Jump to content
IGNORED

Trazimo odgovornost za tragediju u Novom Sadu

Godfrey

Recommended Posts

4 hours ago, duda said:

Čovek u beloj jakni je u pravu 100%.

Prošlo je vreme zviždanja i vickastih protesta, lupanja u šerpe i sl.

Voda ( govna ) su došla do grla.

Ako ovde ne dođe do ozbiljnih demonstracija i ozbiljne građanske neposlušnosti, ovo društvo će propasti definitivno.

Izvinjavam se svima, ali ovo drustvo je propalo. Kasno je za to “ako”… bilo sta. Ne znam ni da li za ovo danas sto smo mi i sme da se koristi rec “drustvo”. Devedeset devet posto ljudi samo gleda svoje dupe i svoju decu i dovoljno su umorni, naivni, glupi ili nesto drugo da bi videli “nadstresnice” koje im vise iznad glava.

jedan “ok” lik mi je skoro rekao da se ne nervira oko stvari na koje ne moze da utice, na temu politike i drustvenih zbivanja.

danas neki matorci, obrazovani ljudi u penziji, na ovu temu kukaju o jadnim ljudima, “zalosno je bas”, “kako tako da padne da pobije ljude”, 60 godina, sudbina… 

• +1 2
14 minutes ago, Guuundogan said:

danas neki matorci, obrazovani ljudi u penziji, na ovu temu kukaju o jadnim ljudima, “zalosno je bas”, “kako tako da padne da pobije ljude”, 60 godina, sudbina… 

To su čuli iz televizora...

Moj tast isto to pričao jutros...

• +1 3
5 minutes ago, pt 2.0 said:

Ne bih da rušim sneška, ali sudija Majić je generalno previše opterećen normiranjem i smatra da se pukim zakonskim izmenama može postići odgovarajući rezultat.

Evo zamislimo situaciju da Vučić sutra napravi sve ovo što on priča, znači tužilačka policija, timovi veštaka i ne znam šta je sve nabrojao. Da li neko misli da bi to promenilo nešto. Ja mislim da bi, ali na još gore, jer bi dobio još veće mogućnosti represije.

Problem je sistemski i ne rešava se na nivou tužilaštva.

3 hours ago, aram said:

jebi ga sad, ovo kao ti mene jebeš što nisam u fazonu da nekog teram da opet ide na vetrenjače. da, kažem opet. žena je to uradila jednom pa je mesecima zavirivala pod auto kad vozi dete u vrtić, a svi iz struke su se pravili mrtvi. ja od petka pokušavam da nađem bilo kog arhitektu-građevinara-statičara koji bi bio voljan da priča o ovome i niko neće.

(forumski) Druže, ja bih na mestu tvoje drugarice ćutao ko zaliven, a isto bih i na tvom mestu (objašnjavam svoj finger).

• +1 1

Biće da imaš pravo, ali eto, moram da ponovim još jednom: suština je da je tako, kako mi ona kaže, na svim projektima i svim većim gradilištima. Ovo što se desilo je noćna mora svih projektanata i arhitekata koji rade na toj vrsti gradilišta u Srbiji.

59 minutes ago, Oniks said:

Kad na Indexu čovek jedino može da se normalno informiše..... https://www.index.hr/vijesti/clanak/vuciceva-diktatura-sad-i-ubija-ljude/2612374.aspx

Primijećeno je u folkiše beobahteru

Хрватски удар на Србију преко новосадске трагедије

На хрватском порталу ,,Индекс", у сваком тексту који се бави несрећом у Новом Саду, појављује се крајње неумесан увод који сведочи о каквом се манипулативном, бескрупулозном и крајње нехуманом односу према жртвама ради, а какав није забележен у историји ниједног медија.

Уосталом, од земље која је прва забележила и друге неславне раритете најмрачнијих злочина у историји људског рода - попут логора за српску децу Јастребарско и Јасеновца - није било ништа мање за очекивати.

• +1 1
1 hour ago, bejzbolka said:

Problem je sistemski i ne rešava se na nivou tužilaštva.

šta znači ovo tačno?

kakav je to sistem koji se može napraviti a koji radikali ne bi mogli da sjebu?

• +1 1