Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

3 minutes ago, cedo said:

pa dobro

rece vec netko ovde da ce za dva dana da se pojave ustase, balije i siptari

image.png.4b1e79ece78f63a288079dd61a94c821.png

pa ne cedo uvek je to tu

pitanje je samo kako vecinski reagujemo na to

kad se desi ovakva tragedija onda smo svi svesni, brzo nam doje do glave i detektujemo

vec za koji dan cemo opet ovde citati ista sranja koja smo citali pre dva dana

opet ce vecini za sve biti krivi zapad, ustase, siptari,balije i pisace se o dva pola zla u srbiji

ovom sto nas 35 godina ubija i onom drugom izmastanom 

• +1 3

Ja sam sa majcine i oceve strane poreklom iz Novog Sada i pravo je cudo da niko od nase rodbine ili prijatelja nije stradao — ne da to menja nesto, ali tek sam juce zato saznao za ovu tragediju, ovaj zlocin. Zatim sam se na ppp dalje informisao.

Nece se ovaj problem resiti dok ne odraste nova generacija dece, koju ce uciti, kako je Rsum napisao, da se domovina brani lepotom i lepim vaspitanjem. Samo koji roditelji, koje skole ce ih to nauciti? A morali bi, ta jos nerodjena deca su nam jedina nada. Strepim da sam u pravu, iako zvuci naivno.

• +1 1

RTS je priupitao struku, i struka (tj. Bane Ivkovic) kaze sledece:

"Огроман је инвестициони циклус у Србији у последних 12 година. Дао шансу младим инжењерима који уче од старијих. Ово је трагедија и управо због тога треба да се пронађе кривична и морална одговорност да завршимо са том причом", каже Ивковић."

22 minutes ago, Dsnake said:

RTS je priupitao struku, i struka (tj. Bane Ivkovic) kaze sledece:

"Огроман је инвестициони циклус у Србији у последних 12 година. Дао шансу младим инжењерима који уче од старијих. Ово је трагедија и управо због тога треба да се пронађе кривична и морална одговорност да завршимо са том причом", каже Ивковић."

Da završimo sa kojom pričom tačno? Da je ovo tragedija? Ili da završimo priču da se daje šansa mladim inženjerima? Da završimo sa tim da mladi uče od starijih? Šta je tačno rekao ovaj čovek?

• +1 3
11 minutes ago, Tihajeza said:

Da završimo sa kojom pričom tačno? Da je ovo tragedija? Ili da završimo priču da se daje šansa mladim inženjerima? Da završimo sa tim da mladi uče od starijih? Šta je tačno rekao ovaj čovek?

Kako šta, da završimo priču da bi mogli da nastavimo investicioni ciklus. Koji je ogroman. Ne treba zbog par života gubiti šansu da mladi uče od starijih. Mudre reči profesora Ivkovića, SPS je uvek imao časne i stručne ljude.

edit: samo sam hteo da kazem kako RTS bira struku podmuklo...

Edited by Dsnake
  • +1 4
1 minute ago, Dsnake said:

Meni je ova brzina kojom su počistili sve neshvatljiva. Nijedan zaključak koji umem da izvedem nije normalan.

Zato što je svaka železnička stanica čvorište napretka i razvoja svake zemlje, a Srbija ne sme... oh, wait, a možda i nešto zataškavaju.

Ne bi me čudilo, kao za Babića, da snime nov klip i pokažu nešto drugačije.

A na vestima jutros svi dobili direktivu da pričaju kako se srušila stara nadstrešnica železničke stanice.

• +1 2
42 minutes ago, vememah said:

sve i jedno mesto gore u krovu ima stetu debljine sipke, ako dobro vidim to jest sipke su samo skliznule dole

a padanje je na osnovu onog drugog snimka koji je isplivao pocelo sa desne strane ako gledamo nastresnicu izvana to jest tamo gde je bila dodatno vezana sa ovim sto je ostalo na istoj ravni desno

koliko je to sve pogresno i sjebano

pravo lice naprednjacke srbije