Dsnake Posted Monday at 17:34 Share Posted Monday at 17:34 1 minute ago, morgana said: sad govoris njima, a ne meni. moj stav je da je vesiceva ostavka malo. a pa da, nema neslaganja, samo frke da ne prodje telk tako 1 Link to comment
Eleniko Posted Monday at 17:34 Share Posted Monday at 17:34 pitanje za inženjere na temi, šta je tzv pregled iz ovog tvita dole pitam jer sumnjam da milanče i dalje vapi za novim uhlebljem, treći dan Link to comment
Popular Post Tsai Posted Monday at 17:34 Popular Post Share Posted Monday at 17:34 Vesiceva ostavka ne da je malo, nego nista... 18 Link to comment
harper lee Posted Monday at 17:36 Share Posted Monday at 17:36 Jedan Vesic Goran je morao ostati bez funkcije na par meseci. Tesko je, 14 ljudi je poginulo, neka velelepna zrtva se morala podneti. 5 2 Link to comment
cedo Posted Monday at 17:36 Share Posted Monday at 17:36 1 minute ago, Tsai said: Vesiceva ostavka ne da je malo, nego nista... posebno data na ovaj nacin pickousti 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted Monday at 17:36 Share Posted Monday at 17:36 33 minutes ago, Eleniko said: šta si jeo danas ako napravimo paralelu sa onim mostom u đenovi ovde bi trebalo da odgovara min 30-40 ljudi, vesić bi tu bio u iza tome mone, bivšeg i sadašnjeg ministra, bivših državnih državnih sekretara za građevinarstvo, a ispred sadašnjih(to što se tiče osoba na političkim funkcijama) zbog toga je i izabran kao žrtveni jarac, ubeđen sam da mu neće pronaći krivicu i da će biti pojeo vuk magarca 2 Link to comment
MeanM@ Posted Monday at 17:37 Share Posted Monday at 17:37 4 minutes ago, Sammael said: Da je bio čovek, a ne monstrum rekao bi: prihvatam odgovornost na osnovu pozicije na kojoj se nalazim i dajem ostavku da bi nadležni organi mogli da utvrde sve činjenice i da bi se u istražnom postupku odredila krivica i moja, i ministarstva, i svih ostalih u lancu koji je doveo do tragedije. Sarađivaću u potpunosti s tužilaštvom, što očekujem i od svih ostalih odgovornih. Da, ja otprilike isto ovako zamisljam davanje ostavke odgovornih u ovakvim situacijama. Al to u nekim drugim sredinama. Kod nas jok. Od cele konferencije, podneo je ostavku u 1 min, 7min govorio kako nije nista kriv, a onda patetisao jos 2. Neki vrli novinar je trebao da ga u lajvu nahrani govnima i kurcem kad je krenuo da glumata. 5 Link to comment
villiem Posted Monday at 17:37 Share Posted Monday at 17:37 Just now, Tsai said: Vesiceva ostavka ne da je malo, nego nista... Sta god da urade uvek je sve gore i gore, cak i ostavka ministra nije nista dobro i znacajno u smislu da ce neko nesto da radi kako treba, oni sve sto postoji a ljudsko je, pokvare i izvrnu. 3 Link to comment
Eleniko Posted Monday at 17:38 Share Posted Monday at 17:38 Just now, kud u maglu Simoviću said: ako napravimo paralelu sa onim mostom u đenovi ovde bi trebalo da odgovara min 30-40 ljudi, vesić bi tu bio u iza tome mone, bivšeg i sadašnjeg ministra, bivših državnih državnih sekretara za građevinarstvo, a ispred sadašnjih(to što se tiče osoba na političkim funkcijama) zbog toga je i izabran kao žrtveni jarac, ubeđen sam da mu neće pronaći krivicu i da će biti pojeo vuk magarca nemam komentar zaista Link to comment
Tsai Posted Monday at 17:39 Share Posted Monday at 17:39 2 minutes ago, harper lee said: Jedan Vesic Goran je morao ostati bez funkcije na par meseci. Tesko je, 14 ljudi je poginulo, neka velelepna zrtva se morala podneti. fascinantno je koliko oni svi skupa mrze ljude 3 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted Monday at 17:42 Share Posted Monday at 17:42 1 minute ago, Eleniko said: nemam komentar zaista 2. brnabić 3. vučević 4. toma mona 5. vesić to bi trebalo da bude lista na optužnici sa strane političke strukture, za ovu stručnu ne znam 7 Link to comment
harper lee Posted Monday at 17:43 Share Posted Monday at 17:43 2 minutes ago, Tsai said: fascinantno je koliko oni svi skupa mrze ljude Propalice i marginalci uvek mrze ljude jer ne zele da prihvate da su oni krivi za to sto su propalice vec krivicu svaljuju na ceo svet. Nema tu niceg novog, samo se retko desava da citava jedna drzavna infrastruktura bude sastavljena iskljucivo od takvih ljudi. 7 Link to comment
Avatar Posted Monday at 17:46 Share Posted Monday at 17:46 Tako se ponašaju jer mi nismo ljudi za njih, nego podanici, neki random resursi kao kad neko igra igricu, pa nije baš toliko zabrinut šta se dešava sa pixelima na ekranu... 5 Link to comment
garcia Posted Monday at 17:47 Share Posted Monday at 17:47 8 hours ago, pbg12345 said: jbg, zeleo je apsolutnu vlast, ona nosi i apsolutnu odgovornost Link to comment
Popular Post pt 2.0 Posted Monday at 17:48 Popular Post Share Posted Monday at 17:48 "Ne mogu da prihvatim krivicu za smrt 14 ljudi, jer ni ja ni ljudi koji rade sa mnom nemamo ni trunku odgovornosti za tragediju koja se dogodila." Ovako obraćanje počinje Goran Vesić, čovek koji je, zajedno sa Majom Gojković i onim drugim teletabisima, otvorio 2024. godine Želazničku stanicu u NS. Stanicu za koju je morao znati da nema upotrebnu dozvolu, da nema čak ni tu privremenu dozvolu I onda on plače i teško mu je. Bednici odvaljeni od svake savesti. 34 Link to comment
Recommended Posts