MeanM@ Posted Monday at 17:25 Share Posted Monday at 17:25 1 minute ago, Sammael said: ODLAZI ČISTE SAVESTI. Smrtna kazna da se vrati ODMAH. Dobro, dao je slagvort za sve normalne koji cemo izaci na ulice. Bez dece. U patikama. 3 Link to comment
đorđe geprat Posted Monday at 17:26 Share Posted Monday at 17:26 1 minute ago, slepa živana said: ma kakvo crno pranje ruku, plače što smo lešinarska svetina što ga vređa danima uleteo sam na pola minuta. na patetiku, plačipičkastu.upravo na ovo kvotovano. a iza njega grupa neradnika takojevića, ozbiljnih lica. i ona plavokosa klimoglavka. ma, napisah već, niko nije kriv, viša sila, beton se krunio od starosti. gvožđe je napala rđa. ljudi su bili u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Link to comment
slepa živana Posted Monday at 17:26 Share Posted Monday at 17:26 kakav horor ovo ne može više da se trpi 6 Link to comment
Dsnake Posted Monday at 17:27 Share Posted Monday at 17:27 1 minute ago, morgana said: boli ga kurac, odmorice koji mjesec pa na neku drugu funkciju lijepo su ovo smislili i on ce lijepo da se naplati ma sta su smislili, ne moze, nema ostavke, samo kazna, nismo valjda poludeli da mislimo da ostavka nesto znaci. ne znam kako zamisljaju da ovo spinuju, mene nesto ne radi trenutno, stavise izaziva mi bes 3 Link to comment
cedo Posted Monday at 17:28 Share Posted Monday at 17:28 Just now, slepa živana said: kakav horor ovo ne može više da se trpi da sam dinar stavio na stranu svaki put kada si to napisala bio bih bogat novcem da je vise takvih kao ti Link to comment
Popular Post Sammael Posted Monday at 17:28 Popular Post Share Posted Monday at 17:28 Da je bio čovek, a ne monstrum rekao bi: prihvatam odgovornost na osnovu pozicije na kojoj se nalazim i dajem ostavku da bi nadležni organi mogli da utvrde sve činjenice i da bi se u istražnom postupku odredila krivica i moja, i ministarstva, i svih ostalih u lancu koji je doveo do tragedije. Sarađivaću u potpunosti s tužilaštvom, što očekujem i od svih ostalih odgovornih. 21 Link to comment
morgana Posted Monday at 17:29 Share Posted Monday at 17:29 (edited) 2 minutes ago, Dsnake said: ma sta su smislili, ne moze, nema ostavke, samo kazna, nismo valjda poludeli da mislimo da ostavka nesto znaci. ne znam kako zamisljaju da ovo spinuju, mene nesto ne radi trenutno, stavise izaziva mi bes doslovno misle da je ovo ta 'politicka odgovornost' a krivicna ce da se slomi na nekom lijevom i sitnom, nekad, nakratko. jasno je bar od juce da idu na to da zrtvuju vesica, a uz to osluskuju, da slucajno ne daju vise nego sto moraju. nadam se da ce morati. Edited Monday at 17:31 by morgana 2 Link to comment
Zaboravan Posted Monday at 17:29 Share Posted Monday at 17:29 5 minutes ago, zmanic said: Zaječarski, Laško, Wajf, Tuborg ....? Biraj. Rekao sam, nije vreme ni povod, nismo se kladili. Bilo je jasno kada je Zavod™ rekao da nema veze šta priča. Mada idem da proverim da li mi neko duguje pivo kada sam rekao da će Nestorović imati ozbiljan rez. Živ bio. 1 Link to comment
Hele Posted Monday at 17:30 Share Posted Monday at 17:30 Komentari spremni https://www.b92.net/svi-komentari/74063 1 Link to comment
Dsnake Posted Monday at 17:31 Share Posted Monday at 17:31 Just now, morgana said: doslovno misle da je ovo ta 'politicka odgovornost' a krivicna ce da se slomi na nekom lijevom i sitnom, nekad, nakratko ali trazi se njegova ostavka jer je uzrok pada korupcija i bahatost, odgovornost za to nije povlacenje sa jedne i preuzimanje druge funkcije. Link to comment
MeanM@ Posted Monday at 17:31 Share Posted Monday at 17:31 2 minutes ago, dragance said: Pa jebo te, sve njih komplet treba pred preki sud i odmah srediti kao Nikolaja i Elenu Čaušesku, počev od glavnog djubreta. Pa realno, niko ne moze osporiti da se kao drustvo krecemo monotono u tom smeru. Link to comment
villiem Posted Monday at 17:32 Share Posted Monday at 17:32 I juce je bila greska fokusirati se na Vesicevu ostavku 1 Link to comment
morgana Posted Monday at 17:32 Share Posted Monday at 17:32 Just now, Dsnake said: ali trazi se njegova ostavka jer je uzrok pada korupcija i bahatost, odgovornost za to nije povlacenje sa jedne i preuzimanje druge funkcije. sad govoris njima, a ne meni. moj stav je da je vesiceva ostavka malo. Link to comment
morgana Posted Monday at 17:33 Share Posted Monday at 17:33 (edited) 1 minute ago, villiem said: I juce je bila greska fokusirati se na Vesicevu ostavku kako kome, idejnom tvorcu akcije je bila jasna namjera ostalo oko kanalisanja ce da odradi saaavo 'pijetet' manojlovic Edited Monday at 17:34 by morgana 4 Link to comment
zmanic Posted Monday at 17:33 Share Posted Monday at 17:33 Jedini dobar znak je da je "gore" sve vrelije i da se osluškuje i prisluškuje narodnno stanje. Treba podsticati galsmu, što širu... da se pronosi na sve strane " nije dovoljno - nije jedini..." 2 Link to comment
Recommended Posts