garcia Posted Monday at 17:49 Share Posted Monday at 17:49 sramotne izjave, ako se to uopše može reći za naprednjačka spadala. 1 Link to comment
dragance Posted Monday at 17:51 Share Posted Monday at 17:51 19 minutes ago, Hele said: Komentari spremni https://www.b92.net/svi-komentari/74063 I sva ova govna iz komentara na vešala takodje, kada se vrati smrtna kazna i sve to pred sudom procesuira. 4 Link to comment
cedo Posted Monday at 17:52 Share Posted Monday at 17:52 1 minute ago, garcia said: sramotne izjave, ako se to uopše može reći za naprednjačka spadala. spadalo je neki nestasko, ali verujem dobrodusan ovde prilici neki drugi epitet 2 1 Link to comment
Zaboravan Posted Monday at 17:56 Share Posted Monday at 17:56 Stvarno ste očekivali nešto... Bolje? Ružić je gospodin za ovog. 2 Link to comment
Downforce Posted Monday at 18:00 Share Posted Monday at 18:00 Sve izrezirana igranka. Nije vredno ni komentarisanja. Dokumentaciju na sunce gospodo. I istraga. 4 Link to comment
villiem Posted Monday at 18:00 Share Posted Monday at 18:00 10 minutes ago, harper lee said: Propalice i marginalci uvek mrze ljude jer ne zele da prihvate da su oni krivi za to sto su propalice vec krivicu svaljuju na ceo svet. Nema tu niceg novog, samo se retko desava da citava jedna drzavna infrastruktura bude sastavljena iskljucivo od takvih ljudi. Nisu na zalost vise propalice i marginalci, uzeli su sve pare, sva kola, svo blago i svuda imaju crveni tepih..mrze prvo sebe jer i pored toga sto sve imaju ne mogu da izbegnu da znaju da ne vrede i da je sve to zlato dzaba jer imaju prazninu skoju ne mogu da popune, pa onda mrze druge bolje, koji nemaju nista il malo. Odatle dolazi iskonska potreba za vredjanjem drugacijeg, od strane sefa pa na dole, svi poprimaju isto ponasanje jer su pazljivo izabrani 2 Link to comment
Filozof manijak Posted Monday at 18:01 Share Posted Monday at 18:01 14 minutes ago, Avatar said: Tako se ponašaju jer mi nismo ljudi za njih, nego podanici, neki random resursi kao kad neko igra igricu, pa nije baš toliko zabrinut šta se dešava sa pixelima na ekranu... E zato treba i MORA da dobiju svetinu i rulju! 1 1 Link to comment
villiem Posted Monday at 18:01 Share Posted Monday at 18:01 6 minutes ago, Time Crisis said: Klasican radikalski izum Link to comment
harper lee Posted Monday at 18:01 Share Posted Monday at 18:01 Just now, villiem said: Nisu na zalost vise propalice i marginalci, uzeli su sve pare, sva kola, svo blago i svuda imaju crveni tepih..mrze prvo sebe jer i pored toga sto sve imaju ne mogu da izbegnu da znaju da ne vrede i da je sve to zlato dzaba jer imaju prazninu skoju ne mogu da popune, pa onda mrze druge bolje, koji nemaju nista il malo. Odatle dolazi iskonska potreba za vredjanjem drugacijeg, od strane sefa pa na dole, svi poprimaju isto ponasanje jer su pazljivo izabrani Uvek ce oni da budu propalice i marginalci, sta god da imaju i koliko god da ukradu, 1 Link to comment
villiem Posted Monday at 18:02 Share Posted Monday at 18:02 Just now, harper lee said: Uvek ce oni da budu propalice i marginalci, sta god da imaju i koliko god da ukradu, Moze Link to comment
bejzbolka Posted Monday at 18:04 Share Posted Monday at 18:04 46 minutes ago, cedo said: BIRN: Firma za nadzor upozorila – privremeno zabraniti korišćenje dela železničke stanice u Novom Sadu Upozoravaju da, s obzirom na to da nemaju uvid u originalni projekat iz 1964. godine, ne mogu da predviđaju ponašanje krovne konstrukcije u bliskoj budućnosti. Iz bezbednosnih razloga, nalaže se izvođaču radova i Infrastrukturi železnica da privremeno obustave korišćenje staničnog hola u Krilu B, uključujući i šaltere za prodaju karata, kao i deo čekaonica i kancelarija koji gleda prema peronima. Utiber posebno skreće pažnju na to da se ne dozvoli prisustvo ljudi u ovim prostorima, a upozorenje ostaje na snazi do opoziva od strane nadzora. Ljudi uzeli da rade rekonstrukciju, a nemaju originalni projekat. Znam da neću više svraćati na ovu stanicu čak ni ako je otvore. Petrovaradin pa prevozom. 3 Link to comment
mire Posted Monday at 18:04 Share Posted Monday at 18:04 7 hours ago, Filozof manijak said: Igrom slučaja sinoć sam se nešto muvao po urgentnom centru u NS-u, i razgovarao sa ekipom koja bila na dužnosti u petak kada se desila pogibija. Malo smo divanili na temu, i rekli su mi da su molili boga (ili u koga već veruju) da ima što manje preživelih, zato što je ovo troje koji su izvukli žive u jezivom stanju. Jedan mladi doktor je rekao kako nikada takve povrede nije video u svojoj karijeri. isto mi je rekao drugar iz hitne koga sam pominjao još mi nabrojao povrede, nije mi bilo dobro 1 Link to comment
barfly Posted Monday at 18:05 Share Posted Monday at 18:05 Ne smem ni da gledam to što je ova gnjida izjavila. Dovoljno sam pobesneo od ovoga što sam pročitao. Nadam se da je bar i drugima sad dodao ulje na vatru i da će pritisak na vlast samo da se poveća. 6 Link to comment
bejzbolka Posted Monday at 18:05 Share Posted Monday at 18:05 30 minutes ago, Eleniko said: pitanje za inženjere na temi, šta je tzv pregled iz ovog tvita dole pitam jer sumnjam da milanče i dalje vapi za novim uhlebljem, treći dan Kakav je ovo debil. 4 Link to comment
Recommended Posts