pt 2.0 Posted Sunday at 20:02 Share Posted Sunday at 20:02 (edited) Nema veze, ali ima veze. (Utisak nedelje će da me dokrajči) Edited Sunday at 20:32 by Hamlet Strašni 2 Link to comment
duda Posted Sunday at 20:05 Share Posted Sunday at 20:05 (edited) Strašan je utisak. I mene evo upravo dokrajčuje Edited Sunday at 20:34 by Hamlet Strašni 1 1 Link to comment
JozoMujica Posted Sunday at 20:18 Share Posted Sunday at 20:18 Aktivirao se i naš stari poznanik web developer Danilo koji nije on majke mi. Link to comment
bejzbolka Posted Sunday at 20:21 Share Posted Sunday at 20:21 Meni je ovaj Utisak ekstremno dosadan, promašeni gosti za ovu situaciju. Link to comment
Popular Post Eleniko Posted Sunday at 20:22 Popular Post Share Posted Sunday at 20:22 3 minutes ago, JozoMujica said: Aktivirao se i naš stari poznanik web developer koji nije on majke mi. Ima i odličan nastavak 4 4 14 Link to comment
duda Posted Sunday at 20:22 Share Posted Sunday at 20:22 Bože sačuvaj, kad diletantske botine krenu da drve o nečemu o čemu nemaju pojma. Slošiće mi se definitivno. Link to comment
Choda Posted Sunday at 20:23 Share Posted Sunday at 20:23 3 minutes ago, JozoMujica said: Aktivirao se i naš stari poznanik web developer koji nije on majke mi. Ko god ima Twitter gornji desni ugao tri tacke pa report pa spam, mislim da nas ima dovoljno da blokiramo ovakve naloge. 5 Link to comment
villiem Posted Sunday at 20:24 Share Posted Sunday at 20:24 (edited) 3 minutes ago, bejzbolka said: Meni je ovaj Utisak ekstremno dosadan, promašeni gosti za ovu situaciju. Ovo su najbolji gosti, jedini koji mogu da budu institucija i koji ce na kraju naceti mafiju. Mislim ne znam ko drugi moze da dodje do reci koja ima tezinu a da nije opozicija, tu nam treba pukotina Edited Sunday at 20:25 by villiem 3 Link to comment
bejzbolka Posted Sunday at 20:27 Share Posted Sunday at 20:27 3 minutes ago, villiem said: Ovo su najbolji gosti, jedini koji mogu da budu institucija i koji ce na kraju naceti mafiju. Mislim ne znam ko drugi moze da dodje do reci koja ima tezinu a da nije opozicija, tu nam treba pukotina Nisam toliki optimista. 2 Link to comment
Popular Post Valk Posted Sunday at 20:28 Popular Post Share Posted Sunday at 20:28 3 hours ago, Mel said: Kad sam ja pre par godina valjda pricala da vlast ne pada tako sto besni narod izadje na ulicu seta pa cak i malo potpali skupstinu, dobijala sam svakakve etikete. Da to radi, Berlinski zid pao bi 65te a ne 90te... Upravo je tako pao Milošević, a pre njega Čaušesku. Radi itekako, a radiće opet. 7 4 1 Link to comment
duda Posted Sunday at 20:28 Share Posted Sunday at 20:28 6 minutes ago, bejzbolka said: Meni je ovaj Utisak ekstremno dosadan, promašeni gosti za ovu situaciju. Gosti su dogovoreni ranije, trebalo je da pričaju o izmenama krivičnog zakonika, ali sasvim su dobri i za ovu situaciju. 1 Link to comment
Tutankamon Posted Sunday at 20:31 Share Posted Sunday at 20:31 (edited) Dan zalosti u Srbiji i tri u Vojvodini, jebem im mater. Edited Sunday at 20:32 by Tutankamon 1 Link to comment
copkillah Posted Sunday at 20:31 Share Posted Sunday at 20:31 8 minutes ago, Choda said: Ko god ima Twitter gornji desni ugao tri tacke pa report pa spam, mislim da nas ima dovoljno da blokiramo ovakve naloge. Community notes, to spam neće da pomogne. 1 Link to comment
harper lee Posted Sunday at 20:45 Share Posted Sunday at 20:45 12 minutes ago, Tutankamon said: Dan zalosti u Srbiji i tri u Vojvodini, jebem im mater. To uopste vise nema nikakve veze osim sto je jos jedan dokaz moronstva trenutne vlasti. Nama u celoj Srbiji je svaki dan s ovim djubretom na vlasti dan zalosti. 1 1 Link to comment
Recommended Posts