Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

Just now, bejzbolka said:

Ljudi uzeli da rade rekonstrukciju, a nemaju originalni projekat.

Znam da neću više svraćati na ovu stanicu čak ni ako je otvore. Petrovaradin pa prevozom.

Stanica ne moze da radi, krov je neispravan, mora da se rusi

• +1 1
  • Tužno 1
11 minutes ago, pt 2.0 said:

"Ne mogu da prihvatim krivicu za smrt 14 ljudi,

jer ni ja ni ljudi koji rade sa mnom

nemamo ni trunku odgovornosti za tragediju koja se dogodila."

Ovako obraćanje počinje Goran Vesić, čovek koji je, zajedno sa Majom Gojković i onim drugim teletabisima, otvorio 2024. godine Želazničku stanicu u NS. 
Stanicu za koju je morao znati da nema upotrebnu dozvolu, da nema čak ni tu privremenu dozvolu

I onda on plače i teško mu je.

Bednici odvaljeni od svake savesti.

Sve i da se utvrdi da je sve uradjeno po propisu, a nije jer nema ni upotrebne dozvole, i da se nije odstupalo od statičkih i drugih proračuna struke, izjavom da nema ni trunke odgovornosti i da ne može prihvatiti krivicu za smrt 14 ljudi, pre nego što je istraga završena, kvalifikuje se jedino za lečenje u ustanovi zatvorenog tipa.

• +1 3

Koordinisana akcija:

Spoiler

IMG_3516.thumb.png.14f681bde793860118a67bc35399d884.png

Zao mi je sto ce uvek biti nekog ko ce im spasavati guzice.

Btw, zar nije bila prica da Vesic spasio Zeksa na vetrometini 5. okt?

• Haha 1

naravno, nije ružić DS, đinđićev elitni specijalac za prljave poslove od  5. oktobra preko nameštanja izbora za mila /protivu momira/ do javnih nastupa nasuprot šešelju

• +1 1
1 minute ago, Eleniko said:

naravno, nije ružić DS, đinđićev elitni specijalac za prljave poslove od  5. oktobra preko nameštanja izbora za mila /protivu momira/ do javnih nastupa nasuprot šešelju

say what?

• Haha 1

aj ispočetka

naravno, nije ružić kao vesić DS, đinđićev elitni specijalac za prljave poslove od  5. oktobra preko nameštanja izbora za mila /protivu momira/ do javnih nastupa nasuprot šešelju

edit - i da dodam, neki su ministri iz tog SPS skoncavali pucajuci sebi u glavu. mozete li da zamislite ovde. ja ne.

Edited by Eleniko
  • +1 2
10 minutes ago, radisa said:

Čitam sad tekst Ružićeve ostavke, jbt, Ružić je, za ovo, čovek...  Nema patetike, priče o to me koje kriv, daje ostavku jer oseća da je to časna odluka...

Reveal hidden contents

U smiraj trodnevne nacionalne žalosti, kao odgovoran i vaspitan čovek, profesionalan u obavljanju svih dosadašnjih javnih dužnosti, kao roditelj i građanin Republike Srbije, koja mi je uvek na prvom mestu, a u skladu sa članom 23 Zakona o Vladi, doneo sam jedinu racionalnu i časnu odluku u ovim okolnostima.

Podnosim neopozivu ostavku na poziciju ministra prosvete u Vladi Republike Srbije

pa nije on bas tek tako dao ostavku, prvo je bilo malo gicanja i batrganja. sto ne znaci da vesic nije hulja. secam se da je na jednoj od prvih konferencija bilo pitanje da li ce da da ostavku, i da je rekao nesto tipa zasto bih dao ostavku....kakav bre gospodin

a i te ostavke imaju smisla samo ako se ti ljudi sklone zauvek sa funkcija kao sto neko rece sinoc u utisku ili gde vec.  jaka stvar ostavka....gde je odgovornost, sankcija.

ne znam ljudi, samo me zanima dokle? svako malo sam se to pitala...ali sad stvarno dokle sve ovo moze da ide. gde ovo staje? gde se podvlaci crta? 

jadni ljudi izginuli, jadne porodice, jadni svi mi 

Edited by gagilija
masni prsti
  • +1 7
6 minutes ago, Eleniko said:

aj ispočetka

naravno, nije ružić kao vesić DS, đinđićev elitni specijalac za prljave poslove od  5. oktobra preko nameštanja izbora za mila /protivu momira/ do javnih nastupa nasuprot šešelju

edit - i da dodam, neki su ministri iz tog SPS skoncavali pucajuci sebi u glavu. mozete li da zamislite ovde. ja ne.

mislis oni isti kojima su se samoubile i supruge a posle i deca? nije se taj samoubio da spasi cast, nego da ne robija pod stare dane. 

• +1 6
1 hour ago, svashtabezneshto said:

"Pa nije pala sama od sebe. Rekao sam 'ne dam, hoću da izađem i kažem da to nije tačno, nemojte da lažete narod, izginuli su ljudi'", priča Đajić za 021.rs.

Tuga.

Ovaj Vesić, koja gnjida, koje govno. Kakav je to lik da svi znaju ko je i šta je i opet uspe da ti se dodatno zgadi.

• +1 5