Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

12 minutes ago, gagilija said:

pa nije on bas tek tako dao ostavku, prvo je bilo malo gicanja i batrganja. sto ne znaci da vesic nije hulja. secam se da je na jednoj od prvih konferencija bilo pitanje da li ce da da ostavku, i da je rekao nesto tipa zasto bih dao ostavku....kakav bre gospodin

a i te ostavke imaju smisla samo ako se ti ljudi sklone zauvek sa funkcija kao sto neko rece sinoc u utisku ili gde vec.  jaka stvar ostavka....gde je odgovornost, sankcija.

ne znam ljudi, samo me zanima dokle? svako malo sam se to pitala...ali sad stvarno dokle sve ovo moze da ide. gde ovo staje? gde se podvlaci crta? 

jadni ljudi izginuli, jadne porodice, jadni svi mi 

Sve si u pravu, ali ipak je ostavka data sa pijetetom, to sma hteo da kažem...

Na stranu sve ostalo, što jesi u pravu,  smoa sam to gledao kako se ponašao u tom trenutku kada odlazi sa funkcije...

30 minutes ago, gagilija said:

mislis oni isti kojima su se samoubile i supruge a posle i deca? nije se taj samoubio da spasi cast, nego da ne robija pod stare dane. 

misliš da bi se neko od ovih samoubio da ne robija? 

1 minute ago, mackenzie said:

Sutra će biti: Ne dam Vesića. Ne ide ovaj nikud.

Ili, još bolje, skupština neće prihvatiti ostavku. I Vučić i Vesić čisti, većina je tako glasala.

• +1 5
46 minutes ago, MeanM@ said:

Btw, zar nije bila prica da Vesic spasio Zeksa na vetrometini 5. okt?

kako se uzme, kao specijalac zđ, vesić je dobio zadatak da sačuva pink i žm po svaku cenu

okreni obrni nije se išlo na dedinje kad je skupština već gorela, ti koji su mogli da sruše pink su već bili pijani ko bulje

4 hours ago, giuseppe said:

Ovo može biti način... A i BRAVO je poručio da sutra nema šetnji, nego akcija. 

20241104_160321.thumb.jpg.a5902ce9729aceb101da8877baacd9bf.jpg

Ne razumem....koja je korist od ovoga? Bolje da voze za dž ljude od Petrovaradina sa stanice u grad, koji dolaze sa strane.