday at 19:06 Share Posted Monday at 19:06 Novosadjani, pocnite, praticemo! 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted Monday at 19:07 Share Posted Monday at 19:07 4 hours ago, giuseppe said: Ovo može biti način... A i BRAVO je poručio da sutra nema šetnji, nego akcija. Ne razumem....koja je korist od ovoga? Bolje da voze za dž ljude od Petrovaradina sa stanice u grad, koji dolaze sa strane. Link to comment
Midžeta Posted Monday at 19:19 Share Posted Monday at 19:19 Vesara opet nadjen pregadan i ljigav 🤢 Kakav sorry not sorry, sjebali me dusmani govor, haos 1 Link to comment
Fanta Posted Monday at 19:22 Share Posted Monday at 19:22 Vidi ovog tikvana Vesica sto place a u sebi misli kud bas ja... Link to comment
Popular Post kralj Posted Monday at 19:27 Popular Post Share Posted Monday at 19:27 Sad videh objašnjenje Danila Bojovića o tome zašto se smejao dok su se vadili jedva živi ljudi i leševi. Ja ne znam kako se ono postaje. Uopšte ne uspevam da rekonstruišem bilo kakvu genezu ove bolesti, a prilično sam maštovit čovek. 10 Link to comment
Recommended Posts